Tudok szerezni, de akkor idő, rohangálás, benzin, telefonálgatás miatt másfélszer ennyibe fog kerülni.
De ha bemész egy szalonba akkor megrendelheted ennyiért.
Nem ma volt! Ma csak pucoltam le és láttam, hogy megsebesült a kicsikém! De necces, hogy egy delfin! Olyan dolgok jönnek szembe néha az úton, hogy el se hiszem! Vagy 180 fölött már halucinálok?
Na jó éjt urak!
Hát izé az amcsi oldal nekem ezt a cikszámot hozta de üsse kő legyen a tied jobban bene vagy én egyet komplett banditból fogtam ki legalábbis a bontós aszondta de lehetett karbis sv-é mert a hátsó műanyag rész olyan volt.Na az nem jó a K4-hez nekem venni kelett 23e ért a régi szentendrein lévő suzuki kereskedésben.Az sziven ütött de siettem tehát kellett.
12 rugó körüli ár...sztem türhető jóval többre gondoltam! kb 3x annyira! Te tudsz szerezni ilyet?Mert akkor leadom a drótot havernak aztán ha eljön az idelye telón vagy mailban megkeres!
Köszi szépen!
Akkor ha ezt a belsejével kompletten árulják akkor tuti nem olcsó újan...Marad a bontók hívogatása telón!
Kb mibe kerülhet?Mennyire szomorítsam el hogy lehet sokba lessz a műszaki.Vagy javaslom neki hogy barmoljon fel egy Mz lámpát hátha nem veszik észre.Jelenlegi álapotba nincs vele gond tán csak épp annyi hogy műszakin belekössenek az meg pont elég.
Gondolom árulnak ilyet de szerintem annál olcsóbban.Egyben megy a komplett bele a kromos kerettel.Egy cikkszámon van.
De jó hír uganazon a cikkszámon megy a nagybandit K1/K2/K3 as a 99 től lévő SV é is úgyhogy lehet turkálni bontóban.
Cikszám: SKU: 35100-19F00-999
HEADLAMP ASSY Includes Item(s) 2 - 9
Ha jól tippelek az sv n-esek vannak evvel a lámpával szerelve.Pl a régi 650-esé is ilyen csak a háta más.Viszont komplett bele egyben van csak lámpaüveg nincs.
Benzinkúton hagyni?Na, a benzinkutas lenne az utolsó ember a földön akiben megbíznék
Akkor inkább valami garázsos dolog...Bár, azt sem nagy kunszt feltörni, ha csak egy lakat őrzi...
Kib*****tt biztonságos országunk, nem elég, h nagy nehezen megszerzi az ember álmai tárgyát, onantól jön csak a java, tudni megvédeni...
Gab, én fogok berakatni olyat, amilyet linkeltél.Már csak a pesti használat miatt is.minnél több szirszarral rakom tele, annál inkább elfilózik a tetves, h érdemes egy olyanak nekifogni, ami agyon van pakolva, vagy inkább egy simát?Persze, ha pont az kell neki, akkor szívás.Nem védi meg semmi.
Lehet tévedek de a prop tech az esztergomban készűl Csunderlik Csabánál a gipro-t pedig az AGO motors csinálja de mindkettő ugyanazon az elven működik..
Üdv mindenkinek!
Volna egy kérdeésem...
Az egyik 650 N-es cimbim lámpáját megigazította egy kavics és lassan műszakira megy a gép és keres hozzá üveg részt.Ha valaki tud újan vagy bontottan vagy akárhonnan elérhető áron akkor légyszi írja meg elérhetőséggel együtt!A gép 2004-es ha számit valamit.
Előre is köszi!
Már rá akartam kérdezni a prop-tech és a gi-pro nem véletlen közös munka volt a két cégnél?
Mert mintha valahol olvastam volna de lehet csak eltévesztettem.
igazából a prop-tech beszerelése annyiból áll, hogy a tankot felnyitod, gyári csatlakozót széthúzod, értelem szerűen a kijelző csatlakozóit összedugod a gyári csatlakozókkal és pl. a féklámpa vezetékéhez hozzákötöd a kijelző külön csatlakozó nélküli vezetékét hogy áramot kapjon. azt hiszem röviden ennyi lenne a beszerelése.korábban már páran ezt leírták sőt ha jól emlékszem akkor valaki fényképekkei illusztrálta a beszerelést is. távol áll tőlem, hogy bárkinek is elvegyem a munkáját ezzel. mindenki eltudja dönteni mi az amit még sajátkezüleg el tud végezni.
Azért írtam a Martint, mert a hazai dobokból nála alapból van + hangcsillapító ami külföldi kiruccanásoknál jól jöhet és ha meg üvöltetni akarod akkor kiveszed és kész! De még én is csak gyüjtök rá! A benzinre inkább költök! Majd télen jönnek az extrák!
Csak hogy belezavarjak a képbe Gi-pro.Ago motorstól.Kiállítási kevezménnyel 15e valahányszáz.Saját kétbalkezemmel beszerelve néha az 1.-est 2. nak írja ki majd észbe kap ha elindultam és 1. lessz.Szerintem a háziszereléstől vagy valamitől amit rosszul csinálok.De mindegy a méretes GPS tartótól most ugysem látom.
service manuals
Bár lehet, h csak nekem új a hely...