Jó nagyot Mr. kamumen! Ez 2003-as, nem 2005-ös. A1-gyel nem vezethető, talán Ak-val.
Külföldi import, a 13900km-t kétségbe vonnám, a kipufogó szétberhelt. Amúgy szép, de ennyiért ezrest árulnak :)
szia !
nem tudom vettél-e már rendszámtáblatartót. most találtam egy ugyanolyat mint az enyém, legalábbis a fénykép alapján. az origó apróban van hírdetve. 10 000 ft dunakeszin található. a hírdetés telefonszámát küldöm, ha még aktuális itt érdeklődhetsz :06209927836
Különben amit csinál most abban lesz progresszív és lineáris rész is, mindkettőt ötvözi úgy, hogy megmaradjon a rugózás is de azért keményebb legyen. Mondjuk azt mondta, hogy egy cross autóba amivel versenyeznek csinált vagy 5 garnitúrát mire eltalálták a jót. Kérdezte a motor típusát és a rider súlyát is oszt számolgat és arra csinál valamit.
Természetesen, bármihez és bármilyet tudok gyártatni csak most épp 650-est kell és az lesz a próba, hogy milyen az öreg rugója . Épp ezt beszéltük ma vagy 2 órát, hogy milyen ridernek és mire kell a rugó és arra ajánlotta azt amit csinál majd.
Most gyártatok progresszív rugót a készítő ajánlása alapján(sportmotorokhoz és autókhoz gyárt 30 éve rugókat) SV650-hez amit jövőhéten beépítünk egy gépbe és ha jó lesz akkor rendelek párat, olcsóbb lesz mint a neves gyártók rugói.
Köszi az infót megkérdeztem a fejidomtartót az nincs sajna. Csutkát javítani hogy lehet igazából a pozicionáló pöcök tört csak le amúgy sértetetlen most is így használom
Csak egy kis rekámot csinálok Péternek.
Hétvégén lecseréltem a gépen az olajat (is).Fuchs-ból a Pro 4 Electrosyntec 10W-40-es került bele.Az első benyomások nagyon pozitívak.Nyugodt szívvel ajánlom, mint ahogy Petit is, mert minden korrektül és gyorsan úgy történt, ahogy megbeszéltük.És az árak is jók.
Köszi mégegyszer.
G
majdnem elcsúsztam az előbb, nagylajosról az M3 befeléoldalára a hídról kanyarodva. már autóval is észrevettem, hogy mennyire csúszós ott az aszfalt (pedig nem is fehér). Egy majom nagyon tolt a kocsijával, nem akartam versenyezni, de azt se, hogy nekemjöjjön hátulról. Rámszűkült az ív, elméletben már tudtam hogy nem fékezünk, mert még kijjebb kerülünk... most gyakorlatban is kipróbáltam, hogy inkább lejjebb döntök. Erre a hátulja elkezd alólam kimenni. Mire föleszméltem már vissza is hoztam ösztönösen, de a víz levert. Ahhoz nem mentem gyorsan, hogy highside legyen, csak megtapadt (gázt nem rángattam semerre) és mentem tovább. Conti RoadAttack, kb 3-4km óta melegedve. Vigyázzatok abban a kanyarban, autóval is csúszós, de így kétkeréken méginkább.
Váltókar van sugó-motornál, 30/579 8360
legalább is mikor én kerestem volt, 5-6 ezer az ára.
Kormány csutka Zoli-é szerintem jó ár, vagy megkell javítani. Jejidom tartó az passz.
Ricsibontó az dróga....ezt hívd még---30-2198595
Árulnak nagyon szép 2005-ös banki lefoglalt sv650-et a merkantilnál alig 5e párszáz kilóméterrel..Akit érdekel..
sok sikert!
Külföldi import, a 13900km-t kétségbe vonnám, a kipufogó szétberhelt. Amúgy szép, de ennyiért ezrest árulnak :)
Eladnám SV650s full idomos, A1 jogsival vezethető motoromat. Az alábbi linken tekinthető meg: http://www.hasznaltauto.hu/2927447_suzuki_sv650s_2005
Üdv,
Peti
Nagyon szépen köszönöm,ránézek majd és meglátjuk mi sűl ki belőle.
nem tudom vettél-e már rendszámtáblatartót. most találtam egy ugyanolyat mint az enyém, legalábbis a fénykép alapján. az origó apróban van hírdetve. 10 000 ft dunakeszin található. a hírdetés telefonszámát küldöm, ha még aktuális itt érdeklődhetsz :06209927836
Már vágósúlyban vagyok és kevés a gyári.
Arra is van ötleted?
Csak egy kis rekámot csinálok Péternek.
Hétvégén lecseréltem a gépen az olajat (is).Fuchs-ból a Pro 4 Electrosyntec 10W-40-es került bele.Az első benyomások nagyon pozitívak.Nyugodt szívvel ajánlom, mint ahogy Petit is, mert minden korrektül és gyorsan úgy történt, ahogy megbeszéltük.És az árak is jók.
Köszi mégegyszer.
G
legalább is mikor én kerestem volt, 5-6 ezer az ára.
Kormány csutka Zoli-é szerintem jó ár, vagy megkell javítani. Jejidom tartó az passz.
Ricsibontó az dróga....ezt hívd még---30-2198595