Hát igen nem kell elkérni ha ingyen van a tagsági az biztos egyébként a taglistájuk üres ami szerintem sokmindent megmagyaráz így kell csinálni ahogy a suzukisv.hu csinálja bő egy óra alatt szerintem a tizedét nem tudtam átnézni annyi fórum beszélgetés és infó van fent uh kifizetem a +3000et azt jólvan
ja és még valami nem találtam h a kártyával milyen kedvezmények érhetők el szal...
Nálunk meg nincs éves díj, működik a weblap, amin szerintem több info van mint más márkaweblapokon, nem is kevéssel. A fórumot folyamatosan fejlesztjük. Pedig nem vagyunk milliomosok.
Igaz nem 100, de kb 30 helyen itt is kedvezménnyel vásárolhatsz, azonban ha nálunk játszik el valaki ilyen elkérősdit, az bukta a regjét, pláne hogy ingyen lenne.
Ezen felül folyamatos akcióink vannak SV-s cuccokra.
Ha ezért nem érdemes csatlakozni, akkor nem tudom miért.
Ezzel szemben mit is nyújt az SVclub 6 ezerért?
Bár ezt sztem itt be is fejezhetjük, nem az én dolgom az ő bizniszük, ahogy övék se az enyém.
Nálunk az MZClub-ban ez úgy működik,hogy teljes név a kártyán+személyi igazolvány és akkor jön a kedvezmény a boltokban.
Nálunk 2500 az éves tagdíj,ami elég fing összeg,tekintve hogy egy rakás boltban -5 -10% jár érte és egy jól működő honlap és fórum (ahol van élet rendesen )
Gondolom az SV klub nem örül egy ilyen akciónak.Ez innentől csontváz kérdése,főleg gerinc tájékon...
A másik végén a csatlakozó és a lábkiosztás más és sokkal rövidebb a kábelezés.Most hogy kicsit gondolkodtam én azért forrasztottam mert a kapcsoló mechanika is törött volt. Ha neked ép akkor még forrasztani sem kell.Évjárat az passz bár ahogy láttam 2000-2001 es évjáratok jók.
Na ez jó ötlet köszi de ha a ház ugyxanaz akkor a benne lévő kapcsolók is nem, mert a refi kapcsoló karcos a fénykűrt gomb meg hiányzik? a forrasztgatás nem gond megmokkolom én
ja és milyen évjáratú 400 asé a csutkára meg olszok egyet te Pesten vagy amúgy?
Micsoda véletlen a balosom ép me a jobboson tört le a pozicionáló.
7e az jó ár mert nem ismerem a használt árakat de az apróban KB ennyiért mennek a csutkák.
Kapcsolóm nekem is picit törött a felső része.Viszont tök benne vagyok a mókolásban egy tippet tok adni a Burgman 400-as balos kapcsolója ház szempontjából ugyanaz a kábelezés a difi viszont azt át lehet forrasztani én már csináltam és hulla jó lett.Könnyebb és olcsóbb a burgonya kacsolót találni nekem ingyé vót grátis aki a motort eladta odaadta.
balos kormánycsutkáról letört a pozicionáló de egyébként nem sérült de ha nagyon olcsó akkor lehet kéne egyébként balos kormánykapcsoló, és váltókar kéne no meg a kozol a többi már szerencsére meg van
Nem tudom pontosan, az Üllői út mellett egy gyártelepen. Kb. mindent amire szükségem volt annyiért vagy drágábban kaptam volna, mint a Suzukitól rendelve újonnan.
Tudunk talán segíteni, elég sokan vagyunk, csak rossz helyre regisztráltál...
Bár most így helyből nem tudok elfekvőről, de ha felírod hozzánk is, hátha...
utánanéztem nehogy azt hidd h ha beregisztrálsz az svclub honlapján az elég (hozzáteszem mikor megvettem a motort törötten ) ez volt az első lépésem hátha valaki tud alkatrészt vagy ilyesmi... szal ez nem elég egy klubkártya 6000HUF még jó hogy az összetartásról van szó és nem a pénzről szal ez a helyzet a motort összekéne építenem a lehető leggyorsabban lóvém nagyon szűkös ezért kértem hátha tud vki segíteni
vagy ha utánanéznél, mik a tagság feltételei (elárulom, szinte semmi), és belépnél... bár egy ilyen bemutatkozó húzás után... nem is tudom... :-):):):):)
A történet egyszerű fejidomtartó konzolt keresek van egy srác aki szerzett de 28000 ha nincs és 25000 ha van sv klubkártyám de ha valakiét bemondom az is jó tehát ezért kellene az a kártyakód.
ja és még valami nem találtam h a kártyával milyen kedvezmények érhetők el szal...