Megvan az a műszer amivel tudunk írogatni a teljesítményen, a köv. pályanapon kint leszek és próbálgatjuk majd 1-2 srác gépén, ha gondolod a Tiéden is megtehetjük. Nem egy drága történet főleg ha beválik.
Tényleg nagyon pöpec lett, csak még a patka nem volt rendben de azt leszámítva nagy élmény. Volt is pár (versenyző), még a hideg is kirázott ahogy karcoltak, pedig én sem vagyok túra motoros.
Sziasztok!
Nem szeretnék fárasztani senkit ilyennel, de hátha valakit érdekel:
0Ft-ért + természetesen hitelátvállalással eladnám 2007es fekete SV650S típusú motorkerékpárom! Képek az adatlapomon, illetve hirdetés az alábbi linken! http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Zoli32, akit te tudsz hűtő javítót, gyártót annak meg tudod adni az elérhetőségét, telefonszámát (ha publikus)? Szeretnék vele egyeztetni és akkor elviszem neki a hűtőm.
akit Zoli ajánlott tuti hűtő javító nekem is ő mondták mások is. Egyébként a gyári alu hűtők elég jól viselik az egyengetést az enyém is hajlott volt simán helyre nyomtuk. persze szépen repedt is 1 helyen ami simán látható volt. Kerepes kicsit messze volt ezért 1 különleges gyurma fajtával javítottuk, acél kemény lett minden fajta hűtő, tank,(benzin álló) javításra alkalmas persze ésszerű határok között. Persze ha totál kuka a hűtő akkor nincs miről beszélni, De én tuti csináltatnák 1-et inkább.
Eldől a gép, csúszik, nincs gomba akkor már tök mindegy hogy miből van kuka lessz az fix.Max a nagy nyomású mosót kell nagyívben kerülni de azt az alunál is ajánlatos.Viszont szerintem csak a csöveket és a két vizteret fogja rézből gyártani a lamellázást talán már aluból.Bár lehet rossz nyomon járok akkor lehet lecseszni.
A másik hogy ugyan könnyebben sérül de könnyebben is lehet javszerelni.Egy keményforrasztót könnyebb szerválni az isten háta mögött mint aluhegesztőt ha kilyukad.
Sziasztok!
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55
Első méret: 120/70
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Fertőszentmiklós,de asszem ideiglenesen bontott hűttőm lesz kis esztétikai hibával majd lesz kes meg zsir uj legközelebb 3 szor is megondolom mennyit egykerekezek áááááááááá
Üdv, Balázs
Múlt héten mentem a cseszneki szerpentinen. Épp most burkolják újra :) szerintem már kész is lehet.
Gondoltam szólok :)
Nem szeretnék fárasztani senkit ilyennel, de hátha valakit érdekel:
0Ft-ért + természetesen hitelátvállalással eladnám 2007es fekete SV650S típusú motorkerékpárom! Képek az adatlapomon, illetve hirdetés az alábbi linken!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Üdv
Peti
+m
Amúgy Szekeres Gábor a neve az illetőnek 06 28 490376.
Ezt az ezrest Vácon láttam gondoltam lekapom nektek
Hátha valaki ráismer!
A másik hogy ugyan könnyebben sérül de könnyebben is lehet javszerelni.Egy keményforrasztót könnyebb szerválni az isten háta mögött mint aluhegesztőt ha kilyukad.
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55
Első méret: 120/70
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461