Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan az a műszer amivel tudunk írogatni a teljesítményen, a köv. pályanapon kint leszek és próbálgatjuk majd 1-2 srác gépén, ha gondolod a Tiéden is megtehetjük. Nem egy drága történet főleg ha beválik.
Bocsi, csak most sikerült gép elé kerülnöm. balazsgaspar@freemail.hu-ra dobd át a telefonszámod, felhívlak, megbeszéljük.

Üdv, Balázs
Elvileg mennék.
Jön valaki holnap Kunmadarasra?
Tényleg nagyon pöpec lett, csak még a patka nem volt rendben de azt leszámítva nagy élmény. Volt is pár (versenyző), még a hideg is kirázott ahogy karcoltak, pedig én sem vagyok túra motoros.
Szép napot mindenkinek.

Múlt héten mentem a cseszneki szerpentinen. Épp most burkolják újra :) szerintem már kész is lehet.
Gondoltam szólok :)
Sziasztok!
Nem szeretnék fárasztani senkit ilyennel, de hátha valakit érdekel:
0Ft-ért + természetesen hitelátvállalással eladnám 2007es fekete SV650S típusú motorkerékpárom! Képek az adatlapomon, illetve hirdetés az alábbi linken!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Üdv
Peti

+m
Köszi, szerintem én holnap beszélek vele és majd meglátjuk.
És én nem tudok hűtőst itt a környéken, de attól még lehet. Esetleg valaki ismer Győr környékén hűtős szakembert?
Ja az igaz.Bár én ennyit nem utaznék.Esetleg ha lebeszéled akkor annyit tok hogy elküldöm postán vagy hogy neked ne kelljen többször jönni.
Nagyon szépen köszönöm. Ezzel a dologgal én úgy vagyok, hogy ha már többen is egy szakemberről jót mondanak, akkor nem gond a távolság.
Hát mondjuk győr mellől szerintem nem éri meg bár ha van pest mellett kapcsolat az egyszerűsítené a dolgot.Győr felé nincsenek hűtősök?

Amúgy Szekeres Gábor a neve az illetőnek 06 28 490376.
Helyileg már tudom hol van, nekem inkább egy tel.szám kellene, mert Győr környéki vagyok, és így előtte azért egyeztetnék vele, ne menjek hiába.
Már írtam attól függ te hol laksz.
Zoli32, akit te tudsz hűtő javítót, gyártót annak meg tudod adni az elérhetőségét, telefonszámát (ha publikus)? Szeretnék vele egyeztetni és akkor elviszem neki a hűtőm.
Jövőhéten majd egyeztetünk egy időpontot!Vagy holnap reggel állj ki elém az útra és integess mert nem veszlek észre!
Ez az igazi motoroslábbeli sehol egy cseppet sem szorít.Bár a Ho Si Minh szandál jóval olcsóbb lenne.
hát kemény, a lábbeli nálam mindent visz
Sziasztok!
Ezt az ezrest Vácon láttam gondoltam lekapom nektek
Hátha valaki ráismer!
akit Zoli ajánlott tuti hűtő javító nekem is ő mondták mások is. Egyébként a gyári alu hűtők elég jól viselik az egyengetést az enyém is hajlott volt simán helyre nyomtuk. persze szépen repedt is 1 helyen ami simán látható volt. Kerepes kicsit messze volt ezért 1 különleges gyurma fajtával javítottuk, acél kemény lett minden fajta hűtő, tank,(benzin álló) javításra alkalmas persze ésszerű határok között. Persze ha totál kuka a hűtő akkor nincs miről beszélni, De én tuti csináltatnák 1-et inkább.
Eldől a gép, csúszik, nincs gomba akkor már tök mindegy hogy miből van kuka lessz az fix.Max a nagy nyomású mosót kell nagyívben kerülni de azt az alunál is ajánlatos.Viszont szerintem csak a csöveket és a két vizteret fogja rézből gyártani a lamellázást talán már aluból.Bár lehet rossz nyomon járok akkor lehet lecseszni.
A másik hogy ugyan könnyebben sérül de könnyebben is lehet javszerelni.Egy keményforrasztót könnyebb szerválni az isten háta mögött mint aluhegesztőt ha kilyukad.
Én is kérdeztem hűtőst és csak rézből csinálják mert azzal könnyebb dolgozni. Viszont sérülékenyebb.
Sziasztok!
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55
Első méret: 120/70
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Fertőszentmiklós,de asszem ideiglenesen bontott hűttőm lesz kis esztétikai hibával majd lesz kes meg zsir uj legközelebb 3 szor is megondolom mennyit egykerekezek áááááááááá
Huh nekem rezet mondtak a készítői de legyen.Felőlem lehet műanyagból is láttam már olyat is az a fontos hogy működjön.