Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A félreértések elkerülése végett akkor úgy kérem hogy ha valaki a klubkártyájára meg tudná venni nekem ezt a dolgot sokat segítene ehhez kellene a kártya kódja a vezetők meg szerintem örülnek ha használják az emberek azt a kártyát amiért 6000 HUFot kiadtak és vásárolni csak szabad vele nem de különben mire jóóó? egy szivességet kértem tudom h ilyen szivességet manapság nem sok sikerrel lehet végig vinni azért gondoltam megpróbálom akit zavar a kérésem nézzen félre aki segítene annak pedig előre is KÖSZÖNÖM
Ha ez a vezetők fülébe jut, tudja remélem az is aki odaadja hogy mivel jár...
Az a vác-nemtudommi szerintem Vácrátót lehet egész majdnem vácig ér az új aszfalt.Milyen jó hogy arrafelé volt a gyakorlati vizsga természetesen felmarva 7-8 fokban tök élvezet volt.A másik vác-nemtudommi Talán csörög és máriaudvar lehet bár így gőzöm sincs.
Helló!
Ha már kérünk valakitől valamit akkor tiszteljük meg azzal,hogy kitöltjük az adatlapunkat,esetleg egy-két képet is felrakunk..Csak,hogy tudja az illető kinek segít...Szerintem..
Helló!

Kérdezném h van e valakinek közűletek sv klubkártyája, és ha igen nem adná e meg a klubkártya számát mert alkatrészt vennék és kapnék 3000 HUF kedvezményt ha tudnék adni egy klubkártya kódot nagy segítség lenne tényleg kérem akinek van esetleg az megadhatná mert 6000 HUF ba kerül a kártya és most nagyon le vagyok égve előre is köszi az önzetlen segítséget ÉLJENEK AZ SV-sek SZÉLES UTAT
Részvétem, szomorúak az ilyen hírek
most olvastam a motorozz.hu-n.

én a hétvégén elmentem csak úgy találomra gurulni, és Veresegyház-Vácnemtudommi között találtam új aszfaltréteget. A váratlan visszafordító előtt sárga csíkokat húztak keresztbe. A baj csak az, hogy utána Vác-másik-nemtudommi felé meg annyira rossz volt az út, hogy iszonyat.
Egy kicsit más téma.
Pár napja írta valaki,hogy a Cseszneki szerpentínt újra aszfaltozták és, hogy jó az aszfalt, erre én is helyeseltem, mert tényleg jó.
Sajnos ennyit kellett csak "várni" és meg is van az első áldozat. Iszonyat tempóban nyomták fel-le, aztán egyszer csak az egyik motoros már nem jött vissza.
A felesége, vagy barátnője ott várta a pihenőnél de csak nem jött. Utána mondták a többiek,hogy már nem is fog.
Hátborzongató volt.
Nem akarom rontani a közhangulatot, inkább mindenkit figyelmeztetni az ész nélküli száguldozás a köz utakon előbb utóbb ide vezet.
Vigyázzon magára mindenki és persze egymásra.Üdv: Szabi
üdv!
gumit cserélj! valami sportosabbra,
ha a gyári gumid van fent akkor valószinű azért olyan nehézkes a kanyarodás
Sziasztok!Olyan problémám lenne ,hogy az sv650-nem nehezen dönthetö!Nagy a felegyenesedési hajlama,de ha 2 személyel megy már rögtön könnyeben irányithato!A hátso rugostagon állitsak?Hogy ,milyen mértékben?Köszi asegitséget!
Szóval akkor úgy látom a vélemények megoszlanak rendesen.Azt gondoltam,hogy a 650-es felnire nehéz ráfeszegetni ekkora gumit.Tehát ha mondjuk sv1000 felnire raknám nem lenne gond.de vajon az 1000 felnije jó a 650-hez is?
Hali! Nekem 180-as gumi van fent és semmi bajom vele! Most lett gumi cserélve és úgy fordul mint az álom... Mondjuk nekem másik felni is van berakva
Nekem 170-es van fönn, de már ennek is nagyon behuzza a széleit a felni. Gumis aki felrakta már ezt a méretet sem javasolta, bár nekem nem volt eddíg gondom vezethetőség terén ezzel a mérettel.
Nekem a régi 650-en 180-as volt mikor vettem és nem volt rossz.
Köszönöm a válaszokat!Jano a gép nagyon brutál!Teccik
170est még fel lehet, de annak se sincs értelme, a 180as meg már bele fog ott érni mindenbe amibe nem kéne
Felesleges,nagyon retek lesz tőle a vezethetősége!
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy fel lehet tenni 650s-re 180 széles gumit esetleg a gyári felnire?Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!Köszi előreis
OK! Most kérdeztem utána, holnap és holnap után szabad a pálya.
Legfontosabb, hogy jót motorozzunk. Én valószínű 1-re tudok kimenni.
Ma egyébként KTM tesztnap van.
Holnap? Végülis semmi programom nincs, ha Fr kijön akkor odanézhetünk. Viszont motorral nem akarom vinni a laptopot és a műszert. Majd estig még meglátjuk.
Ez jó hír!
Biztos nem fogom kihagyni, köszi.
Szombaton, ha nyitva lesz Kakucs, lehet hogy megyek.
Ki kell próbálni finoman a gépet, milyen lett.
Van valakinek kedve jönni?
Meglátjuk mit ír ki a gép. Még nem tudom, hogy úgy írja-e ki, hogy az eredetihez képest milyen állásban van most vagy a jelenlegi állást tekinti 0-nak és ahhoz képest lehet módosítani? Rádugjuk és rögtön kiderül.
Azt meg tudod nézni, hogy most mennyi van ráírva? Mert emlékszem, de aztán a fene tudja. Meg rosszul sül el, akkor annyira nem jó :D
A Te gépeddel ma nálunk elszórakozhatunk ha gondolod. Egy kicsit visszavesszük a fogyasztást.
Na ez pl egy jó ötlet! ;)