Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A réznek sokkal jobb a hőleadó képessége, mint az aluminiumnak!
De kétlem, hogy rézből utángyártanának, ha mégis, azonnal csapj le rá! Valószínűbb, hogy az utángyártó is aluminimumból csinálja...
Most is láttalak fél órája
Jó,szivesen megnézném a gépedet közelebbről,sajna nekem idén már nem nagyon lesz pénzem ilyesmire...
Jövő héten vmikor vagy esetleg hétvégén,most péntektől vidéken vagyok.
Vagy reggel 10 percre a Móriczon a gyrosos előtt,az úgy tünik kézenfekvő
Okés.Holnap 6 után érek rá,azután csak a jövő héten,vagy esetleg napközben a melóhelyem közelében,azaz Fehérvári út-Andor utca környéke,de az is csak holnap,mert most nincsenek nálam a szemek.
Te mikor érsz rá?
Hát a hőleadás meg ilyen technikai izékre passz.Csak otthoni barkácsolgatós ipse vok egy 125-ös bosch kisflexel.Így annyit tok mondani hogy ha a hűtősürge mondja jó lessz akkor valszeg jó lessz.Ezeket bepróbálja 1 barra hogy szivárog e vagy nem.Annyit tok a dolgon segíteni hogy vagy elküldöd a régi hűtőt és beadom neki ha nem mradt belőle semmi akkor max elviszem a gépemet méreteket vesz róla és úgy csinálja meg.
Bár a legtutibb az lenne ha magát a járgányt vinnéd el és rápasszítaná az egész cuccost.
Elméletileg pár bamakós arcnak is csinált hűtőt.Meg a környéken sokan hordják oda a vackokat javszerelni és pofás darabok jönnek ki onnan.Ha megnézed az adatlapon az enyémet is ő egyenesítette ki.
Merre laksz?
Ha gondolod valamikor összefuthatunk!
Holnap lefotozom a hűttőt elküldöm kiváncsi vagyok mit szolsz hozzá
Zoli32!

Engem nagyon is érdekelne a gyártott hűtő. Akkor tudsz nekem ebben az ügyben segíteni, nagyon hálás lennék. Kérdésem annyi lenne, hogy kell az illetőnek egy minta hűtő, ami alapján le tudja gyártani? Illetve, a rézből készült hűtőknek milyen a hőleadó képessége, az így készült hűtő hasonlóan jól fog működni, mint az eredeti?
Előre is köszi.
Szerintem intézze sanyi én csak user vagyok aki javíttatott már hűtőt az illetővel.Szépen dolgozik és jól többször rendbevágta több autónk hűtőjét.Kerepesen a szabadság úton van a műhely.Ami amúgy a 3-as út a kerepesi lámpa előtt/után van 100 méterrel attól függ honnan jössz pest vagy gödöllő felől.Be kell menni és megmutatni mit szeretne a felhasználó és mondja mit/hogyan/mennyiért.
Bár a határidőkkel néha gondban van de megold minden hűtős problémát. .
A javítás gyors lesz, de a gyártás nem, ha érdekel megoldjuk.
Engem érdekelne
Hali ithon gyártanak hűttőt a sv1000 re? hol és mennyiért? nekem nagyon gyorsba kéne egy jó hűttő mert enyém görbe és lyukas perec volt vele,az uj 140 körül van nem feltétlen szeretném megvenni ha tudok olcsobb megoldást is rá!
Én is így gondoltam.
Hűtőügyben jártam annál az embernél aki csinálja.Nos KB 30-35e ért megvan a komplett gyártott hűtő rézből és 1-1,5 hét.Mondott egy olyan megoldást is hogy ha van egy más tipusból KB akkora méretű hűtő akkor a csatlakozókat és konzolokat simán át tudja tenni oda ahova kell.Szerintem a második lehetőség is KB ugyanannyiba kerülne a donor beszerzési árától függ a dolog.
Fél hétkor láttam Janot kikanyarodni a Móriczon!Kár,h csak egy pillanatra,megnéztem volna tüzetesebben azt az airbrusht

Alu natúr emelőszem 2000/pár eladó.
ilyen szempontból akár ikrek is lehetnénk! Már nagyon ráfér a bébyre a csre! Az utolsó1000km-en 3× kellett állitani és ez bosszantott!
Már ez is elég akciós, de az ajánlatokat privátban várom...
Hentes: oké, örülök neki ;)
Gondolom picit nagyobbra lett gyártva.Lefelé ahogy néztem mehet még.Amúgy a réz hűtők jóval tartósabbak bármilyen alunál.Van itthon egy wartburg hűtő a múlt évezred végefelé lett gyártva és még tök patent simán birja az 1 bart le lett próbálva számítógép vizhűtése céljából.
Mint írtam régebben egy srác aki teliidomos SV1000-el pályázott azért csináltatott mert a gyári melegedett.
Hát bontóba ritkán kerül be hűtő.Ha bontóba kerül egy SV az legtöbbször törött ha törött akkor a hűtőnek már harangoztak.Max a lopott árú köt ki nagy valószínűséggel vagy a márkakereskedésben lebiztosítózott darabok amik cascora picit horzsoltan már cserélik.Bár annak amennyire sérülékeny megvan a felvevőpiaca.
Max annyit tok a hűtőhöz hozzászólni hogy megérdezem azt az ipsét aki egyengette az enyémet hogy mennyiért tudna csinálni egyet.Hátha emlékszik valamire belőle.
Ha nem megmutatom a gépet neki valamikor a héten és mond egy árat.
Bocs hogy beleszóltam.
Én is elkezdtem tervezgetni AutoCad-del, de aztán lehet hogy lemondok róla. Nem tudom hogyan befolyásolná a motor hűtését a nyári nagymelegben....
Én még továbbra is azt mondom inkább egy bontott gyári hűtő, mint egy hazai készítésű új.
Rézből tudnak utángyártani, de az gondolom jó lenne(bár talán gyengébb mint az alu) Valahonnan szerválni kéne egyet itt Bp. környékén és azzal körbejárni a hűtősöket. Nincs valakinek kölcsönben egy hűtője? Törött is jó.
Hello tsanyi!

Kérdésem még mindig a hűtő kapcsolatos lenne. Milyen anyagból szokták készíteni az utángyártott hűtőt? Ha készítek egy beméretezett műszaki rajzot a hűtőről, akkor úgy nem tudnak közelítő árat kalkulálni, vagy mindenképp kell a hűtő? Mert ha kell én leveszem a hűtőt, de ha nagyon drasztikus az ár, akkor inkább hanyagolom a legyártást. Most gipszes kézzel úgysem gépezek.
Hali!

Épp én is a múltkor akadtam rá egy német oldalon hűtőtakaró/díszítő lemezre. Mivel nem tűnik bonyolultnak, így 3D-s tervezés után legyártatom tesómmal. Ha esetleg érdekel, akkor ha elkészül küldök egy képet róla, de az anyag tekintetében nem tudom, hogy alu, vagy saválló anyagból legyen.