Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia !
azt nem, nincs kedvem újra lebontani a hátsó részt és kicserélni saját gyártmányra.
Valaki nyúlt hozzá már a 650-es N-es SV első futóművéhez? minden tapasztalat és módszer érdekelne
az azért már igen szép ahhoz képest az én kicsim 5500ért igen jó darab
Ahhh 20700ft a trw rendszámtartó.. Asszem kimarad inkább
oké, bár nekem 3 éve semmi bajom vele és még a rendszámom is megvan én minél kisebbet akartam
Ha má rendszámtartó akkor legyen fenn az enyém is.Míg nem láttam rendes SV650-et aszittem gyári.Ez most eredeti gyári kiegészítő vagy csak felnyomtak rá egy matricát?
Köszi a képet,a másik amit Lali fellinkelt sokkal masszívabbnak tűnik ezért inkább egy olyanra megyek rá ha találok
na nekem kb így néz ki
Megnéztem de elég pixeles a nagy kép a honlapon.Megteszed,hogy lefotózod nekem?Kíváncsi vagyok a motoron mit mutat.
lefotózom szivesen, meg lehet a tom-tech.hu -n is van kép
Érdekelne a dolog,valami képet tudsz esetleg felrakni ide?
Várj megnézem a jóbarátomat..Google
még úgy tűnik van is a srácnak belőle egy darab 5500-ért, most kérdeztem meg gyorsan
nekem Tom-Tech van fent bár SV 650-en, de nem hinném, hogy túl nagy a különbség. index fent van, világítás is fent lehetne ha nem lennék lusta. fotózzam le?
Szia Lali!
Köszönöm szépen a válaszodat és az ajánlatot de inkább valami olcsóbb gyárira vadászok.Nem akarok barkácsolni vele sokat meg aztán mire utánnajárok,megveszem hozzá az anyagot kb ugyanott vagyok mint a gyárival.Köszi azért mégegyszer
nekem még megvan valahol a gyári ha gondolod
Nem sikerült belinkelni.
Egyébként saválló anyagból készített hűtődíszlemez a termék.
Szerintetek forgalmaznak ilyet itthon?
http://cgi.ebay.de/kuehlerabde...
A gyárit nem adod el? :)
szia !
nekem TRW-m van. 2 db-ból áll. ha leveszed az eredetit akkor annak a helyére kell felcsavarozni a tartót így nem lesz ott lyuk. ennek a mintályát körbemásoltam egy lapra. amúgy 2-3 mm-es alumínium lemezből van az enyém. a rendszám tartót magad is megtudod hajlítani lemezből olyanra amilyenre akarod. erre ráfért minden, világítás és index is. ha gondolod akkor elküldöm neked levélben a mintát. a vaterán is láttam ott is érdemes megnézni.
Én ezt a dzunka hosszabbítónak csaptam le a végét és forrasztotam fel egy biztosíték kíséretében.
link
Szia!
Lehet, hogy félreérthető volt a fogyasztásról írt tapasztalatom!
Amit leírtam veszőkkel elválasztva azok egy fogyasztás mérésen belül voltak, de nem egyszerre mind. Tehát autópályán csak 1 személlyel-120-200 között, de nagyrészt 130 körül. Két személy a városban és városon kívül. Súlyarányait tekintve kb 160Km autópálya, 80 km város és kb 80 lakter kívül. Én 72 Kg vagyok, utasom meg 55kg.
Remélem így már tisztább!

Tudtok észerű árért kupakos szivargyújtó aljzatot?
Itt láttam az oldalukon múltkor 1400-ért, de sajnos már nincsen fent a neten. A keloban, meg 5400-at kérnének egyért ami szerintem horrorár!
Széles utat!
Én sima autóutas pilinckázással mértem 5,2-t.90-120 közt néha 130-140 de csak minimálisan.Olyan öreguras/kezdő stílusban.
Nem tudom hogy csináljátok ezt a 4-4,5-ös fogyasztást utassal autópályán... Én se vagyok egy idegbeteg csiga, de nekem 5l alá csak 125-ös kísérgetésével esett, akkor 3,8-at mértem. Általában 5-5,5-tel járok, de pályán utassal csupán 130-as utazóval benyeli a 6-7-et is.
Már nem de volt az is! Most minőség ellenőrzés!