Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sötétített 19990 itt:http://biker-world.hu/egyterme...
Szerintem van olyan jó mint az, a valvoline-al volt a legcsöndesebb az SV-m, a motulnál mindíg volt egy kis fémreszelék az olajleeresztő csavaron, a valvoline-nál semmi. Ettől még a motult is jónak tartom csak én ezt tapasztaltam. Egyszer próbáld ki, én most a Fuchs-al kísérletezek és a kezdeti hümmögés után most azt mondom jó, de legközelebb a 10W40-et próbálom ki a 15W50 helyett.
Akkor jó mert ilyen kialakításút néztem a shoxba 23 papírért. Ahogy néztem az eredetinél kb 8 centivel hosszabb és ugyanígy visszafelé hajlik a teteje.
Ha utassal mész sokat,ilyent érdemes venni szerintem!
20000 Ft. körül van,én is ilyent fogok venni!
Én is most a túraplexiket nézegetem, (mondjuk az enyém idomnélküli). Nekem a Puig szimpatikusnak tünik, de még nincs eldöntve semmi.
Azért a durablendet nem említeném egy lapon a 7100-al, esetleg a synpower felveszi vele a versenyt.
Sziasztok! Szerintetek milyen típusú túraplexit érdemes venni 650 s-re? púpos vagy a gyárit vagy esetleg a hosszítottat? Esetleg valami tapasztalat? Utas miatt lenne rá szükség.
Tiszteletem az Uraknak !

Nem tudtok valami tippet adni honnan lehetne vételezni sv1000s-hez valami faszányos rendszámtartó konzolt?Olyan kellene amin van helye a rendszám világításnak és az indexeknek is..
Sziasztok. Segítség láncropogáshoz. Nekem is volt ilyen hang hátúlról,de nem a lánc volt hanem csapágyas lett a kerék. Csak egy tipp. V2 :}
Nem, hanem van sima 4T-s is valvoline-ból. A durablend egy fokozattal jobb, olyan mint a motul 7100.
Most a sima, autóba való olajról van szó?
A durablenddel pályázhatsz is, az jó, a simával is volt aki pályázott, de az igazából a túrázóknak jó.
Küldtem, Köszi!
Küldj rám légyszi egy mailt az frpeter kukac svmedia.hu címre!
Utcai vagy versenybetét?
Az a Durablend kb milyen vezetési stílusnak lenne jó?Pályára nem járok.Föként városban hajtom a gépet hol csutka 1.2.3.4 kis utcákban kb 8 ezerig húzva hol csak 5.ben 3 ezres fordulaton tötymögök egyfolytában.Szóval egy kis ilyen is olyan is.Viszont szimpatikus lenne hogy csendes ettől az olajtól a gép....
Ja, homok....azzal mindíg baj van....
Nem,akkor inkább megmarad!Nem vagyok vele elégedetlen!
Nem nagyon engedsz már mi?
Akkó mán egymilijóketőharmic lessz!

Nincs,mindig ügyelek a láncfeszességre!Szombaton mikor Haverral hazajöttünk Dobogókőröl,elmentünk itt felénk bögrecsárdázni és homokúton mentünk vagy 15 km.-et,igaz hogy csak 5-tel döcögtünk,főleg hazafelé de lehet hogy az baszott ki vele!
1,2-ért már illik feltenni egy új láncot is.
Nincs túlfeszítve? Mikor állítottál rajta?
Van a 650-esnek is olajhűtője!(2003-tól!)

Ma elkezdett ropogni a láncom............HOGY A JÓBÜDÖSKURVAANNYJÁT!
csak normál használat van, és cserés nem sokára az oil,
köszi
Én azt többször is használtam és a legcsöndesebb azzal volt. Sőt normál használatnál a sima elég és az igen olcsó(igaz a durablend is).