Mi voltunk tavaly kétnaposon, de nem kempingben hanem panzióban ami nem volt túl drága, kb 5 rugó 1 éj. Raurist ajánlanám, szép környék, közel a Grossglockner, igaz 2 napba az nem nagyon fér be. Mi megyünk páran júni 6-tól Fr szervezésével 4 napra.
Ausztriába hova érdemes menni?Tapasztalatok?
Heteken belül kilátás van egy 2 napos túrára,ha esetleg valakinek van kedve csatlakozni szóljon bátran!A terv az hogy korán reggel elindulunk,sátras hálózsákos kint alvás és másnap délután hazaérkezünk!
Nem tudom mik az elvárásaid de sztem nézd meg ezt a gépet:
http://www.hasznaltauto.hu/2834352_suzuki_sv650
s_2005
2 hónapja vettem sv-t és akkor megnéztem és szerintem pöpec darab. Az eleje törve volt még az előző tulajnál de a mostani állítólag szalonból vette meg és ők raktak helyre mindent rajta.
Úgy néz ki mégsem az sv blokk beteges...átnéztem a csavarokat és 1 csavart elhagytam az egyik oldalról a másik pedig meglazult...úgy néz ki ez okozzta a rezgést 6-8 ezerig!Majd ha lessz rá időm megyek vele egyet hogy tuti legyen a dolog.Majd szerzek egy csavart a másikat meg meghúztam.Ez egy olyan helyen van amibe 3 csavar megy 2 szélső közvetlen a blokkot tartja a középső amit elhagytam pedig ezt az egészett fogja a vázhoz és egyébként a bukógomba helye is ez lenne ha volna.Huhh félig meddig megnyugodtam hogy valószinűleg csak egy rezgéstől elrázódott csavar miatt van..bár még a menetpróba hátra van!Soha eszemben sem volt hogy nem árt néha a csavarokat elllenőrizni..
Jah én mivel össz vissz két motorrak szaladgáltam viszonylag többet a robeszon kívül így mondhatni kezdő vagyok motorhang tekintetében.Esetleg botfülű vagyok ebben a dologban de szerintem hasonlóak de ezen nem veszünk össze legyen igazad.
Amúgy meg tök igazad van jobb,újabb,szebb,nagyobb,gyorsabb,minőségibb az SV a Gs hez képest tehát mindenképp előrelépés műszakilag.Viszont a GS kissebb könnyebb és nem olyan erős ezért ajánlottam nameg a két legnagyobb érv jóval olcsóbb és jóval többet láttam belőle korlátos papírral.És mert ilyet linkelt be bátorkodtam ezt ajánlani hátha csak korlátos jogsija van a srácnak.
Őszintén szólva nekem is gyanús volt, ezért is bátorkodtam kérni a segítségeteket! Nem is olyan egyszerű az első motor vásárlása, mint ahogy én azt gondoltam!
Gyanús nekem ez a motor. A 2003-as SV-k tankján van kiírva a suzuki felirat, 2004-től már csak a logo van. 51 kw, 69 LE. A gyári SV 650 72 Le, nem tudom miért írtak 69-et. Én óvatos lennék ezzel a motorral, nekem sántít egy picit. Nézd meg a többit is azért. Ha nagyon 25kw-os motor kell és mondasz az enyémre (adatlap) egy jó árat, már viheted is:D
zoli32: egy kicsit erős túlzásnak tartom, hogy a GS 500 sor2 meg az SV650 V2 hangja hasonló. A többi különbségről nem is szólva. Abban igazad van, hogy első motornak jó az.
Köszönöm, említetted, hogy csinálnak is újat, az is érdekelne. Végül is én egy jó hűtőt szeretnék, de a bolti az nagyon drága, a bontott amiket eddig láttam azok eléggé lestrapáltak. Ha szépen meg lehet csinálni a mostanit, akkor az is jó, de ha csinálnak újat az a legjobb. Amit újat csinálnak, az milyen szokott lenni? Funkció és kinézet szempontjából?
A távolság nem akadály, csak sikerüljön egyet szereznem.
Előre is köszi.
Győr környékén laksz ha jól értettem én meg Bp. mellett. Elég az egyengetés vagy újat akarsz? Az egyengetés nyoma látszani fog, de használható. Utánanézek hol csinálnak a legolcsóbban.
Sógoromnak van egy CBR 600-asa ideadná úgy hogy csak a maradék hitelt kéne levennem a válláról,kihagyhatatlan ajánlat mert nem sok hitel van rajta de ehhez előbb el kéne adnom szeretett sárkányomat!
Heteken belül kilátás van egy 2 napos túrára,ha esetleg valakinek van kedve csatlakozni szóljon bátran!A terv az hogy korán reggel elindulunk,sátras hálózsákos kint alvás és másnap délután hazaérkezünk!
Láttam, hogy a napokba szó volt sportlégszűrőkről, ha valakinek van tapasztalata elmesélhetné, hogy hogyan érdemes takarítani.
Előre is köszi!
béke
Nem tudom mik az elvárásaid de sztem nézd meg ezt a gépet:
http://www.hasznaltauto.hu/2834352_suzuki_sv650
s_2005
2 hónapja vettem sv-t és akkor megnéztem és szerintem pöpec darab. Az eleje törve volt még az előző tulajnál de a mostani állítólag szalonból vette meg és ők raktak helyre mindent rajta.
Amúgy meg tök igazad van jobb,újabb,szebb,nagyobb,gyorsabb,minőségibb az SV a Gs hez képest tehát mindenképp előrelépés műszakilag.Viszont a GS kissebb könnyebb és nem olyan erős ezért ajánlottam nameg a két legnagyobb érv jóval olcsóbb és jóval többet láttam belőle korlátos papírral.És mert ilyet linkelt be bátorkodtam ezt ajánlani hátha csak korlátos jogsija van a srácnak.
zoli32: egy kicsit erős túlzásnak tartom, hogy a GS 500 sor2 meg az SV650 V2 hangja hasonló. A többi különbségről nem is szólva. Abban igazad van, hogy első motornak jó az.
A távolság nem akadály, csak sikerüljön egyet szereznem.
Előre is köszi.
A CBR 600 meg egy "ritkafinom" szerkezet, sokkal minőségibb mint az SV. Kihagyhatatlan üzlet.
NNAGGYONN JÓ PARAMÉTEREK!
De az elérhetőségét ne kérd mert úgysem adom meg!
Ilyet biztos nem találni még egyet.