Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yuasa-t vettem az enyémbe szeptemberben, az a gyári. Én ilyen kínai meg tajwani szarokat nem vennék. A Yuasa-val jársz a legjobban.
hali.tud valaki sv1000s-hez kuplungkart megkoszonnem.olcson.vagz esetleg hol tudnek hozzajutni.
Hello mindenkinek.
S.O.S. Vízhűtő? Van valakinek?Vagy tud eladót?
99. suzuki SV
Ha igen itt az email-om:dapi@citromail.hu
Erre írjatok.
Előre is köszönöm!
Hello! Érdeklődnék hogy milyen akksit érdemes venni a 650esbe? Esetleg valami linket küldjetek! Köszi
Múlthét előtti héten mikor Szombathelyre mentem,hazafelé egy seggel végigültem a 300 km.-et,na akkor már én is szétültem a valagam!
Én ma 200 km-t mentem, de ez is megviselte a seggem.
Úgy rémlik, hogy Frpéternek még van egy gyári akksija elfekvőben. Sztem kérdezz rá.
Eddig nem is figyeltem, de töltés visszajelzőt hol kell keresni? Ha jól sejtem akkor nem is kell keresni!
Hollandia oda-vissza?Ennyi még repülővel is sok.Gratulálok.
Én az elmúlt 6 nap alatt mentem 3000 km.-et!
Megint lassan cserélhetem a kötelező dolgokat!
Hello! Gurultam ma kicsit haverral igaz csak mögöttem ült! 100km-t, megértünk hazaérni! :S Meghalt az aksim és össze vissza durrogott minden alig akart menni! Gyroli amit ideírtál olyan aksi kell a 650es moccba? Köszi
Nöm.Majd holnap.
Motoroztatok ma?
Van mit.
Köcsögöm székem.
Én biztos a PR 2-t választanám, sokkal újabb fejlesztés.
Üdv mindenkinek!A véleményetekre lennék kiváncsi.K4 650S -hez melyik gumit válasszam. PR2 vagy metzeler roadtec Z6.Csütörtökön megyek a kék holdba,de még nem tudtam dönteni.Elöre is köszönöm a válaszokat.
feszültség: 12 V
kapacitás: 10 Ah
gyújtóáram: 180 A
méret(h/sz/m): 150/87/130mm
töltött tömeg: 4,2 kg
sav mennyiség: 0,6 l
gondozásmentes
Üdv! minap volt szerencsém kipróbálni egy SV 1000-t fantasztikus motor kényelmes és megy mint a disznó Akra dobok voltak rajta hangja meg mint a harckocsinak! irigylésre méltó motor!
széles utat gumifákat!
ciao
Szia frpeter!
Érdekelne a gyári légszürőd,ha meg van még,és az hogy hogy jutok hozzá!
Előre is kösz!
Hali. Valaki nem tudja véletlenül a 2006-os 650-es Sv gyári Yuasa akksijának technikai paramétereit (nem mocihoz kellene azért kérdezem).
Ekőre is köszi
Osztom a véleményed, ez a legszebb szín svnél. Eleinte nagyon nem tetszett de nagyon megbarátkoztam vele. Már csak sárga motort vennék... A mostani sötétkéken már egy porszem is meglátszil.... Amúgy tényleg szép a motorod!
Nem tom majd jobban megsasolom.Nem volt tapasztalatom eddig motro téren.A punyeszom 5000 nél kifekszik.Karbis mennyit forog?
Amúgy ez álruhás N-es, valójában s-es ott asszem más az áttételezés vagy elcsesztem a fordulatszámmérőt.Vagy gebasz van vele nem tom nem tönt suknak nekem de mint mondtam láma kezdő vagyok sok az új imput.
Kicsit sokallom azt a 7000-et.
7000 környékén de mekk elekként állítottam a fordulatszámmérő mutatóján mikor cseréltem az LCD panelt tehát nem 100%.Meg jó láma kezdőként a kormányba kapaszkodva meredten néztem előre az útra így csak néha pislogtam le.De jól vitte meg se kottyan neki olyan mintha evvel a fordszámmal ki menne a világból is.Érdekes gép mert van pár nem szabványos dolog rajta.