Hello mindenkinek.
S.O.S. Vízhűtő? Van valakinek?Vagy tud eladót?
99. suzuki SV
Ha igen itt az email-om:dapi@citromail.hu
Erre írjatok.
Előre is köszönöm!
Hello! Gurultam ma kicsit haverral igaz csak mögöttem ült! 100km-t, megértünk hazaérni! :S Meghalt az aksim és össze vissza durrogott minden alig akart menni! Gyroli amit ideírtál olyan aksi kell a 650es moccba? Köszi
Üdv mindenkinek!A véleményetekre lennék kiváncsi.K4 650S -hez melyik gumit válasszam. PR2 vagy metzeler roadtec Z6.Csütörtökön megyek a kék holdba,de még nem tudtam dönteni.Elöre is köszönöm a válaszokat.
Üdv! minap volt szerencsém kipróbálni egy SV 1000-t fantasztikus motor kényelmes és megy mint a disznó Akra dobok voltak rajta hangja meg mint a harckocsinak! irigylésre méltó motor!
széles utat gumifákat!
ciao
Hali. Valaki nem tudja véletlenül a 2006-os 650-es Sv gyári Yuasa akksijának technikai paramétereit (nem mocihoz kellene azért kérdezem).
Ekőre is köszi
Osztom a véleményed, ez a legszebb szín svnél. Eleinte nagyon nem tetszett de nagyon megbarátkoztam vele. Már csak sárga motort vennék... A mostani sötétkéken már egy porszem is meglátszil.... Amúgy tényleg szép a motorod!
Nem tom majd jobban megsasolom.Nem volt tapasztalatom eddig motro téren.A punyeszom 5000 nél kifekszik.Karbis mennyit forog?
Amúgy ez álruhás N-es, valójában s-es ott asszem más az áttételezés vagy elcsesztem a fordulatszámmérőt.Vagy gebasz van vele nem tom nem tönt suknak nekem de mint mondtam láma kezdő vagyok sok az új imput.
7000 környékén de mekk elekként állítottam a fordulatszámmérő mutatóján mikor cseréltem az LCD panelt tehát nem 100%.Meg jó láma kezdőként a kormányba kapaszkodva meredten néztem előre az útra így csak néha pislogtam le.De jól vitte meg se kottyan neki olyan mintha evvel a fordszámmal ki menne a világból is.Érdekes gép mert van pár nem szabványos dolog rajta.
S.O.S. Vízhűtő? Van valakinek?Vagy tud eladót?
99. suzuki SV
Ha igen itt az email-om:dapi@citromail.hu
Erre írjatok.
Előre is köszönöm!
Megint lassan cserélhetem a kötelező dolgokat!
kapacitás: 10 Ah
gyújtóáram: 180 A
méret(h/sz/m): 150/87/130mm
töltött tömeg: 4,2 kg
sav mennyiség: 0,6 l
gondozásmentes
széles utat gumifákat!
ciao
Érdekelne a gyári légszürőd,ha meg van még,és az hogy hogy jutok hozzá!
Előre is kösz!
Ekőre is köszi
Amúgy ez álruhás N-es, valójában s-es ott asszem más az áttételezés vagy elcsesztem a fordulatszámmérőt.Vagy gebasz van vele nem tom nem tönt suknak nekem de mint mondtam láma kezdő vagyok sok az új imput.