Viszont gyorsabb, tisztább, egyszerübb. 1 év alatt nem használok el egy flakont.....persze nem én vagyok az etalon, igen ritkán tisztítom. De én azt vallom, hogy ha valamit kitaláltak valamire akkor párszáz forint spórolás reményében nem érdemes lecserélni. De egyébként nem rossz a petró vagy a benzin, csak brigeciol ne.
A Yuasa motoraksijait Toplite-nak hívja már egy ideje... Az hogy hol gyártják, teljesen mind1, a minőségellenőrzés és a megbízhatóság a lényeg.
A petróleum mihez képest drága? egy lánctisztítóspray ami kb 4-5 tisztításra elég 2500-3000Ft.
Ma vettem petróleumot lánctisztításhoz, de eléggé sokallom az árát. Több, mint 900 Ft volt. Valaki esetleg nem tudja milyen árban mozog átlagosan a petró?
Ez nem Yuasa, az kb másfélszer ennyibe kerül. A felirat szerint a Yuasa gyártja, megmondom az őszintét fogalmam sincs milyen eltérés lehet az eredetihez képest.
Nagynyomású mosás után nem nagyon szoktam várni,míg megszárad,csak arra figyelek oda,hogy a műszerfal környéke meg az ülés alatti rész ne kapjon a sterimóból,azt a környéket inkább letakarítom kézzel.
ja,meg induláskor fékezgetek párat,hogy legyen is fékhatás
sziasztok,
hétvégén vettem egy nagy levegőt és lemostam a motort, ráküldtem a nagynyomásút, volt samponozás, felnitisztítózás kefével, bogárleszedés, minden. Kérdés: van olyan tipp, hogy egy sv-n ilyenkor mit kell kiszárítani, kenni, fújni, stb, különben baj lesz? (láncot már megkentem). (spricnis 650-es). köszi!
Na már nem tudok egyesével válaszolgatni, mert hétvégén lenyomtunk 1700km-t, szóval akkor sorban...
Aksit tudok Bannert és Yuasát bolti árnál kicsit olcsóbban ;) Akinek kell e-mailem: frpeter kukac svmedia.hu . Hogy milyet ahhoz annyit, hogy a gyári Yuasa nekem már 6 éves, és nincs gondom vele. A gagyi 5e Ft-os aksit általában jobb esetben egy évet bírnak.
Kuplungkarom szintén van.
Elkészüt az emelőszemed,írtam múlt hét csütörtökön is,de nem reagáltál!
azt láttam,hogy nem vagy pesti (jó Neked ),ha jár valami ismerősöd Pesten,dumáljuk le,hogy összefutunk,ha kell még a cucc.
Nem tom akksi edig kocsiba kellett.44 ah banner olcsóé eddig birja.Motorra meg hát nem kellett.De ami késik az lassan jön elraktározom hogy a yusa a legjobb.Köszi.
Igencsak körbejártam a témát vásárlás előtt, papíron az egyik akku sem közelítette meg a Yuasa által produkált indítóáramot, a Bannertől kezdve az MGM-en át egészen a Vartáig. Ami azért hidegindításnál nem az utolsó szempont.
Egy halom márkás akksi van a piacon a BOSCH-tól a Vartán át az Exige ig szerintem ezt a tipust mind gyártja.Kapacitás a méret és az hogy gondozásmentes vagy nem a lényeg.
Akkor mindenképp eredetit kellene vennem? Mennyibe fájna az nekem? Gondolom akkor ilyen magyarokat meg mittomént se érdemes! Frpeter valaki írta hogy neked lehet van elfekvőbe! Így van ez?
Hát ha megvan a hűtőd egy normális hűtős vagy megcsinálja vagy legyárt tizedannyiért hűtőt neked mint a gyári csak tudnia kell a csőcsatlakozók helyét meg a betöltőét.Én először elvinném egypár hútőshöz hogy mit szól hozzá.
Fogyó eszköz, még a bontókban is elég ritka, nagyon nehéz találni.
Egy ismerősöm is kénytelen volt megrendelni a gyári újat a K4-eshez, 110-120 között volt az új ára. Úgy képzelem a 99-eshez olcsóbb lehet.
A petróleum mihez képest drága? egy lánctisztítóspray ami kb 4-5 tisztításra elég 2500-3000Ft.
Összefuthatunk valahol Pesten, de ha nem gond akkor inkább a jövőhét elején.
Egy telószámot adhatnál.
ja,meg induláskor fékezgetek párat,hogy legyen is fékhatás
hétvégén vettem egy nagy levegőt és lemostam a motort, ráküldtem a nagynyomásút, volt samponozás, felnitisztítózás kefével, bogárleszedés, minden. Kérdés: van olyan tipp, hogy egy sv-n ilyenkor mit kell kiszárítani, kenni, fújni, stb, különben baj lesz? (láncot már megkentem). (spricnis 650-es). köszi!
Aksit tudok Bannert és Yuasát bolti árnál kicsit olcsóbban ;) Akinek kell e-mailem: frpeter kukac svmedia.hu . Hogy milyet ahhoz annyit, hogy a gyári Yuasa nekem már 6 éves, és nincs gondom vele. A gagyi 5e Ft-os aksit általában jobb esetben egy évet bírnak.
Kuplungkarom szintén van.
Elkészüt az emelőszemed,írtam múlt hét csütörtökön is,de nem reagáltál!
azt láttam,hogy nem vagy pesti (jó Neked ),ha jár valami ismerősöd Pesten,dumáljuk le,hogy összefutunk,ha kell még a cucc.
Ha nem,akkor eladó egy pár natúr emelőszem
Elvileg ez kell bele nem? Megrendeljem vagy menjek be a suzukiba vagy mit érdemes?
Biztos lesz.
Segítséget kérnék. Biztos tudtok bontó címeket, elérhetőségeket. K7-es SV-hez kéne egy ülés.
Előre is köszönöm!
Megfogadom a tanácsokat.
Egy ismerősöm is kénytelen volt megrendelni a gyári újat a K4-eshez, 110-120 között volt az új ára. Úgy képzelem a 99-eshez olcsóbb lehet.