És Brembo-ból melyiket veszed a szintert vagy a karbon-kerámiásat? Mert ahogy néztem más fajta nincs belőle. Meg nem csak szerintem(barátom ducatti 998-án) , jobban kopik a brembo betét. Én évente 1szer cserélek, ő meg 3szor...
Minden gyártónak van normál gyári minőségű betétje is, ami nem 25 meg 40 ezer :D Hanem 15 max a 2x2. Aki jobb fékhatásra vágyik az tesz bele sintert, ez már 15-20 közt van, és ég és föld a különbség. Jelzem, ez még az utcai sinter, nem versenybetét.
Bár nem tudom a gyári kerámia mivel eszi kevésbé a tárcsát azon kívül hogy nem fog és ugyanannyit megy el.
Nincs mit hozzáfűznöm,Sanyi válaszolt helyettem!Talán csak annyi hogy neked ez valami üldözési mánia lehet mert azt hiszem már más fórumon is láttam ezt a rémálom féktárcsazabáló szinterszörnyet valamelyik hozzászólásodban,ha nem te voltál akkor meg 1000 bocs!De ebből harag ne legyen!
Nem, hanem olyat ami jobban fog és feleannyiba kerül. Használtam EBC-t, Ferodo-t és most Brembot. Semmivel nem rosszabbak mint a nissin, sőt az utolső az veri rendesen. Több minőség van belőlük, ki mire használja a gépét és nem eszi a tárcsát.
Igazad van! Csak ez a rendőrségi ügy zajlana már meg fizetne a biztosító! Bár szerintem gáz lesz mert mikor néztem képeken mi van a mocival ugy tünt , hogy csak tank, faridom meg hátsó vázidom kell! ja meg fényezés mert nem tetszik igy aszfaltmetállon ! de kitolattam magam a haverokkal és észrevettem hogy a váz is elrepedt az ülés alatt! Nesze neked totálkár! bár bontóba 140000-ért komplett váz van! de akkor meg müszakiztatni is kell! megőrülök
nem kinyomni, hanem benyomni :-)
nemtom mennyire voltam egyértelmű, és hogy te kétirányból rálátsz-e ott a fejidomnál. Az a lényeg, hogy a "szebbik" irányból nézve BEfelé kell nyomni.
Köszi,én is erre gondoltam,de nem tudtam kinyomni a pöcköt,ezek szerint nem akartam eléggé
Csak meg akartam bizonyosodni,hogy nem fogom széttörni az egészet
Az én mostani műanyagomon úgy néz ki,hogy jobb oldalon megvan a lemezanya+csavar és bolha,bal oldalon semmi
Akkor holnap nekiesek,köszi a válaszokat!
Asszem két lemezanya+csavar combo is tartja előről a hu hogy is mondjam ál légbeömlő szerűségnél.Plussz alul középen az idomba is bepattan a fekete izé egy kis pöcke.Nameg kétoldalt van kiképezve neki az idomban két fészek.Én úgy voltam vele hogy semmi sem tartotta csak ezek a bepattanós dolgok és még úgy is pár perc volt míg szétjött levett fejidomnál.
én a faridomnál voltam így ezzel, nem tudom, nálad ugyanaz a fajta bolha van-e. mindenesetre egy barátom másodperc alatt szétszedte. mondom honnan tudod ezt? válasz: a swiftekben ugyanilyen pöcök van. kiszedés: vékony csavarhúzóval vagy megfordított fúrószárral erősen betolni a középső pecket, akadásig, utána óvatosan fényezésre vigyázva alányúlni a kerek peremnek és kihúzni a bolhát. visszarakáskor először a pecket alapállásba LOL LOL, és egyszerűen benuomni a helyére.
Ki akarom cserélni a fejidom alatt található műanyag idomot (kösz Zoli32 ),a régit az egyik oldalon fogja egy műanyag "bolha" (a másik oldal szét van törve,kösz,előző tulaj ),próbáltam finoman kipattintani,de nem ment és nem akartam eltörni.Hogy lehet kíméletesen szétszedni?Arra rájöttem,hogy a közepén lévő pecek feszíti szét a körmöket,de nem tudtam lefelé kinyomni.
Előtte azért kérdezd meg, hogy mennyibe kerül egy új, nekem tavaly minden drágább lett volna bontóban, mint a szalonból rendelve. Mondjuk akkor erős volt a forint.
Turbozombi, Firpo, darage ?
De holnap majd még csörgök.
Bár nem tudom a gyári kerámia mivel eszi kevésbé a tárcsát azon kívül hogy nem fog és ugyanannyit megy el.
Jó nagyot kaphatott ha ez a bunker váz is elrepedt.
Bocsi a morbid poénért. Jobbulást.
06 70 323 9339
azt hiszem maradok a simánál, egyszerűbb, kevesebb vele a munka, ráadásul igy is jó hangja van a gépnek
Kösz!
nemtom mennyire voltam egyértelmű, és hogy te kétirányból rálátsz-e ott a fejidomnál. Az a lényeg, hogy a "szebbik" irányból nézve BEfelé kell nyomni.
Csak meg akartam bizonyosodni,hogy nem fogom széttörni az egészet
Az én mostani műanyagomon úgy néz ki,hogy jobb oldalon megvan a lemezanya+csavar és bolha,bal oldalon semmi
Akkor holnap nekiesek,köszi a válaszokat!