ezt 4 éves koruk körül kezdik el csinálni a K3 utáni gépek, van megoldás, igazából csak meg kell járatni az alapjáratállító csavart, ha ez nem használ akkor egy kis bontás kell, de megoldható....
Ilyen túrára én is szívesen mennék.Csak nyugisba döntögetni.
Viszont a Proex kupán lehet,hogy találkoznuk.Előfordulhat,hogy megjelenünk néhány weber-es zsigulival
Az a baj, zavar, hogy a lábtartó leér kanyarban és a lábam sem nagyon fér el hiába spiccelek a lábtartón .
Sajnos én sem repesem az örömtől, mivel még ebben az alacsonyabb pozícióban is be tud görcsölni a forgóm.
Ha feljebb lesz, nem is tudom milyen lesz, de azért megpróbálnék megbékülni vele.
Most kerültem ismét gép közelébe.
Köszi az ötleteket és a segítséget. Ha jól mértem, a furattávolság 55 mm. Mondjuk a colostok nem a legprecízebb eszköz, de ez volt csak.
Sziasztok!
Nem tudom valakit érdekel-e. Van egy eladó balos kormánycsutkám SV1000S-hez. Ára 7e Ft lenne. Ha valakit netán érdekel kérem jelezzen. Köszönöm
06703610167 adam1211@freemail.hu
Ez az egyik lehetőség amire gondoltam, csak még nem tudtam beszélni a műhellyel ahol talán megcsinálnák! Még az is kérdés hogy mennyibe fájna ez tirbozombinak.
sziasztok!Lenne egy kérdésem!
Svm van és ha a motorom alapjárata ugrándozik vagyis 1.4 az alapjárata de amikor álok a pirosban vagy csak simán akkor néha felmegy 2re utánna vissz és ezt csinálja most vettem észre?Lehet h azért csinálja ezt mert h most tankoltam bele?csuma üres volt a tankom és tettem bele 2ezeré...várom az észrevételeket
Szerintem ma 2-szer is szembetalálkoztonk kocsival. Először Pettendnél, másodszor Martonon. Aztán lehet, hogy nem láttam jól.
Viszont a Proex kupán lehet,hogy találkoznuk.Előfordulhat,hogy megjelenünk néhány weber-es zsigulival
Sajnos én sem repesem az örömtől, mivel még ebben az alacsonyabb pozícióban is be tud görcsölni a forgóm.
Ha feljebb lesz, nem is tudom milyen lesz, de azért megpróbálnék megbékülni vele.
Most kerültem ismét gép közelébe.
Köszi az ötleteket és a segítséget. Ha jól mértem, a furattávolság 55 mm. Mondjuk a colostok nem a legprecízebb eszköz, de ez volt csak.
Nem tudom valakit érdekel-e. Van egy eladó balos kormánycsutkám SV1000S-hez. Ára 7e Ft lenne. Ha valakit netán érdekel kérem jelezzen. Köszönöm
06703610167 adam1211@freemail.hu
Svm van és ha a motorom alapjárata ugrándozik vagyis 1.4 az alapjárata de amikor álok a pirosban vagy csak simán akkor néha felmegy 2re utánna vissz és ezt csinálja most vettem észre?Lehet h azért csinálja ezt mert h most tankoltam bele?csuma üres volt a tankom és tettem bele 2ezeré...várom az észrevételeket
Készletet nem akarok, bár valaki 18-ért árulta a komplett lábszettjét.
Jópofa igaz? Nekem is bejött!