Köszi, de egyelőre úgy tűnik megoldódott.
gyroli, szintén köszi.
jano2 ütős lett a vas, nem kalunk túl messze egymástól, remélem látom élőben is vmikor
császtok.szerintetek az legális ha az irányjelzőt beépítik a két hátsó lámpába? ugy értem hogy ha pl balra indexelek a bal led csík villog ha jobbra a jobb ledcsík villog.ez legális?a rendőrök nem izélnek érte?nem nekem kell nekem még nem is lehet sv-m.előre is köszi
Bocs az offért, de szükségem volna egy kis segítségre:
Ha tud valaki egy megbízható autószerelőt Bp és környékén akinek van Opel diagnosztikai programja (2000-es C Omega benyás), az írjon erre a mail címre: ati_sv@hotmail.com.
Köszi
Végre elkészült a vas, a tavaly júliusi gimnasztikai gyakorlatok után ami a következőkből állt a Mátrában:
Talajgyakorlat aszfaltra / szertorna szalagkorláton
Most már csak a jó idő kell!
Basszus,még jó hogy szóbakerült a téma!
Terveztem menni az osztrákokhoz döntögetni május környékén,de akkor leteszek róla,nem szeretnék busszal hazajönni!
Főleg,hogy nincs hangtompítóm.Én barmoira élvezem a hangját egyébként,nem lennék meg gyári dobbal,bár 2-ról motorfékezve én is fogtam már néhány riasztót
Ha bennt van a hangtompító akkor elvileg(a gyári műbizonylat szerint)nem haladja meg az előírt zajszintet..Más kérdés,hogy itthol én is úgy mászkálok,hogy hangtompító off .Na persze ha olyan helyre tévednék akkor biztos elhelyezném a kipuffban..
Sajnos még nem sikerűlt rajta túladnom.Ha minden összejön akkor bking lesz belőle ha sikerűl jó árban vennem.Ha nem akkor valami nagyobb sportmotor gixer,zx10 stb.
Az Osztrák rendőrök tényleg nem sokat cickóznak ha olyan kedvük van, mutogathatsz bármilyen papírt nem tolerálja és már fizeted is a 100 Eu-t, és akkor még jól jártál,hogy nem kobozta el a motort, mert azt is megteheti. Igaz,hogy ezek a fiúk nem tették be a szűkítöt és úgy lobogtatták a papírt.
A nyitott dobról pedig annyit,hogy nem sok szebb motor hang van mint egy egy nyitott dobos Sv föleg ha az 1000-es
igazából nem tudom miről is beszélünk, szerintem a lényege , hogy mindenki maga dönt mit vesz és viseli az esetleges következményeit a döntésének. engem is zavar ha egy teljesen nyitott kipufogós motorostárs dönget el mellettem és még a risztó is bekapcsol pár autón.
2007-es a cikk amúgy...
"Ha megállít a rendőr, akkor (pl. Németország és Ausztria) ezt kérheti, sőt egy helyszíni zajmérést is csinálhat, ha úgy értékeli, hogy az utcai limitet meghaladja a zaj. Most abba ne menjünk bele, hogy mihez van joga és mit fog csinálni, ha nagyon zajos. Elméletileg a közúti közlekedésre alkalmatlan járművet azonnali hatállyal kivonhatja a forgalomból."
Osztrákoknál a papírral is kitörölheted. Úgy veszik le a rendszámot ahogy csak kell. Nem véletlen jön mostanában annyi olcsó márkás sportdob az országba.
Köszönök minden tippet Azért már kezdem kicsit jobban átlátni a piacot.
Egy ideig úgyis marad a gyári dob, sőt lehet, hogy úgy is megfelel majd nekem a hangja.
gyroli, szintén köszi.
jano2 ütős lett a vas, nem kalunk túl messze egymástól, remélem látom élőben is vmikor
Sv1000s eladó,akit érdekel a 30/9089573-as számon érdeklődhet.Kép az adatlapon vagy esetleg emailben.
Ha megfelel Tárnokon tudok egy autóvillamosság szerelőt, aki Opelben nagyon jó.
Üdv.:gyroli
Ha tud valaki egy megbízható autószerelőt Bp és környékén akinek van Opel diagnosztikai programja (2000-es C Omega benyás), az írjon erre a mail címre: ati_sv@hotmail.com.
Köszi
Talajgyakorlat aszfaltra / szertorna szalagkorláton
Most már csak a jó idő kell!
Terveztem menni az osztrákokhoz döntögetni május környékén,de akkor leteszek róla,nem szeretnék busszal hazajönni!
Főleg,hogy nincs hangtompítóm.Én barmoira élvezem a hangját egyébként,nem lennék meg gyári dobbal,bár 2-ról motorfékezve én is fogtam már néhány riasztót
A nyitott dobról pedig annyit,hogy nem sok szebb motor hang van mint egy egy nyitott dobos Sv föleg ha az 1000-es
"Ha megállít a rendőr, akkor (pl. Németország és Ausztria) ezt kérheti, sőt egy helyszíni zajmérést is csinálhat, ha úgy értékeli, hogy az utcai limitet meghaladja a zaj. Most abba ne menjünk bele, hogy mihez van joga és mit fog csinálni, ha nagyon zajos. Elméletileg a közúti közlekedésre alkalmatlan járművet azonnali hatállyal kivonhatja a forgalomból."
i070809/
Egy ideig úgyis marad a gyári dob, sőt lehet, hogy úgy is megfelel majd nekem a hangja.
Üdv
Peti