Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tette fel sehová, csak mondta, hogy eladná így csak túraképek vannak amin rajta van.
eggyenlőre még csak elreklődés képpen érdekel. de ha lenne kép róla meg egy Kb ár azt is megköszönném.
Haveré, ha tényleg érdekel akkor adj mail címet és szólok neki, ha még el akarja adni akkor ír majd rá.
még nem láttam. linket tutsz esetleg?
Van 25kw-os 650-es. Eladó is.
A jogsi miatt nem tudok nagyobbat venni. még ez sem fér bele elvileg. de halottam h papíron megoldható. am A korl. jogsim van.
Háááát legszivesebben megtartanám..Vennék egy trabantot csak hogy legyen szar idő esetén kocsim is és vennék egy raklap motort viszont sajna mint a nagy többségnek nekem is csak egy motorom lehet így hát választanom kellett..
Mit csináljon szegény ha bele van zúgva a B-kingbe?A szerelem öl,butít és nyomorba dönt.
Vétek eladni azt a motort!
Vegyél ezredest épp tudok egyet eladót Mondjuk a viccet félretéve jobban járnál a 650-essel vagy az ezredessel.Ha jól tudom az sv400-at nem európába szánták..alkatrészügyileg nem biztos,hogy jó választás lenne.Bár én nem értek hozzá..
650-est vegyél. Miért pont 400-as?
Heló mindenkinek!
Suzuki sv 400-at keresek. ha valaki tud megköszönném.
Sv 1000s motoromat készpénzre cserélném Persze nem mindegy mennyire és az sem milyen pénznemre Akit érdekel a 30/9089573-as számon érdeklődhet,képet az adatlapomon talál.
Első kettő: www.svmedia.hu
Sziasztok!

'99-'02 SV 650s-hez lenne szükségem
- első sárvődőre
- lánctakaróra
- az első lánckereket fedő fém burkolatra!
Illetve ha valaki tud ilyet, akkor a kuplungkarnál a kuplungbowden állítócsavarja is érdekelne.
Az a guruló hűtőszekrényszerű gép nagyon fura.Vagy csak az én gyakorlatlan szemenek.Létezzik még ilyen motor.
Vagy kétszer :)
Az 33608km csak a nagytudásu beleírta a 100m-ét is. Így viszont már kevésnek tűnik hacsak át nem fordult már egyszer.
csak az érdekesséég kedvéért rákerestem sokat futott sv-kre. hááát....

a legtöbbet futott gép (hasznaltauto.hu) egy K4-es naked, de még ebben sincs 50.000 kilométer...

vajon hány olyan moci (SV) rohangál az utakon, amiben 50-60-70 ezer vagy akár még több van?

végül is nem lepődtem meg, itt is ugyanaz van mint az autóknál...

de azért még akad őszinte tulaj

bmw túramotor 115 ezerrel...
http://www.hasznaltauto.hu/2288548_bmw_k75_1991

fz 750 106 ezerrel...
http://www.hasznaltauto.hu/2323025_yamaha_fz_1988

e
z meg, elírás? de így nem lehet elírni!
http://www.hasznaltauto.hu/2681554_yamaha_xv_1992
Pont az. Lehet hogy gyalu. MaXX egyelőre sehol, talán este megnézi még. Eddig nem jutottunk előre.
mi a répám van már a médiával?
Küldtem neked mailt...
Marha vagyok nem fékkar volt kuplungkar boocsi.
Valószinüleg aki az elmúlt 3 órában megnézte a fórumot nem tudott volna érdemben segíteni így csöndben maradt. Bontókban ehhez az évjárathoz nem sok minden van, boltokban kell körülnézni.
Mondjuk annyit trudok segíteni hogy fékkart 1300.- ért vettem utángyártottban az NV motorsnál Kistarcsán.A többi ne sérült még úgyhogy nem tudok árat de rá kell kérdezni.