Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor keresek magamnak egyet
Itt Pécsen a Suzuki-ba és 87e ft-volt a cimkéjén mikor elkezdtem nézegetni majd jött a fószer, h az most akciós és oda tudja adni 60E ft-ért, na mondom, az már tényleg akció forgattam, forgattam, felhúztam és pont jó volt rám, nagyon tetszett. Majd megkérdezte mit adok érte? Mondom 50-et. Jó semmi baj tied Pedig előtte 5 perccel csak mint álom úgy nézegettem a bukót
Szia Vanyek!
Mennyi volt az NZI, és hol vetted?
Milyen évjáratú? Mennyi pénzbe kerülne? Mert sok infót nem adtál meg róla... azt értem, h 21ezret kell fizetni, de meddig? 2 hónapig vagy 5 évig? De ez mindegy is...Kp-re mi az ára mert csak úgy érdekelné ismerősömet Ugye az 1000-esről van szó?
Sziasztok!

Eladom a motorom, akit érdekel írjon! 350.000Ft+hitelátvállalás! Forint alapú hitel, 20-21ezer/hó. A motorom sérülésmentes, LED mini indexeket szereltem rájuk meg fehér hátsó LED lámpát, ami az indexekkel együtt villog. Ha valakit érdekel komolyabban is, akkor töltök fel róla képet. A mociba 6500km van. Jó lenne, ha megvennétek, mert megyek külföldre
Szegény Petya hallaná.
Hyo-ban ékszíj húzza a dugattyúkat.
Hyosung-nak és az SV-nek van köze egymáshoz blokkban ? vagy csak hasonlóak
Rendben
Az jó csak már rendelés alatt van az új.Ha 2 héten belül nem jön meg akkor kereslek.
Ha gondolod, akkor tudok bontottat (2007-esé) 10ből megáll a két darab postával

Üdv: Pisti
11 rugó/ stück.
Nem mart és főleg nem öntött!A széleken lehet látni,hogy lemezből van kivágva,illetve kinyírva.Tavasszal le is veszem,eldolgozom szépen azokat a csúnya lemezszéleket......

Egyébként mennyiért vesztegetik a gyárit?
Áh.Az volt.A gyári meg egy mart vagy öntött aluizé aminek külöm mélyedés van az indexnek.
Meg az gyári nem buhera.
Még a műszer alját fogom valamikor rendelni mert a plexi alatt csak S-es van a cromdísz meg az alsórész nincs is rajta.
Alulemez,karctű,fúró,lombfűrész,reszelő meg egy kis polír és kész.........
Az.
Van?
Most szopok a Retz nagykerrel.Van 5 tétel,nem nagy cucc.3 vevő 2-en két cuccot rendeltek 1 meg egyet.
2 hónapja 3 egész db van a rendelésből meg és mindíg majd a következő kamion majd a következő.

Sosem volt tartozásm feléjük.
27 bolt csilliárdos forgalmuk volt rogyásig saját kamion a Csepeli telepen vagy 20 raktár plafonig áruval.
Akkor is imádkozni kellett nekik mindenért de visítva megjött.

Nyamost tavaly borult a bili a pletyka szerint ÁFA valahogy nem sikerült befizetődni.Sok.Nagyon sok.

Azóta Biatorbágyra kell a halál f..ra menni a cuccért a West Log-ra és semmi nem jön meg időre.
Tizedakkora raktár és nem merem a cuccot meghozni a szerencsétlen 1db-os vevőnek sem mert nem éri meg odamenni 1 árva komódért ha meg a hiányost elhozom a másik kettőnek hogy megérje mi lesz ha felmondják ér rajtam marad.
Marad a bocsánatkérés,anyázás és reklamálás.
Már várom mikor reccsen ketté a birodalom.
Ez kell Neked?
mert ez még most is ugyanaz az ország, ahol SEMMIT se lehet kapni, amit egy országgal arrébb széles választékban. vagy ha mégis van, az vagy rosszminőségű fos, vagy drágább, mint "nyugaton", ahol pedig eleve többet keresnek a pógárok, mint itt (akkor is, most is). Ez volt a rsz.váltás előtt, és most is ugyanaz van. A webshopok terjedésével pedig visszaestünk ugyanoda: minden csak rendelésre. Jövőhéten lesz uram, jövőhéten lesz uram, aztán ezt hallgatod fél évig. "kintről" kell "hozatni" dolgokat, mint huszon-éve... nem változott itt semmi. Faterom mindig mondta, h 100 év alatt se érjük utól őket.. hát ez most is érvényes (de a 100 nem csökkent 70-re 30 év alatt. most is 100).
na sorry, nekem sem kéne piásan beírkálnom ide.
2x 11e aminek a felét már fizettem.
Há nem egy fél gixxer de csak kapkodnak.Szűrőt is mondta a vén csávó hogy jön.
ez is igaz
Fontos az, de ha tartoznak a nagyker felé addig nem kapnak amíg nem csengetnek legalább valamennyit....
Soha nm fért a fejembe, ha van pénzem és vásárolnék is miért nem fontos embereknek, vagy cégeknek, h minél hamarabb megforduljon a kincs