Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nem azonos, és kész :)
lehet, hogy "ihletet" merítettek belőle, de mm-re az sv-ről koppintott rész nincs rajta tudtommal. Hasonlít-hasonlít, de egy teljesen önálló motor. Onnan tudom, hogy sokáig Hyo-t szerettem volna, csak aztán a Hyo fórumon láttam, hogy a hazai forgalmazó egyre rosszabbul áll az egyes kérdésekhez, aztán így a "biztosabb" SV-t választottam a végén.
A motort illetően az a legenda (vagy valóság?) hogy olyan mérnökök tervezték, akik korábban a suzuki fejlesztési részlegén dolgoztak... a motor saját tervezésű, esetleg csak "valaminek" az "alapján" készült, érted... alapvető konstrukciós eltérések is vannak benne, pl siklócsapágy helyett görgős, stb. A befecskendező is sokkal későbbi évjárattól került fel, és más gyártmányú. Specifikációs eltérések (vázgeometria, motor löket-furat, stb) fejből nem mennek, guglizni meg lusta vagyok, de akit mélyebben érdekel ugye..... :)
Nem.
Már ránézésre is vannak különbségek.
gyönyörű
Pedig waro barátom is ezzek zaklat hogy mért nem vettem meg azt,ugyanaz.Miben tér el?

Én is abban a hitben voltam hogy a GTR pl egy koreai műanyaggal borított japán sv:D de akkor nem
köszi szépen srácok
Szép jószág,sok sikert az eladáshoz .Nem lesz könnyű mostanság eladni de hátha sikerül majd neked.Felraktam én is az enyémet hátha sikerül de nem sok reményt fűzök hozzá
szép darab
Az történt, hogy ahol idáig dolgoztam nem nagyon tudnak már kifizetni , és elmegyek angliába, vagy hollandiába dolgozni legalább 1 évre, így inkább eladom a kis drágaságot, ne álljon itthon a garázsba
Szia! Igen, ezresről van szó. Adatlapomon is kivan írva, meg képet is találsz róla. Rosszul saccoltam meg a benne lévő km-eket, egész pontosan 5609km van benne :) Most szaladtam ki kivenni a garageból
CIB Leasinges, kértem egy pontos hitelzárást az ügyfélszolgálattól, elküldik mailbe, de azt megtudták mondani telóba is, hogyha valaki hitelre venné meg, akkor 2017.07.20ig kell törleszteni a 20-21ezer Ftot.
Jaaaaaaa úgy a simsonomnak sincs baja.
Azóta bent van a kereskedésben.
Amikor kész lett, leesett az első hó, de elvileg már semmi baja nem lehet, hiszen mindent kicseréltek rajta.
mondom h rühellem a fb-t, csak azért van acc-om, hogy webes melóknál tudjam tesztelni a like-t, share-t meg hasonlókat.
. iwiw dettó.

majd jelöllek ha legközelebb arra járok :)
Ha a ladás vagy megvagy! :D
Fent vagy FB-n!

Jelöjjjééé! :D (Miki Bencz)
Még........
Mennyit mentél vele?
Nagyon sok embernek bevált a Hyo. Nem szabad alapul venni, hogy 20-ból 1 embernek nincs szerencséje vele.
De miért voltam én az az egy ember?
Mondjuk mióta kész van a motor, azóta nem volt vele gond....
rühellem a facebookot, de ezeket a fotókat érdemes megnézni.
nekem a dugóhúzó kéne :-)
íme
totálisan urban legend, és a hyo-sok ugranak is erre.
frpeter: az Amargo honlapján csak egy felirat van, hogy Suzukihollós Újpesthez menjünk... (ott már várok ugye hónapok óta). A Suzuki Budakalász viszont úgy tűnik bejött, 2-3 napra (!) ígérik, meglátjuk. Köszi a segítséget!
A régi 650-ről mintázták, de sajnos messze nem olyan.......
én is úgy tudtam hogy SV blokk van a hyoba... ez most meglepett
van valami hír Zoli ? Gopro
Figyelek
Na! Mi történt? Most vetted!
Kb annyira hasonlóak mint a gixxer meg a kymco!