Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1400 körülire állítsd.....az vált be, a könyv szerint 1200+-50 lenne...
Sziasztok SV -s kollégák. A minap vettem egy Cagiva raptort és az lenne a kérdésem felétek (mert ugye SV blokkos) hogy mennyinek kell lennie az alapjáratnak. A moc 2001 es karbis.
Köszi.
Bár ne lenne.
Tökre igazatok van! Meghirdettem 1.490.000ért, aztán majdcsak lesz vmi
Van egy 14e-Km-es panelem.Belevágni egy 35e Km-es gépbe KB 20 perc.
pedig ZSjé tele van extrázva.
És amit 1,290ért hirdetnek a hasznaltauton abba is csak 15500km van...ami nem a világ.
Mi értjük azt hogy neked mennyibe van.Meg azt is hogy nem akarsz rajta sokat bukni.Még azt is hogy zsír a verda se törés se gond nincs vele.
Csak hát a piac.
A legdrágább 06-os sv is csak a használtautón 1,45 milla.De van 1,15-ért is.És ezekből az árakból a vevők tuti lealkudnak 50-100e-ret tehát azt bekalkulálja minden eladó így egy milla körül fognak venni ezrest ha valaki akar venni.
De 03-as már van 8 kiloért.Attól függ mennyire sürgős neked az eladása a gépnek.Ha tudsz várni lehet jön valaki aki beleszeret.
Zsé KB fél éve hirdeti 1,-ért és még csak rá se kérdeztek komolyan.
Ne vedd bántásnak de szar a motoreladási biznisz most nagyon.
hát igen, de szerencsére egyet sem láttam még megközelítőleg sem ilyen kevés kmerrel
én csak azt mondom hogy így nehéz lesz eladni,mert még úgyis olcsóbbra jön ki a dolog,hogy ha arra vesz fel valaki hitelt amit a hasznaltautóról levadászik 1,250ért.
zsi.....ráf világban te mit vársz ?
ez ennyi
azt én vágom,de attól még annyi az ára.
A kezdő részlet nekem 400ban volt, a kamatot a hitelre nem én tettem rá...
A motoron forint alapú hitel van még, havi 20 és 21ezer között változik a havidíja. 350.000 Ftért átvállalható.

Azt vágjátok hogy az úgy 2milka?
szép szép,de nyilván viccelsz 84hónapon át 20-21ezer pénz+350?Egy 2006os gépért?Nem akarlak elszomorítani de ez tipikusan az a szitu hogy még akkor is drága lenne ha te fizetnél hogy valaki vállalja át.
tettem bele kb 700km-ert mióta megvettem és egyébként is irányár!
Annyira nem.Sajnos gyorsan senki nem harap rá.
Pláne 1,6-ért hitelesre.
ekkor már nem is élünk a templomok helyett mecsetek lesznek.
francba....
és azt a 6 havi minuszt is vissza kapod, ez már üzlet.
Hopláá 2017.07.20ig, bocsika
2010-ig kell már csak fizetni?.......megvenném akkor.....
Halihóó !

Na, ismét feladnám ide is a hirdetésemet!
Szóval: 2006os SV-1000-res típusú motoromat eladnám hosszabb külföldi munka miatt. Az irányára 1.600.000.- 5626km van benne, szinte gyári új! A motoron forint alapú hitel van még, havi 20 és 21ezer között változik a havidíja. 350.000 Ftért átvállalható. 2010.07.20ig kell fizetni. CIB Leasing. Led indexek elöl-hátul, hátsó fehér led lámpa index funkcióval.
Tegnap néztem a service manualt és ott írták, h hosszabb leállásnál, a tankot töltsük teli, és olajjal is fel kell tölteni 1 - 2 helyen, de nem emlékszem pontosan. Akkora marhaság mégse lehet, ha a s.m. is írja egyéb intézkedések mellett....
Őőőő.Működött régen.Most annyi a visszacsatolás a rendszerben hogy senki nem kockáztatja az állását pár tízezresért.
Engem a terhelhetőség miatt zavartak vissza az okmányirodába az NKH-tól útánfutónál.