Sziasztok SV -s kollégák. A minap vettem egy Cagiva raptort és az lenne a kérdésem felétek (mert ugye SV blokkos) hogy mennyinek kell lennie az alapjáratnak. A moc 2001 es karbis.
Köszi.
Mi értjük azt hogy neked mennyibe van.Meg azt is hogy nem akarsz rajta sokat bukni.Még azt is hogy zsír a verda se törés se gond nincs vele.
Csak hát a piac.
A legdrágább 06-os sv is csak a használtautón 1,45 milla.De van 1,15-ért is.És ezekből az árakból a vevők tuti lealkudnak 50-100e-ret tehát azt bekalkulálja minden eladó így egy milla körül fognak venni ezrest ha valaki akar venni.
De 03-as már van 8 kiloért.Attól függ mennyire sürgős neked az eladása a gépnek.Ha tudsz várni lehet jön valaki aki beleszeret.
Zsé KB fél éve hirdeti 1,-ért és még csak rá se kérdeztek komolyan.
Ne vedd bántásnak de szar a motoreladási biznisz most nagyon.
én csak azt mondom hogy így nehéz lesz eladni,mert még úgyis olcsóbbra jön ki a dolog,hogy ha arra vesz fel valaki hitelt amit a hasznaltautóról levadászik 1,250ért.
szép szép,de nyilván viccelsz 84hónapon át 20-21ezer pénz+350?Egy 2006os gépért?Nem akarlak elszomorítani de ez tipikusan az a szitu hogy még akkor is drága lenne ha te fizetnél hogy valaki vállalja át.
Na, ismét feladnám ide is a hirdetésemet!
Szóval: 2006os SV-1000-res típusú motoromat eladnám hosszabb külföldi munka miatt. Az irányára 1.600.000.- 5626km van benne, szinte gyári új! A motoron forint alapú hitel van még, havi 20 és 21ezer között változik a havidíja. 350.000 Ftért átvállalható. 2010.07.20ig kell fizetni. CIB Leasing. Led indexek elöl-hátul, hátsó fehér led lámpa index funkcióval.
Tegnap néztem a service manualt és ott írták, h hosszabb leállásnál, a tankot töltsük teli, és olajjal is fel kell tölteni 1 - 2 helyen, de nem emlékszem pontosan. Akkora marhaság mégse lehet, ha a s.m. is írja egyéb intézkedések mellett....
Őőőő.Működött régen.Most annyi a visszacsatolás a rendszerben hogy senki nem kockáztatja az állását pár tízezresért.
Engem a terhelhetőség miatt zavartak vissza az okmányirodába az NKH-tól útánfutónál.
Köszi.
És amit 1,290ért hirdetnek a hasznaltauton abba is csak 15500km van...ami nem a világ.
Csak hát a piac.
A legdrágább 06-os sv is csak a használtautón 1,45 milla.De van 1,15-ért is.És ezekből az árakból a vevők tuti lealkudnak 50-100e-ret tehát azt bekalkulálja minden eladó így egy milla körül fognak venni ezrest ha valaki akar venni.
De 03-as már van 8 kiloért.Attól függ mennyire sürgős neked az eladása a gépnek.Ha tudsz várni lehet jön valaki aki beleszeret.
Zsé KB fél éve hirdeti 1,-ért és még csak rá se kérdeztek komolyan.
Ne vedd bántásnak de szar a motoreladási biznisz most nagyon.
Azt vágjátok hogy az úgy 2milka?
Pláne 1,6-ért hitelesre.
Na, ismét feladnám ide is a hirdetésemet!
Szóval: 2006os SV-1000-res típusú motoromat eladnám hosszabb külföldi munka miatt.
Engem a terhelhetőség miatt zavartak vissza az okmányirodába az NKH-tól útánfutónál.