Az még hagyján....de az csak yuasa corporation és taíwani....legalábbis többnyire.....Banner, Varta ami mostanában jó....a közeledben nem tudom hol érdemes....
én is sokat jártam konditeremben......mindig vittem a gépeket ha költöztek..... ....erre van egy történetem....katonaként "megkértek" párunkat, hogy az egyik tiszt nagyapját költöztessük el.......megy a meló és volt 2 bőrönd amit hirtelen megpróbáltunk felemelni és nem ment.....görcsöltünk vele ketten(nem tudtuk mi van benne) és ahogy ott vonszoltuk a padlón jön az öreg aki ezt látva arrébb küldött és felemelve a bőröndöket kivitte a kocsihoz.....néztünk mint hal a szatyorban, de hát ez van......visszaérve érdeklődtünk, hogy mi a franc volt a bőröndben és ki volt a herkules mire a tiszt röhögve mondta, hogy valami súlyemelő bajnok volt a nagyapó és még akkor is indult seniorban.....
Akkor én vagyok paperdog de egy Győr-Debrecen viszonylat megviselte a nyakizmaimat egy hornet 600 nyergében.Pedig a konditermet is látogatom elég gyakran..
Amúgy szinte gyári.
11500 és 13600Ft.
Ez dönörű.
Hogy jó e azt fingom sincs de olcsó.Valaki venne hogy legyen tapasztalat?
Más:Akkumulátort hol érdemes venni,jót jó áron.Néztem a yuasa-t de horror árban van..Legalábbis szerintem
...ö
izé
IGAZ
Keményebb mint én.
...és igényes minden részlete