Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a BUELL lámpás meg az a tipikus, hogy beáll melléd és WTF?
Ja.
Amúgy szinte gyári.
Nincsenek, de erre a motorra nekem felállt!
Hol vannak benne a csajok?
Ezekre a képekre nekem... ŐŐŐŐ... Szóval... Felőlem mehetne a csajok+motorok kategóriába is!
Laza 3x-os ár :)
A yuasa-t 39eft ér láttam,arra írtam,hogy (nekem)horror ár.
Szétnézek mennyire lehet itt kapni jobb áron motor akksit bár lehet a nyarat még kihúzza.Köszönöm a válaszokat
Nem sokkal drágább mint a Banner, viszont én a Bannert ajánlom. Ez a Yuasa már nem az a Yuasa sajnos.
11500 és 13600Ft.
Nya szóval csak a cafe racereseknek.
Ez dönörű.
Spiorálcellást vegyetek.

Hogy jó e azt fingom sincs de olcsó.Valaki venne hogy legyen tapasztalat?
Az még hagyján....de az csak yuasa corporation és taíwani....legalábbis többnyire.....Banner, Varta ami mostanában jó....a közeledben nem tudom hol érdemes....
Akkor jó mert én meg takarítani jártam oda..
Más:Akkumulátort hol érdemes venni,jót jó áron.Néztem a yuasa-t de horror árban van..Legalábbis szerintem
jaja, volt 1x nekem is kb. 1 km-es utam a benyakútig, igen komoly izomlázam volt vagy 1 hétig
Már toltad az S-est?
na mondjuk tolni biztos sokkal jobb az N-est
Már épp kérdezni akartam hogy felmegy e.................200-as rá.
tuti nem 160-as gumi van rajta, csak hogy témánál maradjunk
én is sokat jártam konditeremben......mindig vittem a gépeket ha költöztek..... ....erre van egy történetem....katonaként "megkértek" párunkat, hogy az egyik tiszt nagyapját költöztessük el.......megy a meló és volt 2 bőrönd amit hirtelen megpróbáltunk felemelni és nem ment.....görcsöltünk vele ketten(nem tudtuk mi van benne) és ahogy ott vonszoltuk a padlón jön az öreg aki ezt látva arrébb küldött és felemelve a bőröndöket kivitte a kocsihoz.....néztünk mint hal a szatyorban, de hát ez van......visszaérve érdeklődtünk, hogy mi a franc volt a bőröndben és ki volt a herkules mire a tiszt röhögve mondta, hogy valami súlyemelő bajnok volt a nagyapó és még akkor is indult seniorban.....
ez igy ebben a formában
...ö
izé
IGAZ

Nem is néztem ki belőle.
Keményebb mint én.
Akkor én vagyok paperdog de egy Győr-Debrecen viszonylat megviselte a nyakizmaimat egy hornet 600 nyergében.Pedig a konditermet is látogatom elég gyakran..
ez tényleg szép
...és igényes minden részlete
Hallgass Viktorra........Ő már tolta is annyit pályán az N-est mint amennyit más motorozott....