Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bonyolódik...bonyolódik.......
idén én hasonlóan jártam a Blacknél, mint Te, csak az nem 1000Ft tömítés volt, hanem 10EFt benzincső. ezért nem mentem hozzájuk a tömítésért...
+ 1 óra autóval, de nm 1 hónap
ühhmm, az
Nekem eddig a motorrad és a Full-Gas bevált, igaz idén még semmit sem vettem, de eddig minden megjött nagyon gyorsan mindkét csapatnál......ezt aki kérdezte mindenkinek elmondtam csak hát a város másik felén vannak....
Csak elkezdtek rozsdásodni.
Szerinted?

Vágtam flexel két lapot és formára hekkeltem.
idáig hogy vót fenn, mi tartotta
Möglássuk.Jövő héten rájuk szólok ha addig nem gyönnek a lámpatartóim.
Ez csak az én példám, lehet, h bonyolultat kértem
Jó hírek.
én szívtam velük, 1 db 1000 froncsis tétel másfé hónapvolt
Remélem.Azt mondták két ünnep közt hogy van németben amit kértem 10.-e után itt van.Csak nem március 10 legyen.
Tavaly ilyenkor nekem itt volt minden 1 héten belül a Black-nél, még blokkalkatrészek is, én ajánlom őket.
Remélem nem így járok a blackmotorsnál.
köszi!
két hét vagy két hónap, jelen időjárás mellett igazából mindegy :)
de ahol jelenleg rendeltem, szerintem onnan nem lesz.
Kintről is két hét, igaz van minden :)
Nekem van netes kártyám amúgy ha kell...
először megpróbálom amit FR írt.
Nekem van.
Csak angliusul nem tok.
nem, mert nincs paypal fizetés, csak domborkártyás. de nekem olyanból meg nincs netes elkülönítős nullaegyenleges, csak olyan, amina teljes fizum meg az összes bevételem és félretett lém rajta van :) azzal nem akarok neten vásárolni.
Amcsikat kérdezted?
köszi, ezt nem tudtam, az ilyen infók miatt kérdeztem
köszi még1x
üdv
z
Kérdés nincs. Viszont gixxer 600on (is) megoldottuk a műszerfal világítás fehérre cserélését, és még a lámpát is átvariáltuk, hogy mindkét izzó helyén H4 legyen, így mindkét fele megy tompítottan, és refivel is. (Hatékonyság még nem lett tesztelve. Majd tavasszal kiderül, hogy lehet-e látni vele, vagy csak látszani.)
Nem rossz de dögdrága.