Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokan szeretnék átalakitani az csutkakormányos,idomos "S" változatot "rendes" kormányosra
Ha nagyobb turákat is szeretnél, jobb az N-es.
...persze van aki az idomos csutkakormányával is megtesz 1nap alatt 5-600km-t és nincs ugy vége mint nekem (gyári n-estöl magasabb kormány+puhább ülés),de nem ez a jellemzö
gyárilag csak a lánkerekek között van 1fog különbség
Sziasztok!
Törött sv-t keresek,lehetöleg 650-t!Magyar papirokkal!
Köszi!
Lehet, hogy VFR villa azt viszont elérhető áron lehet bontókból szerezni.....
nem.
viszont szép.
Kicsit buelles.
Nem semmi az az egykarú lengővilla.
Valami duciról jöhetett.
Jól is néz ki...
Apropó buhera.Nem buherálok.
Ez pl tetszik is.
Naná.
Van egy 230-as nagyflexem.Beleakadt egy 180 mm-es anyagba.Pislákolt és elhallgatott minden.
Övé fekete piros üléssel.
Adatlap szerint.
Miért, ez a tied?
650W-os 28000 az áruházban, de ami már használható is a 2.2KW-os 80 rugó körül van.....megint kicsaptad a város biztijét hekkelés közben?
Viszont az italozas kozben is elojohet.
Mas.Valakinek nincs olcso generatora?
Del ota nincs aram a varosban.
Most vegeztem ket 10 eves petroleumlampa lemosasaval es lancmoso petroval feltoltesevel.
Kesz vicc.
Annak aki nem bírja......a 160 legfeljebb utazó, de volt már több is hosszútávon és semmi bajom nem volt a fülzúgáson kívül....
a motort. e-mail-ben komolyan érdekelte, árban is egyre gondoltunk, hogy nem adom el másnak addig amíg ő nem látja. igazából 2 nap mulva kellett volna jönnie, de nem jött és nem is szólt azóta sem, hogy mi történt.bár a 2 nap alatt érdeklődő sem volt. tanulság aki előbb jön és fizet az visz mindent.
Kinek és mit?
én is félre tettem de fel sem hívott,hogy nem jön.
Ezt néztük volna tegnap, de valami komoly vevőnek félretette állítólag... Bár ilyet a mai világban...
szia !
talán ez ?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650s_4700km-4409376
Ismerősöm keres 650S-t, lehetőleg újabbat, kevesebb km-rel. 900 alatt. Ha esetleg valaki tud...
Az apróhirdetések végignézve...
N vagy S lesz?
A motor ki van már nézve?
köszi szépen srácok :D:D
Ja, hát persze a motorkerékpár folyadékait (fékfolyadék, olaj, hűtővíz, teló olaj) cserélni kell! Ez szerintem természetes, de ez nem a buhera kategória, hanem a karbantartás!