Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél!
ja..
Jó.
Sziasztok!
Motorvásárlás előt állok és egy sv 650s- ben gondolkozok. Szeretném ha segítenétek, hogy mi a véleményetek illetve a tapasztalatotok erről a gépről.
Előre is köszönöm!
Szerintem picit túl van misztifikálva a gumikérdés főleg aki utcán használja........az utóbbi 3 évben nem volt 2 egyforma gumi a motorjainkon a gyári után és semmivel sem volt rosszabb mint a gyárival sőt inkább jobb........elöl racsing hátul meg amilyen sikerül.......
Az elülső gumimat 3 éve vettem újonnan, és nem néztem a gyártási évét. A hátsót - használtan - Sanyi dobta fel, mikor defektet kaptam.
Így nem is egyforma típus van elöl-hátul. Így is lehet használni, persze körrekord-döntésre gondolom nem jó (sose próbáltam).
Azért ennyire nem lőnek ezzel, h az 1 éves gumit már fel sem lehet rakni... Van aki 5 év alatt sem használ el egy gumit pl. Az se vesz minden évbe újat csak, hogy a DOT szám friss legyen
Ha nem volt nagyon szar helyen tárolva 5 évesig elvileg még közel gyári. Bár tény, hogy én se szívesen tennék fel 2 évesnél régebbit ha már teljes árat fizetek érte. De az hogy tavalyi azzal semmi gond.
Ejjjjjj de jó lenne ha nem költöttem volna el a pízem.
Még 100-as kéne hozzá.
de elmentettem ha még 2 hónap múlva is megvan megnézem.
és kezdő pályázónak vagy csak aki gyakorolgatni szertetne ez sem rossz, nem drága és tud a srác: link
pályázni?: link
2002-esen is elgurulgattam szövetig.Nem volt para.
2009-es se rossz pedig, bár öregebbet nem vennék!
Szerintetek mi az a legregebbi gyartasu abroncs, amit meg teljes aron erdemes megvasarolni?
Tavaly decemberben ram akadtak sozni egy szettet, amibol a hatso 2009/42 az elso pedig 2007/14 volt. Az utobbit az elado mar maga mondta, hogy visszakuldni, de en a 2009es gyartasut se vittem el.
Halvány fingom sem volt a pontos méretekről.És már így is necces volt evvel a bizgerével együtt az egyenesfutása.
És volt benne két gumiszilent amit hegesztővel nem tok csinálni.
Az informatív cikkszám ugyanaz.
Ha saccolnom kéne 18 dollár postával a két cucc 6500 pénz lenne ha van raktáron 1-1,5 hét szokik lenni.
vasdarabra, várni? nem szokásod... :o))
miért nem pöttyöztél össze egyet magadnak? flex van, ív van :-)))))
engem is elkapott a
Én azt nem látom téglalapnak.......erre gondoltam bár nem O gyűrű hanem egy műanyag gyűrű...
Najó szarakszik a link 2003-as sv throttle body fitting K3-K6-ig.
Ott van cikkszámmal árral.
Hát akkor várni kell.
Én egy aprilia blokktartóra 6 hónapot vártam.
És drága nehéz vasdarab volt.
Vagy japoból közvetlen rendelni?
Esetleg amcsiból?
6 dodo de egy emailt megér hogy van e nekik és elküldik nameg mennyiért milyen idő alatt.
Azért mert nem is volt rajta....valamikor valaki szétszedte és kihagyta ezt belőle csak a felső O gyűrűt tette vissza és az eddig bírta, de ahogy jött a hideg elkezdett ereszteni... .....innen egyszerűen hiányzott, a másik oldalon megvan...
Áhh.. reménytelen!
Vegyetek Hondát! Eddig láncfeszítőt cseréltem, Gumit meg láncszettet.
Na jó meg 1 izzót elől!
a láncfeszítő 5 nap alatt itt volt!
Ja meg vettem bukócsövet! az is Angliából 1 hét alatt itt volt!
Há gyári dolgok vannak rajta.
Na jó tükör csak jövő héten.