Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ingyen lesz "25" kW-os az SV!
Ha sokat áll a moci, akkor a benzinben lévő anyagok rakódhatnak le, ilyenkor ki kell tisztítani benzin szűrőt és kész.
mikre nem emlékszel :)
ez mukodik direktben is, mikor megfelelo ugyintezonek megfelelo mennyisegu szent istvan lerak, az meg elir dolgokat a forgalmiban...

igy lesz egy 150 lovas bmwbol 60...
Üdv!

Köszike a vidit. Szép hangja van neki. Remélem egyszer majd én is eljutok odáig hogy valami sportkémény legyen az ezredesen. Megy a lájk
tuti nem.
Te Zoli.Ennek picit feljebb kellene lennie.Asszem a két kopoltyú nyílásnak a hűtővel kellene egy vonalban lennie.
Hát akkor jól áll neki.
a vezérműlánc egy fogaskerék áttételen keresztül hajtja a tengelyeket, ez adja ezt a hangot
Minden ezresben sír valami vagy csak rosszul hallom?
lájk
Helló

Régebben ígértem videót a gép hangjáról,ide nem tudtam feltölteni
És csak telefonnal tudtam felvenni.
Remélem tettszeni fog

http://youtu.be/bvNzhtGCS4M
Marhaság.Nem 50 éves rom a gép amiben rozsdásodik.Izzadni a talpam szokott nem egy fémlemez.
Jogos hülyeséget mondtam. Munkatársam mondta, h toljam teli a tankot téli eltárolásnál, mert "izzad a tank" és a szutykot utána lehet kipucolni, ez hány foknál szükséges? Nálam kb 10-15fokban van...
Hát ez olyan szocreál nekem. Nem a komolyfogyasztóikapitalizmusosbürokráciaaholafogyasztóazelső.
a kocsinkra honosításnál a mozaik utcai vizsgahely olyan adatlapot adott ki a forgalmi elkészítéséhez, ahol a saját tömeget felcserélték a megengedett legnagyobb össztömeggel. Az okmányirodában mindvégig nagyon rendesek voltak, de emiatt visszazavartak, mert nem jogosultak önkényes adatváltoztatásra... szóval még egy kör volt a mozaikban...
RSV 1000 is 221kg.200kilót nem bírna el az sv az lenne durva.Szal az full reális.
pff...az is durva.. bár nekem is 217 van sajátnak és 415 max tömegnek írva...az azért már naggyon dúúrva
Nincs örülős smile.A szine asszem jó.Kék.
Ja most a súly lesz a reális és a kW lesz elnagyolva
örülj hogy a KW normálisan van beírva:D
Nincs egy országos rohadt adatbázis?
Úgy tudom minden baxott gépet kermi engedéllyel lehet eladni járművekre is valami ilyen van.
Nem lehetne ezt alapul venni?Vagy ez nagy kérés?
szezon a f.szommal keverdés lehet.. Nekem a gs-re 262őt ír (valóságban olyan 190kg lehet) a forgalmi, és 420 kg-ot legnagyobb megengedett tömegnek, bár gyanítom annyival mozgásképtelen lenne
Hasraütésszerűen állítják ki?
Nekem a G rovatban 269kg van!

Vagy a plusz két gyertya miatt,vagy a plutónium cellák meg a fluxuskondenzátor lehet az oka......