Jogos hülyeséget mondtam. Munkatársam mondta, h toljam teli a tankot téli eltárolásnál, mert "izzad a tank" és a szutykot utána lehet kipucolni, ez hány foknál szükséges? Nálam kb 10-15fokban van...
a kocsinkra honosításnál a mozaik utcai vizsgahely olyan adatlapot adott ki a forgalmi elkészítéséhez, ahol a saját tömeget felcserélték a megengedett legnagyobb össztömeggel. Az okmányirodában mindvégig nagyon rendesek voltak, de emiatt visszazavartak, mert nem jogosultak önkényes adatváltoztatásra... szóval még egy kör volt a mozaikban...
Nincs egy országos rohadt adatbázis?
Úgy tudom minden baxott gépet kermi engedéllyel lehet eladni járművekre is valami ilyen van.
Nem lehetne ezt alapul venni?Vagy ez nagy kérés?
szezon a f.szommal keverdés lehet.. Nekem a gs-re 262őt ír (valóságban olyan 190kg lehet) a forgalmi, és 420 kg-ot legnagyobb megengedett tömegnek, bár gyanítom annyival mozgásképtelen lenne
igy lesz egy 150 lovas bmwbol 60...
Köszike a vidit. Szép hangja van neki. Remélem egyszer majd én is eljutok odáig hogy valami sportkémény legyen az ezredesen. Megy a lájk
Régebben ígértem videót a gép hangjáról,ide nem tudtam feltölteni
És csak telefonnal tudtam felvenni.
Remélem tettszeni fog
http://youtu.be/bvNzhtGCS4M
Úgy tudom minden baxott gépet kermi engedéllyel lehet eladni járművekre is valami ilyen van.
Nem lehetne ezt alapul venni?Vagy ez nagy kérés?
Vagy a plusz két gyertya miatt,vagy a plutónium cellák meg a fluxuskondenzátor lehet az oka......