Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári dolgok hiányától!
Csak azt nem tom mért kezdett folyni.
Ez nem jellemző rá.
Hali

Nem tudom sajnos,ezzel vettem a motort.
De amikor Bogláron vették a suzukiba ezt ajándékba adták hozzá!
Nem tudom mennyire igaz de volt aki azt mondta hogy 250e újonan...
De én nem akarok hazudni,nem tudom sajna.
Az biztos hogy nekem nagyon tettszik a hangja
nem, a sima O-gyűrű az a felső részén van, azt kell benyomni a tartójába, ami lefogja az injektort. Alul meg egy téglalap proflú gyűrű van (szerintem nem is gumiból lehet, hanem vmi keményebb), és ez egyben távtartó is. Az injektornak az alsó felére van ez ráhúzva, ez megy a fojtószelepházba.
milyen ez?......nem csak egy O gyűrű?.....ha nem akkor tényleg vedd ki a másikat és csináltass egyet a jókain......ez már vicc......
hát én már ott tartok, hogy lehet hogy sosem jön meg.

emlékszel, mikor nyaggattalak ezzel a tömítéssel, és hogy a bontós se adja oda külön? Na azután 2 nappal megrendeltem és azóta is semmi.
Már nem hiszem...
Annál kicsivel lett volna olcsóbb bár mindegy, majd tavasszal megnézem mennyi lesz....
7e körül.
Túl sok mindent kéne tartani a rengeteg féle motorhoz, nyugaton sincs ilyesmi raktáron csak a kopó cuccok, legfeljebb ott 3 nap alatt megvan vagy azonnal.......nálunk inkább financiális okokból jön később a holmi vagy azért mert megvárják míg összegyűlik egy olyan mennyiség amiért érdemes a szállítást kifizetni....
SV légszűrőt?....mennyiért adják a gyárit?
Csak nem ilyen?!?
Két filléres gumibizbasz.
én is kérdeztem, h betolnak egy motort hozzájuk és kiderül h cserélendő a tömítés, akkor emiatt áll? azt mondja áll. semmi sincs raktáron, mindent rendelnek. legalábbis ezt mondta. black-es, hollós-os is.

szívóoldalon én sose fogok hekkelni semmit, van elég tapasztalatom. csak a gyári, csak a minőségi, csak a pontos darab a jó, különben falsot szív, durrog, egyenetlen, fullad, stb.
Mitől is?
Na az érdekes.A blacknél rendeltem egy légszűrőt meg a két lámpatartót.
Remélem nem március lesz belőle.
A csóka aszondta10.-e körül itt van mert van a német raktárban.
Én tuti hekkeltem volna alá valamit tömítésként.
A féktartály bilincsét kérdetem mondja a bumfordi ember hogy rendelésre van.
A pofám leszakad hogy nincs egy bilincs és ezért áll 2 hetet egy javítás.
Namindegy még le birtam varázsolni sérülés nélkül ezt a fajtát.
Ez a motor egyre furább lesz!
a blackmotorsnál rendeltem a benzincsövet a múltkor, az is minősíthetetlenül lassan jött meg. Ezért a tömítést most a suzukihollósújpest-nél rendeltem, hátha. (a fehér indexeim napokon belül meglettek a múltkor). mikor érdeklődtem, azt mondták, szezonon kívül ez lassan megy. Ja, japánban biztos a gépsort indító munkás azt mondja, Mo-n nincs szezon, ma inkább nem indítom be... gondoltam, szétszedem a másik hengernél is, és elviszem a jókai térre a tömítéskészítőkhöz, h kérek belőle egy párat.
Arai lenni drága de jó.
Hol rendelted a tömítést?
Nem hosszú kicsit az idő?
Nekem most van még egy napom meló nélkül úgyhogy előzetes motorbuzéria a modernebből.
Még van némi meló ideiglenesen felraktam.Kormányt ki kell rángatni vagy ha nem jön össze venni egyet ami birja a borulást.Beállítani a kényelmes tartást majd lerögzíteni fékhenger és a féklámpakapcsoló vezetéke nem ér oda.Hosszítani kell rajta.
Nomeg a hasidomot felhekkelni és a tankot elvinni kihorpasztani.
a tömítőgyűrűmre való várakozással töltöttem.
még mindig semmi.
kb 2 hónapja rendeltem meg.
13672-33E00
a microfiches pdf-ben a 16. oldal (fig.12.) 3-as tétele.

jaaaaa.... és vettem egy Arai bukót :-)
magas labda, de most inkább kihagyom
Haveromnak is van hasomló, csak az Komár 1972-ből azt hiszem nagyon jó kis műszer.. kormányváltó, pedál és egyéb luxuscikkek vannak rajta De a pálmát a gyári típusjelzés viszi. Komár ZZR Több helyen is bele van öntve. Nyilván innen vette a konkurens Kawa az ihletet
Hajrá! Kipufogót majd flexelsz valami csőből!
benne
Hello!
Zoli,egy régi barátomnak volt ilyen........nagyapjától örökölte........tizenévesen,mikor még kismotorjogsim sem volt,párszor motorozgattam vele............blokkjának nagyon precíz hangja volt..........földesúton is mentem vele,ott igazán érdekes a hátsó rugózás............az a motor ennél picit mustárosabb színű volt és a sárvédő oldalsó íveinél olyan 4-5mm széles csíkozással volt ellátva,de,hogy az gyári e,arra már nem emlékszem.
Sok örömed legyen benned!