Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fékei...
erről van szó De nem rossz az csak az sv féke túrás temperamentumhoz vannak tervezve
semmi köze a kettőnek egymáshoz Jó tudom te az autóról is leszednéd a katalizátort,ne fojtsa már be feleslegesen a gépet .
fogyasztóvédelem...
Ha nincs nagyon hideg minuszok mehet bar most idom se lett sok.Muhelyfelujitas.Arrol a kesztyurol lemaradtal.Elpasszoltam es beujitottam egy fekete spyke-t felaron.
ha nincs hó csak hideg, az nem tántorít el egy közös gurulástól remélem?

fel kéne próbálnom azt a fehér kesztyűt amitől szabadulnál
Ha a szamitasom bejon telen javitunk a helyzeten.
zsékettő voltam, csak feltörtem jégember acc-ját

amúgy tényleg lájtos az sv fékje, még fém fékcsővel, friss fékolajjal is, ha pl. a 125R-hez viszonyítom, mert az
Meg is jott a prop tech fokozatkijelzo. Le a kalappal, tegnap rendeltem meg es ma mar vart is az ertesito a postaladaban .
Olyan könnyen dől az a motor.Huhhhhúúúúú.Énmácsak tom.
Simán meg lehet borulni vele mint a bicikliző kígyó.
Néha kéne valami úthenger alá hogy megálljon csak úgy.
Optikailag okozhat örömöt, de nehezebb lesz dönteni. Elveszti azt a könnyed fordulékonyságát a motor.
Miért, az mennyivel jobb, ill. mi a haszna?
ez a másik gyakran feltett kérdés a 650-re 180-as gumit kérdés mellett...tényleg számit valamit?
vszabika,

Ha már veszel/vettél fokozatkijelzőt, akkor SV-re biztos olyat vettem volna, ami kiiktatja a környezetvédelmi tíltást is....
Hát ha a szaharában tároltá akkorse kéne 2 év után repedeznie.
Még nem ragált a forgalmazó...bizok benne van valmi megoldás mert ez igy szerintem akkor cserés lesz Lehet, hogy még nem került hozzám szarul tárolták de azért nehogy már én mint vásárló szívja meg...nem hagyom annyiba
Meg az is kerdes, hogy addig hol taroltak, amig te meg nem vetted ....
Ilyen fuminak fiatal guminak tényleg nem kéne repedeznie......viszont a gar. már lejárt bár ha a forgalmazó rendes akár cserélheti is.
Még jó hogy vacilláltam a road2 és Pr2 közt és a Pr2 maradt.
Hát nekem ne mondja senki hogy egy garázsba tartott a szezonba 4500km futott gumit a nap halálra sütötte nevetséges hogy még a Conti attack felirat a gumi közepén látszik...Megkerestem és írtam 1 emailt a boltnak akiktől rendeltem vagy silány minőség vagy gyári hibás a lényeg hogy SZAR
Akkor tényleg az lehetett, hogy azon az oldalon süthette a nap. Amúgy a Contival nekem sincsenek olyan hű de jó tapasztalataim...
Suzuki dr 600 alkatrészek, nagyon jó áron eladóak.

Több infó, ízelitő az árakból:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Érdemes megnézni!

Kellemes napot mindenkinek!
Persze mindig ellenőriztem azzal nem lehetett gond...én csak azt furcsállom hogy csak a bal oldali mintákba találhatók meg ezek a repedések sehol máshol....
Kb 2 éves.Az nem gáz.Guminyomás rendben volt?
DOT 3708 ebből azt ítélem nem túl fiatal gumi:D Pedig csak túrázgatásra laza gurulásokra használtam semmi megerőltető(pálya)! Nagyon nagy csalódás ez nekem Road Atack-al szembe 6000km fölég elől szerintem kevés...