Ha nincs nagyon hideg minuszok mehet bar most idom se lett sok.Muhelyfelujitas.Arrol a kesztyurol lemaradtal.Elpasszoltam es beujitottam egy fekete spyke-t felaron.
Olyan könnyen dől az a motor.Huhhhhúúúúú.Énmácsak tom.
Simán meg lehet borulni vele mint a bicikliző kígyó.
Néha kéne valami úthenger alá hogy megálljon csak úgy.
Még nem ragált a forgalmazó...bizok benne van valmi megoldás mert ez igy szerintem akkor cserés lesz Lehet, hogy még nem került hozzám szarul tárolták de azért nehogy már én mint vásárló szívja meg...nem hagyom annyiba
Hát nekem ne mondja senki hogy egy garázsba tartott a szezonba 4500km futott gumit a nap halálra sütötte nevetséges hogy még a Conti attack felirat a gumi közepén látszik...Megkerestem és írtam 1 emailt a boltnak akiktől rendeltem vagy silány minőség vagy gyári hibás a lényeg hogy SZAR
Persze mindig ellenőriztem azzal nem lehetett gond...én csak azt furcsállom hogy csak a bal oldali mintákba találhatók meg ezek a repedések sehol máshol....
DOT 3708 ebből azt ítélem nem túl fiatal gumi:D Pedig csak túrázgatásra laza gurulásokra használtam semmi megerőltető(pálya)! Nagyon nagy csalódás ez nekem Road Atack-al szembe 6000km fölég elől szerintem kevés...
fel kéne próbálnom azt a fehér kesztyűt amitől szabadulnál
amúgy tényleg lájtos az sv fékje, még fém fékcsővel, friss fékolajjal is, ha pl. a 125R-hez viszonyítom, mert az
Simán meg lehet borulni vele mint a bicikliző kígyó.
Néha kéne valami úthenger alá hogy megálljon csak úgy.
Ha már veszel/vettél fokozatkijelzőt, akkor SV-re biztos olyat vettem volna, ami kiiktatja a környezetvédelmi tíltást is....
Több infó, ízelitő az árakból:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Érdemes megnézni!
Kellemes napot mindenkinek!