Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kacsintgatok a pp felé én is.Csak akkor első gumát is kéne cserélnem.
pilot power és conti ród atakk nem a legjobb párosítás
Vezetési stílus függvénye! De Pilot Power nagyon begyere!
Akkor ránézni se kéne?
Nem nagyon van vázméárés motorokhoz, különböző pontok mérésével szoktak próbálkozni, de gépről még nem tudok......tavaly még volt hír, hogy a prop-tech csinál ilyesmit, de nem tudom mi lett a vége.....motorvázat pedig többnyire cserélni szoktak ha sérül, talán ezért nem is érdekel senkit a gép....
és már rá 3 percre meg is írtad......inkább üld le, akkor nekik is többe lesz..... ......motorral?
A honda,nem csinál ilyet?Nem tud vázat bemérni?
ej de inkább a rendőrök,mint az áram...
Megbasztak a rendőrök 5ezerrel most mert átmentem a bal oldali sávba, egy kihalt úton ahol csak a szél fúj, most éjfélkor! Mondtam nekik, h kurva nagy hibát csináltam mi, h ezért meg kell büntessetek ének évadján. aztán felemelte a fószer a hangját, h ne káromkodjon meg kurva anyázzon itt mert megbilincseljük Mondták, h felvett mindent a kamera, ha nem megyek bele a helyszínibe akkor feljelentés és az min 20E. Nyilván kamu volt a felvétel igazsága, de a feszült légkör miatt mondtam, h írd meg a csekket akkor. Drága sex volt ez...
Nem,gyonyoruszep.
Honda?
Sándor aszondta csak akarnak.
Asszem a Prop-tech is csinál vázgeometria ellenőrző cuccot.
Na ezt nemigen.Gyári sablon kéne.
hallottam vmi olyasmit h be lehet mérni....gondolom akkor van vmi műszer...
Hűűűű és mennyié dógozik?
A Józsi Pityu bácsi a nikkelezett szemmértékével...
És ki tudja megmondani?
Ránézésre nem biztos, hogy megmondod...
Hát próbaút szerintem kizárt.
erre csak akkor derül fény ha megnézed, egyébként valszeg nem ha ennyiért eladja a gazdája
Egy ilyen csattnál mennyire sanszos hogy a váz kuka?

Lábra lehet állítani emberi mennyiségű pénzből?
Esti üdvözlet....
Ha úgy akarjuk mondani, volt vele gond.
Valószínűleg a fékpadi méréskor valami nem klappolt, és az első beállítás nem sikerült valami jól. Kicsit több mint fél litert növekedett a fogyasztásom.
Visszakerült hozzájuk a gép, megcsinálták újra a beállítást, de sajnos azóta csak egy tankot mentem vele, már azt is rossz időjárásban, így nem tudok most mit mondani. Szezon elején jönnek a további tapasztalatok.
?
Tshőő Babinéni!