Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd megbeszéljük.
Hogy muzsikál a prop-tech-es kütyü?........
Tavasszal vendégem vagy egy körre! ;)
Nameg láblógatás a tengerbe.
Ez a cél.
Jelentem csatlakozom azon túrákhoz! Senj-ben voltam jómagam is nyaralni sajna kocsival, de valami meseszép mikor a pályáról lemegyünk a szerpentinen a városba. Ha időjárás engedné mennék már most is
Zolikám,Senj-Karlobag,oda-vissza többször,erre koncentrálj!
Ja meg Moslenicka-Dragatól Pula felé a parton,az isztrián pályaminőségű aszfalt van..........először nem mertem rajta ledönteni a vasat annyira valószerűtlenül sima,de miután 3 helyi menő lapon érkezett szemből,akkor gondoltam ha ők is,én is!
Na mindegy jövőre márciusban horvátországgal kezdek egy hétvégére.
Már gyűjtöm a pénzt rá.
Mé ne menne fel csak a gumihoz tatózó pár apróságot kell cserélni.

Pl a motort.
Ezresre.

Amúgyis csak az ezres a menő.
Nem számonkérés akart lenni ........csak megjegyeztem,. hogy elég jó kis előadás volt és jobb is lehetett volna mert válaszolt minden még a leghülyébb kérdésre is.....akár gumitémában, hogy felmegy-e a 180-as.....
Én láttam hogy van.De már egy hónapja csak toligálom a motort jobbra-balra.
Menni nem mentem talán csak 3-4x egy melósjáratot.

Kocsi-lakás-kocsi-lakás és a lakás nem az enyém.
Na majd jövőre.
Most kész lesz a tároló kapom szét.A hátsó fékre megy fel a fémcső mert maradt a robibontásból.Meg egypár dolg ami be lett szerezve de szezon miatt nem akartam heteket széthányva látni a motort.
Nem nagyon volt itt meghirdetve pedig pont azokról a dolgokról beszélt szakmai szemmel-hanggal amikről itt nap mint nap folyik a vita vagy elmélkedés........és persze tévhitekről........
Karnisfúrás volt terítéken.
Tegnap voltam Lecsó előadásán és hát akit esetleg érdekelnek a tuningok, azok miértje avagy melyik mit csinál az jöhetett volna mert elég érdekes volt a bemutató......3 komplett órát tartott ingyé és még a pizza is azé' volt, a végén nem engedtek fizetni.....
Remelem is.Ha egesz eleteben felul toltod alul meg pelenkazod az szivas.
Nem tudnal vele motorozni.
S 140-et most meg ne erje el mer akkor kosaras lesz.
Most vagyok fenn igazán!
Nődögél-e?!?Holnap lesz 75 napos és 10 deka híján 6 kiló! ! !
Lassan kinövi az ágyat!
Meg fenn vagy?
Pici noddogel?
De számít!A /70 jobb!
Mondom 2ct és vezetési szokás kérdése.
Bár tény hogy a Road2ct utcára átlagos hladásra és még elég kellemes szerpentinezésre tökéletes nem kopik (már van benne 5500 Km és semmi sem látszik rajta) hál istennek az oldala meg fog annyit hogy na.
De nagyon sportos tekerésnél a közepe csuszkál.
Nekem nem én nagytatás vagyok bár eringen néha muris volt.
ha szánsz rá többet akkor road 2
Michelin PILOT POWER és Michelin PILOT ROAD2 már csak ezt nem tudom eldönteni
Dehoonnnem.Mindíg én vok a szerpentinen az utolsó.

De a gumitémát figyelem és picit beleástam magam mire kiötöltem a PR2ct-t.

(na jó ez erős volt Citellus aszondta jógumi és jó lett.)
Köszi Zoli téged nemlehet megfogni