nem kell ezt véresen komolyan venni.
én meg azt olvastam, h az újabb motorok tankja belül olyan felületvédelemmel ellátott, h az említett korrózió ne történjen meg.
kivéve persze, ha egyengetve volt (neadjisten még lánggal is melegítve), akkor akármit csinálsz rozsdásodni fog.
Szerintem se para, csak mindenhol azt olvastam, hogy a rozsdásodás megelőzése végett tele köll tölteni. De ezek szerint ez nem fog sikerülni.
Nem mintha téli tárolásra készülnék. Pontosabban minden hétvégén azt hiszem, hogy vége a szezonnak már vagy 3 hete, aztán valahogy nem akar vége lenni.
Többször hallottam, hogy télire tele kell tölteni a tankot benzinnel. Én akárhogy igyekszem az SV tankjában lötyög a benzin. Tele lehet egyáltalán tölteni vagy fizikailag lehetetlen?
Kérdeztem a Honda tulaját látszani nem látszik rajta semmi Fehérváron lehet megtekinteni a gépet.
Ha hétvégéig nem kel el megsasolom és meglátom.
Így elsőre nem rossz de aszongya sok az érdeklődő.
én meg azt olvastam, h az újabb motorok tankja belül olyan felületvédelemmel ellátott, h az említett korrózió ne történjen meg.
kivéve persze, ha egyengetve volt (neadjisten még lánggal is melegítve), akkor akármit csinálsz rozsdásodni fog.