Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell ezt véresen komolyan venni.
én meg azt olvastam, h az újabb motorok tankja belül olyan felületvédelemmel ellátott, h az említett korrózió ne történjen meg.
kivéve persze, ha egyengetve volt (neadjisten még lánggal is melegítve), akkor akármit csinálsz rozsdásodni fog.
De ennyiért costume.
Meggondolandó
Simán.

5.238.472 Ft a díjazásom.
na ilyet tudsz-e pimpelni?
Villog már 3 napja.
Még megyek vele míg meg nem áll utána kezdem szétkapni renoválásra.
Tökmindegy.
Nekem töküres.
Ugyis leszedem.
Szerintem se para, csak mindenhol azt olvastam, hogy a rozsdásodás megelőzése végett tele köll tölteni. De ezek szerint ez nem fog sikerülni.
Nem mintha téli tárolásra készülnék. Pontosabban minden hétvégén azt hiszem, hogy vége a szezonnak már vagy 3 hete, aztán valahogy nem akar vége lenni.
Itt látható kéremszépen:
A tank betöltője szándékosan olyan, hogy alatta légbuborék marad. Nem tudod teljesen kitölteni, mindig lötyögni fog.
ha nincs tele az sem katasztrófa szerintem.A téli járatások alkalmával úgyis ürül...
a profik meg én úgy tankolnak,hogy nem szálnak le a motorról és egyenesben tartják a gépet amíg tankolnak
Töltöttem én előre-hátra-jobbra-balra billegetve, sehogy sem tudtam "lötyögésmentesre" tölteni, pedig csurig volt a betöltőnyílásnál...
Állva töldsd ne támaszon és nyakig.
Többször hallottam, hogy télire tele kell tölteni a tankot benzinnel. Én akárhogy igyekszem az SV tankjában lötyög a benzin. Tele lehet egyáltalán tölteni vagy fizikailag lehetetlen?
Ééétem.
Hmm akkor gyűjtögess én is azt teszem
Ez lenne a terv.Kéne még 2 kiló hozzá.
ha nem vázsérült ebből is csinálsz 1 csupasz masinát azt kész
Én sem csak kapálódtzok meg kutyaúszásban pár métert.
A tengerpari fák alatt heverészés koktélokkal és fűszoknyás lányokkal jobb mint uszizni.
ezért nem is szabad, főleg ha nem tudsz úszni. szégyen de én nem tudok.
Ha eladják attól még nem megyek dunának.
Legfeljebb marad pénzem.
Bár most költöttem belőle rendesen ez is az egyik oka hogy nem harapok rá azonnal.
ha belegondolsz így lehet sürgetni a vevőt a megnézésre : sok az érdeklődő . természetesen ez igaz is lehet meg nem is.
Kérdeztem a Honda tulaját látszani nem látszik rajta semmi Fehérváron lehet megtekinteni a gépet.
Ha hétvégéig nem kel el megsasolom és meglátom.
Így elsőre nem rossz de aszongya sok az érdeklődő.
Holittagond?
Vagy egykeró vagy toppie vagy csiripöri nokedlivel és koviubival.

Amúgy most per pill nagyon faszán tud állni a gép bármilyen gumipárosításnál.
Milyen jó is ilyen szempontból az acélcső váz, azt lehet huzatni, bár olyan sosem lesz mint volt.