Nem hiszem hogy lesz olcsóbb.Nincs már nagy kánaán.Most dec-januárban kiszórják a maradék készletet ami van még és a következőt majd márciusra tárazzák be ha jön az idény drágábban.
Én ezt tenném.
Lehet vársz és hoppon maradsz.
ŐŐŐŐŐ az első temgelyt 17-6 Kg val 210-ig terhelheted a hátsót meg 190 Kg val és 210-el.
Namost egy motoron annyit tesz hogy ha nem stoppie-zva mész az andrássyn egyfolytában nem lesz gond.Bár egy fél kamiont me pakolj túrára fel.
Használat kérdése.
Sportos akkor a michelin de csak a 2ct ha túrásabb akkor a road de abból is a 2-es.
Mivel Szotyi kolléga igen jól nyomja forszírozott tempóval road2-vel és tetszett neki így egy bolhaf...nyitval affelé hajlanék.
Hellosztok!
Segítséget szeretnék kérni gumit akarok venni az SV-re és nem tudom eldönteni michelin pilot power vagy continental road attack esetleg valakinek valamelyikről tapasztalat, vélemény? előre is köszi üdv DoDo
Egy szezont használt 52-es méretű Berik bőrruha,szakadás-csúszásmentesen, nagyon szép állapotban, motorváltás miatt eladó 80eft-ért.
Az ár irányár,valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.
Ha valakit komolyan érdekel a 30/9089573-as számon vagy pedig a balu88@mailbox.hu címen is érdeklődhet.
Ez a hivatalos listaár a suzuki zrt-től gondolom.
Ebből lehet alkudni befulladt készletre meg minden.
Bár az újból 10-15% tuti bukta ha el akarja adni.
HA.
Na de kérem úgy kell venni hogy nem eladásra tervezek hanem hosszú együttélésre.
Új motor meg bármilyen jármű vétele akkor jó ha sokáig használja az ember.
Én vettem H astrát vatta újonnan KPre (akkor akciós volt rendesen 1 ,2 millával) és nem igen tervezem az eladását legalább még 10 évig.
De az az autó tuti hogy én és a család járatta be és mindenből olyat és azt kapta amit én akarok.Ennyi.
SV-t meg tuti használtan vettem occon pici pénzért mert tudtam hogy 1-2-3 évig tanulni lesz és kipróbálni mi jön be mi nem a motorozásnál.
Most kiköltekeztem, majd kari után veszek csak. De most nézem az oldalt amit linkeltél és látom, h 2.6millió az a motor ami nekem van újonnan. Jézusom... valaki nagyon sokat bukott rajta
Én ezt tenném.
Lehet vársz és hoppon maradsz.