Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdezhetem mennyibe került?
Ki, én? Lehet az SV-be fokozatkijelzőt rakni? Mik vannak...
gumi szélén :DOT és egy négyjegyű szám utána egy ovális enyhe gumi mélyedésben olyan mintha öntés hiba lenne de a számok mind a négy szépen látszik.
Széthúzod a fehér csatlakozót,a megfelelő helyre bedugod és annyi.Adsz még neki valahonnan feszültséget és kész is vagy.Nem nagy ördöngősség.
az melyik?
DOT számot nézzél már kíváncsi vagyok.
nekem a pirelli olyan sajnos azok az öregedés jelei innentől keményedik és csúszik mint a síik 50. A nap tárolásnál onnan érte jobban.
2009 nyarán vettem a gumit ez benne az elszomorító...Nem kis hajszál repedések attól nagyobbak de csak a bal oldal és ott is a legszélső mintába:S
Pont ma rendeltem meg a fokozatkijelzot a prop-techtol. Remelem nem lesz kacifantos a beszereles . Bar legrosszabb esetben irany Sanyi
Az attól függ, milyen a repedés, egy idő után minden gumiban van a mintáknál egy halovány repedés. Ha nagyon gáz, akkor jobb ha csere, de ha csak egy kicsi akkor annyira nem vészes, de ha repedt, akkor nem mai az a gumi.
Szevasztok!
Segítségeteket kérném... kb. 8000km futott Conti Road Atack első gumim bal oldalán a legszélén lévő mintákba repedést véltem felfedezni:S Szerintetek mi lehet az oka?Kukába való vagy használhatók még?
Előre is köszi a segítséget!
Sanyi, a vezetékek széthúzkodása és visszarakása után ki írta az F1-et és világít az olajnyomás lámpám, valami tipped van, hogy miért?
Általában a feljövő vezeték csatija közé kell tenni, de ennél a holminál nem vagyok biztos benne....
Egyiksem, most volt akcióban a ROX GPI, azt vettem. Ha már abban segítenél, hogy hol keressem a megfelelő vezetéket sokkal előrébb lennék.
Meyiket, Gipro vagy Prop-tech?......az utóbbit igen....
Őőőőőő......Laller...........asszem.
Sziasztok. Valaki kötött már be fokozat kijelzőt 1000-be? Ha igen legyen olyan jó segítsen, pár tanáccsal, ill. fotóval. Előre is kösz . Szabi
Vagy most jut eszembe hogy ha kiszívjuk a meg nem kötött anyagot akkor belül fér még benzin is.
Lötyögni nem fog.
ja, a modern bunkó tank alaku....
Van benne valami.
Ha nem flexeled le bunkósbotnak is jólessz.
arra való a hosszú vasrúd amivel kötés közben kevered és csak a kiálló részt kell majd leflexelni
A közepe a büdös életbe nem köt meg.
purhabot neki, azzal tele lesz....
Pedig nekem kell.

Egyengetni.