Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem titok, 10500 Ft-volt.
A road atack nekem is nagy csalódás.Messze nem ment el annyit amennyit írtak,hogy el kellene mennie
Hu , rendesen elnézet a hozzászólást, nem is láttam, hogya azóta "ezer" év telt el, sorry
Gumi oldalán a sok szám, típusjelzés stb..., na ott van olyan Hogy DOT, és mellette 4 szám (úgy néz ki, mint amit belesütöttek, mármint a számot), az első 2 szám a hetet jelenti, a utolsó kettő a gyártás évét, pl: DOT 1209: 2009 tizenkettedik hetében gyártották.

Leesett.
ez qrva jó!

fetrengek...
azért...nem csak ezért
gondolom néha megrázod az áramot,hogy tudja hol a helye .
na látod ezért aludtunk külön helységben,nehogy szétüssön engem az amper!
Néha szoktam villámokat is szórni, mint Palpatine
Mi az neked,akinek elektronok mászkálnak a kezében?
úgy néz ki ezt már sosem fogom megtudni, nembaj, tavaszig csinálok egy ilyen fajtát is
Nagyon szívesen. Az árát elárulod?
Kösz mindenkinek a segítséget. MÜKÖDIK
Nagyon köszönöm a segítséget. A leírásodból kb. 3 perc alatt bekötöttem, persze csak ideiglenesen de működik. Nem adtam külön + és ezért nem sikerült. Köszi még egyszer.
A letöltések között megtalálható az instrukcion manuál
rox
Bekötés
Mindenekelőtt a sebesség fokozat jeladó Jel- és Testvezetékét kell azonosítani. Továbbá alkalmas Gyújtáskapcsoló utáni +12V-ot is kell a készülék számára biztosítani.

Barna vezeték: Gyújtáskapcsoló utáni +12V
Fehér vezeték: Test
Zöld vezeték: Fokozat jel

Abban az esetben, ha maga a fokozatkijelző 5V-os tápfeszültséget kap, TILOS a fokozatkijelző készülék test és táp vezetékét magának a fokozat jeladó test és táp vezetékére kötni!

Bekötés 12V-tal táplált fokozat jeladó esetében:
hanem?
Azt írja,hogy "ROX GPI"...
Nekem prop-tech-es volt és azt a nagy fehér csatlakozóhoz kell csatlakoztatni.Másegyébről nem tudok mit mondani kéremkaccsoja ki
faxán segítettetek neki bekötni a fokozatkijelzőt...

csak azt nem tudni, melyik/milyen fokozatkijelző....
..mert ha univerzális,akkor pont nem igy kell bekötni...
Persze. Ha jól gondolom ez a kijelző nincs ellátva gyári csatlakozókkal, szóval nem a széthúzom-összedugom játék. Ha felnyitod a tankot, a bal oldalon találsz egy fehér csatlakozót fekete rózsaszín és kék vezetékekkel. Ebből a fekete a test, a rózsaszín a jel, ezekre kell rácsatlakozni. Ne vágd el a vezetékeket természetesen, csak köss rá. A kéket ne bántsd, az az üresállás jelzés. Ezek mellé kell egy kapcsolt 12V pl. a biztosítékdobozból a FAN biztosítékról, vagy a féklámpakapcsolóról.
Írja balu, hogy hogy kell. Plug and play.
Akkor kell csak neki plusz, ha a tiltás kilövőset kérted. Ha simát, akkor tényleg csak dugni kell.
Tudnál esetleg segíteni, hogy melyik vezetékekre kell kötni a fok.kijelzőt?