Biciklizni én sem merek 15 fok alatt... Van, hogy nyáron is meg kell állnom közben, mert fáj a jobb térdem, pedig imádok tekerni és régen nagyon sokat mentem (lehet, hogy pont ez a baj).
Motorozást még bevállalom térdvédővel meg melegítővel meg ilyenekkel, 10 fokig.
Nekem még azért 50 évig erre szükségem lesz...
nézzük akkor hányan járnak konditerembe! rengetegen. És? 100-ból 1-et látok tisztességesen bemelegíteni, az is maga az edző... szóval? :-) A többinek izületi problémái lesznek. Und? :-)
minek hallgatsz az öregekre?.....akik ezt mondják semmit sem csináltak egész életükben csak álmodoztak róla.....inkább fájjon mindenem, de legyen mire emlékeznem.....
Igazából én szívesen motoroznék, de minden idősebb embertől azt hallom, hogy "Meglátod fiam ilyen időben motorozol, tönkremegy 10 év alatt minden ízületed". Ezért inkább maradok a seggemen, így is szarok az ízületeim. De hétvégén még letoltam 300km-t.
én találkoztam olyan agresszive gumi ápolóval apámnál hogy bekened gyári szépségűre varázsolta a kiszáradt gumit de fél év múlva úgy nézet ki mint amit savba mártottak. eladásra csili-vili. az élet nem habos torta néha szívni is kell.
Motorozást még bevállalom térdvédővel meg melegítővel meg ilyenekkel, 10 fokig.
Nekem még azért 50 évig erre szükségem lesz...