Próbálj ki egy Mitot, vagy egy R125öt,(vagy valami olasz sportot)aztán érteni fogod miről beszélünk.NEM SZAR,HANEM TÚRÁS.Ennyi.Senki nem mondta hogy szar,de vhogy itt ugranak rá ha valaki negatív véleménnyel van az SV bármely pontjáról...
volt skodám,több is,ha csak a váltót lehetett volna szidni rajta akkor még ma is meglenne
egyre kevesebbet tudunk gurulni,törjük az agyunkat mit tudnánk rajta mókolni
a tél már csak ilyen
Az biztos ,hogy csili-vilire pucoltatják a gépeket egy autokozmetikában.Velem korektek voltak.A gép is hibátlan eddig.Mondjuk a tiédet amúgy sem kell majd nagyon felkozmetikázni eladás elött.
Holnap este lesz az Andrettiben a gyári gépek tuningjáról egy kis előadás Lecsótól és arra valószinüleg elmegyek így ott összefuthatunk.....tényleg, más nem akar jönni?
De ez most olyan, mint ha azt mondanám, hogy egy 120-as Skodával nem lehet sebességet váltani. Persze hogy lehet, de ha vezettél már mást, akkor rájössz, hogy elég fosadék a sebváltója.
Az SV fékénél is erre gondoltam. Lehet azzal fékezni, csak ha már próbáltál jobbat, akkor azért érzed, hogy nem az igazi.
Mondjuk a Skodás hasonlat talán kicsit erős, de a lényeg szerintem átjön.
Persze ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy nem tudok jól motorozni, ezért nem is próbálok "villogni".
Nem szar az SV de lehetne jobb is.
Vagy csak meg kéne motorozni tanulni.
Esetleg csak van idő hülyeségeken agyalni.
Válassz ki valamit ezek közül.
Vagy találj ki jobbat mért cseréljem le a féket.
Vagy búúúúúúúú....................A víz nedves, az ég kék... ...és a Vérapó is egyre erősebb.
Ezé is kéne cserélni.
Előtte még kifestem a tároló.
egyre kevesebbet tudunk gurulni,törjük az agyunkat mit tudnánk rajta mókolni
a tél már csak ilyen
ráadásul az elsőn
Hol?
Mikor?
Mennyit?
Még a lánc is gyári.
Az én kinézett sv-met már elvitték, nem is csodálom 8 kiló volt, és 2005ös
Most vett egy srác az utcánkban, nagyon szép a hangja.
link
Az SV fékénél is erre gondoltam. Lehet azzal fékezni, csak ha már próbáltál jobbat, akkor azért érzed, hogy nem az igazi.
Mondjuk a Skodás hasonlat talán kicsit erős, de a lényeg szerintem átjön.
Persze ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy nem tudok jól motorozni, ezért nem is próbálok "villogni".
Vagy csak meg kéne motorozni tanulni.
Esetleg csak van idő hülyeségeken agyalni.
Válassz ki valamit ezek közül.
Vagy találj ki jobbat mért cseréljem le a féket.
Vagy búúúúúúúú....................A víz nedves, az ég kék... ...és a Vérapó is egyre erősebb.
Ezé is kéne cserélni.