Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,ma lett nagykorú a motorjogsim!
Meeee unatkozik........
Volna egy apró kérdésem.
Ha jövő év végén motort akarsz cserélni akkor minek áppgrédeled a mostanit?
Rendicsek.Ha megkaptam a nyergeket szólok.
Nemmost lesz.Talán január-február.
árat majd ha kell és privát inkább.....
jaam:)
Egyenlőre felteszem a polcra jövő héten jön a kar akkor próbálom mert satukezű most nem vagyok összefagytam szélvédőtakarítás közben.Természetesen pusztakezes jégvakaró világbajnok lettem.

Jaaszongya Brembo betét saccperkábé mennyi lehet SV 1000,GSXR 600 00-03-ig?
válaszd ki fent a kategóriák közül az sv 650 -t
az utóbbi ha csak nem vagy herkules vagy annak satukezü rokona....esetleg cseppents egy kis fékfolyadékot bele hátha csak összeszáradt a cucc a nagy állásban...
ezek dlre vannak...
Apropó a dugattyút még leszedett csővel sem tudom benyomni.Szedjem szét vagy inkább ne nyúljak hozzá csak karral van esélyem mozgatni.
Van nekem is egy.

Más.
Hogy mik jönnek a napfényes Californiából.
A gond a téllel hogy valamit kéne csinálni és kitalálok marhaságokat.
ha jól tudom gyárilag nincs rajta, hanem tartozékként lehet rá kérni.... viszont nagyon hasznos dolog annak, aki szereti,ha tiszta a motorja. itt megnlzheted a gyári tartozékokat: www.spare.suzuki.hu
Tartsd meg, lesz még annak keletje ha basztatni fogják az utakon is a sportdobokat...
kedves sv2! tudnél róla képet küldeni? azt utánakérdezek,hogy jó-e az enyémre...ha jó, akkor megegyezhetünk... email: nezsolti@gmail.com.... köszi!
Sanyi bácsi régebben mondtad hogy szoktatok venni SV gyári kipufot nem tudod elpasszolni valakinek?
hali nezsolti
nekem van 2000-es komplett ha jó rá viheted megalkuszunk.
Ja az az undertail!
Fenn.A lámpa alatti hódfarok ami tartja az indexet.Mellesleg sárvédő funkciót is betölt.
Mi volt a gyári gépeken? Sárvédő? HOL?
Köszi! Majd még nézelődőm... De lehe marad a 9000-es... Végülis még az sem egy égbekiáltó ár a gyári 30000-hez képest...
Kedves Z3! és meg tudnád adni nekem azt az oldalt, hol láttál 5000ért?
ilyen a pop szakma.A motorozás magyar országon drága mulatság....sajnos
én tudok ha jól emlékszem 5ért Vagyis,nem én tudok,hanem mindenki,van egy oldal ahol pályaidom van SVhez...na ott asszem 5ezer.