Nahh motor után vettem kocsit is ma! Most értem haza és Polo lett 1.4 PDTDI, kicsit kávédaráló jellege van a 3 henger miatt, de ez a legnagyobb baja 2 nap alatt elköltöttem amit eddigi életem alatt összeszedtem
Mikor lötyögős lágy volt hintázott mint a hajó a viharban és összeszartam magam fékezéskori összeesésnél.
Most hogy 15-ös az olaj benne és keményebb a rugó..............és még mindíg összefosom magam kanyarban de nem azért mert összesik.
Viszont szar úton egészem szar kemény.Simán nagyon jó.
Kár hogy csak szar utak vannak.
Neo'-s -ra felraktam az új szíjat vmeik nap. ma voltam vele nagyobb körön. Azt hittem hogy 30 után azért nem húzz mert hideg van és fázik .... nagy fenét :( görgök kicsit sarkosak, karbit nem állítgatam és eddig is jó volt. Szíj lenne hosszabb egy kicsivel és változót volna az áttétel?
Sulyadot (vagy teljesitmenydot, nem is tudom, hogy most melyik van) mikor kell fizetni?
Nekem azt mondtak, hogy osszel kuldi az onkormanyzat a csekket.
Az osznek nemsokara vege es meg semmi.
ma voltam az svvel Bpn,nagyon durva hogy milyen jól kezeli a szarfosszar utakat a futóműve Már jobban bízom benne mint a riszakirály kávédarálómba bíztam
Most jó.És amúgy is autózom mostanság.Majd tavasszal tuti rá kell nézned.
A szinkronizével együtt szerintem.
Picit magas az alapjárat hogy felbaxtam 1500-ra majd még leengedem és ha nem ingadozik elteszem egyenlőre aludni.
December elején nagyon rossz idők lesznek.
Lehet ettől pattog jobban.
Laciéknál volt valami mérőizé amivel megmérték és passzoltak egyet nekem jólett bár azt a kotvány malát elimináltam gyorsan.
Te hogy állsz ezzel?
Pepecselős meló nagyon.Utáltam is.
Vettem egy SV-t.
Egész olcsó.
Übberszopás.
Most hogy 15-ös az olaj benne és keményebb a rugó..............és még mindíg összefosom magam kanyarban de nem azért mert összesik.
Viszont szar úton egészem szar kemény.Simán nagyon jó.
Kár hogy csak szar utak vannak.
Neo'-s -ra felraktam az új szíjat vmeik nap. ma voltam vele nagyobb körön. Azt hittem hogy 30 után azért nem húzz mert hideg van és fázik .... nagy fenét :( görgök kicsit sarkosak, karbit nem állítgatam és eddig is jó volt. Szíj lenne hosszabb egy kicsivel és változót volna az áttétel?
Nekem azt mondtak, hogy osszel kuldi az onkormanyzat a csekket.
Az osznek nemsokara vege es meg semmi.
Nekem kell utanajarni?
a spamszűrő elég erősre lett állítva, így nem jutott át a gmailre...
A szinkronizével együtt szerintem.
Picit magas az alapjárat hogy felbaxtam 1500-ra majd még leengedem és ha nem ingadozik elteszem egyenlőre aludni.
December elején nagyon rossz idők lesznek.