Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahh motor után vettem kocsit is ma! Most értem haza és Polo lett 1.4 PDTDI, kicsit kávédaráló jellege van a 3 henger miatt, de ez a legnagyobb baja 2 nap alatt elköltöttem amit eddigi életem alatt összeszedtem
hát tuti
á messze van az még
Mostanában közelítek a 110 felé inkább és hideg is van.
Lehet ettől pattog jobban.
70 ? lassan nehezebb vagy nálam is .... (76)
68-70 körül vagyok...
Hátazpassz.
Laciéknál volt valami mérőizé amivel megmérték és passzoltak egyet nekem jólett bár azt a kotvány malát elimináltam gyorsan.
Én nyáron 110 fölött voltam jóval.
Te hogy állsz ezzel?
neo's gyári szíj adatait megtudod nézni ? keresem de még nem találtam.
enyémmel nincs bajom:)Mondjuk mediumon van elől is hátul is:D
A hüvely elé vagy mögé alátétezni kell attól függően hogy mennyire megy ki a szíj.
Pepecselős meló nagyon.Utáltam is.
Vettem egy SV-t.
mindent vissza raktam ami benne volt. most holnap veszek egy mérettel kisebb szíjat hátha jó lesz
Pár napja dobtam fel a második 15e-res cseket késés miatt 570FT kamatot számítottak fel.
Egész olcsó.
Minarellinél ki kell hézagolni a variot alátétekkel.
Übberszopás.
Mikor lötyögős lágy volt hintázott mint a hajó a viharban és összeszartam magam fékezéskori összeesésnél.
Most hogy 15-ös az olaj benne és keményebb a rugó..............és még mindíg összefosom magam kanyarban de nem azért mert összesik.
Viszont szar úton egészem szar kemény.Simán nagyon jó.
Kár hogy csak szar utak vannak.
szia!

Neo'-s -ra felraktam az új szíjat vmeik nap. ma voltam vele nagyobb körön. Azt hittem hogy 30 után azért nem húzz mert hideg van és fázik .... nagy fenét :( görgök kicsit sarkosak, karbit nem állítgatam és eddig is jó volt. Szíj lenne hosszabb egy kicsivel és változót volna az áttétel?
Szept. és Március 15 a határidő a két részletre, de szoktak késni viszont érdemes utánakérdezni nehogy kamatot toljanak ki....
2004-es ezüst vázasban volt. Budapesten, zuglóban van.
Sulyadot (vagy teljesitmenydot, nem is tudom, hogy most melyik van) mikor kell fizetni?
Nekem azt mondtak, hogy osszel kuldi az onkormanyzat a csekket.
Az osznek nemsokara vege es meg semmi.

Nekem kell utanajarni?
ma voltam az svvel Bpn,nagyon durva hogy milyen jól kezeli a szarfosszar utakat a futóműve Már jobban bízom benne mint a riszakirály kávédarálómba bíztam
Írta hogy 03 utáni tehát jó lesz neked.
Szia érdekel a lámpa milyen évjáratu mociba volt.Nekem 2004-es van.Hol lenne a lámpa.
unatkozik a spamszűrő, hogy mégegyszer küldje ugyanoda?
gmailre dobj pls.

a spamszűrő elég erősre lett állítva, így nem jutott át a gmailre...
Most jó.És amúgy is autózom mostanság.Majd tavasszal tuti rá kell nézned.
A szinkronizével együtt szerintem.
Picit magas az alapjárat hogy felbaxtam 1500-ra majd még leengedem és ha nem ingadozik elteszem egyenlőre aludni.
December elején nagyon rossz idők lesznek.