Nem, ez rendes sárvédő, amitől nem lesz tiszta sár a hátsó rugóstag, meg minden körülötte... Engem ez érdekelne.. Láttam, hogy van több helyen, de elég húzós áruk van... Egy helyen találtam, amit láttam már be is linkeltetek.. ott van 9000ért.... ennél keresnék olcsóbbat ha lehet...:D
Segítségre lenne szükségem. Van egy 2004-es SV 650 S- em. Keresek rá hátsó sárvédőt! Esetleg nincs valakinek valahol elfekvőbe? Vagy nem tudtok olyan oldalt, ahol olcsón lehetne hozzájutni? Nekem mind1 milyen színű, mert azt már meg tudom oldani... Segítségeteket előre is köszönöm!
Az idom javítható ha abból tört, talán még a fényezésen sem fog kívülről látszani(bár általában a szár szokott törni) a többi pedig ha nem látszik akkor nincs is....
Én is borultam már jobbra is meg balra is.Semmi baja nem lesz.Bírja.Karc az lesz meg műanyagkár de semmi olyan amit a Power Tape ne orvosolna.Ahhoz hogy komoly baja legyen elég komolyat kell borulni ott meg inkább a kórházból kijutás lesz a gond nem a karcok.
Sziasztok!
Valami aljas szemétláda szórakozásból felborította a motoromat pár napja. Ennek következtében letört a jobb első indexem, illetve nem is az index tört le, hanem az idomból kitört az index körüli darab.
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki járt-e már hasonlóképpen, illetve, hogy ha mást nem látok, akkor nem valószínű, hogy lett más baja is?
Amitől tartok, hogy a kipufogó felőli oldalra borult és ilyenkor ráesik eleve a kormányvégre és a kipufogóra is. Látni nem látom, hogy történt volna valami ezekkel, de tartok tőle, hogy esetleg valami alig észrevehető, vagy észre nem vehető deformálódás történt.
Jelenleg nem látok a pipától és rohadt ideges vagyok, ezért kell, hogy legalább megnyugtassatok, hogy más baja nem lett, vagy ha igen akkor arról tudni akarok...
Hozzáteszem, hogy havas volt az útfelület, így hóra borult ami csillapíthatott az esésen és esetleg ezért nincs megkarcolva...
Válaszokat előre is köszönöm.
Márkatársak még mindig eladó 6.000.- jóféle inflálódó madzsar forintért egy Dainese protektorszettem, ami bármelyik kabátba (aminek van protektorzsebe) bepakolható!
Jóérzésű előző tulaj levette.
nekem bevált (asszem 5eFt-ért cserélte ki a gyári kökemény szivacsot normálisra,elöl,hátul)
Ami nekem mindíg hiányzott.
Bár nem is vágytam rá.
Segítségre lenne szükségem. Van egy 2004-es SV 650 S- em. Keresek rá hátsó sárvédőt! Esetleg nincs valakinek valahol elfekvőbe? Vagy nem tudtok olyan oldalt, ahol olcsón lehetne hozzájutni? Nekem mind1 milyen színű, mert azt már meg tudom oldani... Segítségeteket előre is köszönöm!
Valami aljas szemétláda szórakozásból felborította a motoromat pár napja. Ennek következtében letört a jobb első indexem, illetve nem is az index tört le, hanem az idomból kitört az index körüli darab.
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki járt-e már hasonlóképpen, illetve, hogy ha mást nem látok, akkor nem valószínű, hogy lett más baja is?
Amitől tartok, hogy a kipufogó felőli oldalra borult és ilyenkor ráesik eleve a kormányvégre és a kipufogóra is. Látni nem látom, hogy történt volna valami ezekkel, de tartok tőle, hogy esetleg valami alig észrevehető, vagy észre nem vehető deformálódás történt.
Jelenleg nem látok a pipától és rohadt ideges vagyok, ezért kell, hogy legalább megnyugtassatok, hogy más baja nem lett, vagy ha igen akkor arról tudni akarok...
Hozzáteszem, hogy havas volt az útfelület, így hóra borult ami csillapíthatott az esésen és esetleg ezért nincs megkarcolva...
Válaszokat előre is köszönöm.
a faragás Home Made!
De szólok.
szobbal cb500 ülését is ők faragták át! Az elérhetőséget ha gondolod megadom!
Egy karpitos mindenkepp kelleni fog hozza.
Oszt mint az orszok.Vodka és hurrráááááá támadás.
Valakinek van ötlete SV ülésének kényelmesebbé tételére? Tom ülései picit húzósak, valami házibarkács érdekel.