Én nem azt írtam, h ugyan az van tee... hanem azt, h arányaiban egyformák. Amennyivel jobb a bandika teljesítményre annyival jobb a fék is, de ez még így is kevés rá. SV-n biztos jó lesz!
Talma meg úgy láttam pár centivel jobban dönti a csikót mint én
Én azt mondom egyforma minőségű fék van az SV-n meg a nagy bandikán mármint teljesen arányos. De Sanyi azt írta fékbetéttel orvosolható, majd tavasszal be is rakjuk a jót amit ajánlott
Nana! Nekem is pdtdi van, és egy hangyányi feketeséget sem lehet látni a popókájából. Csak a szarul chip-elt dízelek csinálnak fekete függönyt. Haveromnak van pl egy 1.9 pdtdi A3, és csináltatott bele egy 2300fto-os 150omos ellenállást ami a gázolaj hőmérsékletét bassza át a compjuter felé és van rajta egy potméter. Tény, h jobban megy de valami iszonyat füstöl.
Tudom, h nem volt téma de kijött belőlem
Fék nem lesz szar jövőre mivel az fenn sem lesz.A polcon ő lesz a király.Kipuff az....az....... gyári lesz csak nem SV-é. Erő az én pofáraeeséseimhez bőven jó 18-as kerék meg kell a fenének.
Éljen a sufnituning.
Már írtam hogy az orrfűi szakasztól halálra rémültem de nagyon jóóóó.
Kérek többet belőle.
Talma meg úgy láttam pár centivel jobban dönti a csikót mint én
SV-n sokkal régebbi talán a nyolcvanas évékbeli 2 dugós úszóágyazású van banditon egy fiatalabb konstrukció.
(elkészült emelöt kellene kipróbálni,mielött postára adom)
Tudom, h nem volt téma de kijött belőlem
Éljen a sufnituning.