Egyébként meg mindenkinek javasolom hogy vegyen az sv helyett mozdonyt.
A notorius ló erő hiányolóknak és a "nem tudok megállni mer szar a fék" beállítottságúaknak egyaránt praktikus.(mondjuk szerelvénytől függően a féktáv nőhet a robosztus fékek ellenére)
-
Nem kell a majré csíkot sem figyelnünk hiszen a kötött pálya lehetővé teszi számunka azt a kényelmet,hogy nem kell időt és energiát fordítanunk a kanyaridásra
-nem kopik el a gumi és ezáltal nem kell azon agyalnunk felmegy-e a 180-as.
egy csepp benzint sem fogyaszt (pedig némely típusban nemhogy négy de még 1 gyertya sincs.)Gázolajat esetleg, de majd a rántott húsos vagy a lángos büfés biztos olcsón megszámítja.
-kipufogó dilemmásoknak is ideális, mivel nem lehet vele beállni a KPM vizsga csarnokba így a műbizonylatot és az "E" jelzést sem tudják ellenőrizni.
És végül de nem utolsó sorban:Nem kell a rossz útminőséggel foglalkoznunk,mivel kátyúk a pályán nincsenek
A hétvégén sokat röhögtem Enderbabán.Semmi gond nincs vele maximum hogy az egészséges életösztönt motoron elnyomja nála a versenyszellem.
De a srác 2 perces időt öntanulással a ringen elérte az nem semmi.
A határokat így is lehet megtudni.Bár nem túl költséghatékony.
Vagy beledöglik valaki vagy megáll.
Ő megállt.
Bár nem tuti hogy befejezte.
Hogyan kell a hűtővíz rendszert légteleníteni ha újra töltjük? Úgy vettem ki az angol nyelvű leírásból:
1. feltöltöm addig még a hűtő fel nem töltödik.
2. beindítom a motort, hogy a termosztát ki nyíljon és rá töltök még
3. a Légtelenítés, de azt nem tudom hogyan is?
Legyenek.Kell a píz az autóipar feltámasztásához.
Pénteken majdnem elkorcsolyáztam egy piros lámpát.
Már álltam a pedálon.
40-el mentem.
Tükörjég volt.Ha ez nincs én már örvendek.
Szerezz egy bobcat-et.
Hajnal 4-kor nem akarom a Bilket végiglapátolni.....remélem addigra olvad egy picit mert Anita most jött haza és aszonta nem nagyon takarítják a 0-ást és már vannak az árokban bőven....
egy mamutormány pörkölt!....de jó is lenne, csak a fagyasztóban az asszony nehogy összekeverje a farkával és a végén faszpörköltet ennénk........mondjuk hülyén néznék ki ha visszabüfiznék egy makkot.....
Nem is mennék vegyszeres kaja nélkül.