Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, hogy valaki az orosz vásárlókra gondolt.
Mamutnak örülnék.
Akkor a pincét hűtőszobának rendezném be nem műhelynek.
akkor még kardfogú és mamut rohangászott......azoknak kellett ilyen...
Volt valaha 030-40 fok itten mikor SV rohangászott?
a user manual-ban?....az lehet...
az sv könyvében a 3-4 oldal, üzemanyagra,motorolajra és hűtőfolyadékra vonatkozó ajánlások fejezetben.
Menő arcnak nem is.De ki mondta hogy én az vagyok?
Mármint menő?
Azért 250e csak hogy R1 fék legyen rajta kicsit nyelésre adna okot pláne hogy 650-es.
Ha borultam volna egyet egy lámpánál akkor üsse kő.Őőőőőő................................borultam is.
Bár a rutin és az évek miatt az a fránya eleje megúszta.Ehhhhh.
amúgy R6-ot írtam, szóval próbálj pontosabban olvasni.

Az svmédiáról a Zsolti gyerek rakott fel olyat és dícsérte, csak ezért ugrott be...
csak addig marad míg az ezredes el nem megy...ami mondjuk nem holnap lesz...De én türelmes vagyok...

egyelőre középtávra gyúrok.

A műszaki oldala nem érdekelt az anyagi részétről meg nem írtál korlátot, gondoltam akkor nincs is (egy jól kereső bútoriparban menő arcnak nem is lehet )
Ezres nemkll nem vagyok olyan jó mint akit a szerpentin életre tanít.

R1 fékkel meg az a baj hogy nem ismered az anyagi és műszaki oldalát.
Ha R1 radiális (ugyanez Gsxr 600-750-1000 K3 utániakkal) akkor a fel nem megy csak telzkóp cserével mert nagyonmás a felfogatás,de ha ugrik a teleszkóp akkor a felső és az alsó híd is mert a fejreállított telok nem mennke fel a 41 mm-es hídba,viszont a teleszkóppal ugrik az első kerék is meg a féktárcsa az egész vackerállyal ami tartja az egészet tengely,távtartók féktárcsa stb.Ha ezek ugrottak akkor ugrik a műszerfal is mert a sövöé a keréknél adja a jelet az órának.Hidat fúrni kell ha nakedet akarok vagy spec streetfigter hidat kéne venni.
Na ez nem jön ki 75 dodóból+ a két nyereg ára.
Meddonalc elott jobban mutat.
ha RSVt akarsz akkor minek jön rá a fehér farokidom?Vagy megmarad az is?
azért, h ne csak lassuljon, hanem meg is álljon!

(Ne értsd félre Zoli) de az én súlyomnál se fosok be mikor a fékkarra nyúúúúlok, mert olyan puha.És itt jön az ápriliás rész 2 személlyel, kicsi 125R úgy harapott geci, h RSV factoryt akarok
annyira nincs benne, mint egyesek

alakul a molekula Balu, lesz itt minden (fehér farokidom, meg kómányfűtés)
vegyé ezrest, gond meg letudva.

inkább R6 fékeket rakjál fel
Ez rendben van, de a nép arra kíváncsi: Mire lesz ez jó?
A 650-es also nyerge egy 2 dugos uszo agyazasu nyereg.A gixxer,ezres sv,gsr meg egy jobb 4 dugos nyereg.Viszont a teleszkopra csak adapterrel mrgy fel.
Fofekhenger egy k6-os gixxer 600 radialis nissinje lesz.Az jovo heten gyon.
De az minek SV-re?!?(nem kötözködni akarok,csak annak látszik!)
Hat feknyereg felszerelesere.
Egyébként ez mire jó?!?
Ez lemez,csak vastag!
Ezzel az adapterrel jó lehet.....viszont agy akkor elég egy ehhez való főfékhenger is.....
Mondom, elhiszem én csak azt tudom mondani amit én méregettem.......a manualban hol van amúgy, hogy hány fokos a gyári?....igaz én még sosem kerestem ezt az adatot, ettől még benne lehet....
be tetted a bogarat a fülembe és megkerestem a könyvében mit írnak. ott is -31 fok van írva fele-fele arányba kevert mennyiségnél.viszont ha a keverési arány felemelik 55%-ra akkor -40, ha 60%-ra akkor -55 fokos lesz a víz, gyárilag -31 fokos.