Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezeket honnan szerezted?
Gondolom arra gondolsz, hogy kb mennyi km-t megy el nagyjavítás nélkül.........1.5-2 milla km körül szoktak előjönni a nagy gondok attól függően mennyire tartották az olajcserét stb.....ez azért fontos mert a kamionos cégek nem nagyon szervizelnek hanem csak javítanak ha megdöglik.........és persze mint minden járműfajtánál itt is erősen típusfüggő, hogy mit bír........a francia autókhoz képest meglepően jó a Magnum megítélése, igaz MAC motor van benne(legalábbis ettől az évjárattól, előtte még Renault volt)
mennyit megy el egy ilyen gép?
fincsi a gép
majd figyelni fogom
na itt egy, de elég koszos na meg a konténer ugye nem saját csak a pót alatta:
magnóról képeket akarok !
összedobjuk?...
Nem tud valaki olcsón eljuttatni nekem Budaörsre egy kevés üvegszövetet és hozzá való gyantát?
Valami kis postai csomagra gondoltam.
Amit itt találtam az 1500Ft, 250ml a gyanta az üvegszövet meg kábé annyi benne, mint egy rövid fásli. Kicsit sokallok ezért 1500 Ft-ot.
Áhá,gondolom ez áll az elnevezés hátterében:

Egyik BME-s dr.prof.minden:

"A mérnök nem tol,a mérnök HÚZ!
Tolni az orvos tol," -(műtősfiú de mind1)-"de az is csak azért hogy lássa a beteget"
ez a neve
Ez a hátsó kerék nem?Akkor mért húzó?
répa retek mogyoró sáros földben meghasalsz ...

tisztelt Matyszlik Zóóótán ÚhhhR ! ez a húzókerék
És akkor ennek az egész 20.000Ft-os mókának van érezhető hatása? Engem pont az 1-2-3 fokozatok érdekelnek, a többi már csak utazó nálam :)
ez nekem sokat nem mond
gyere bammmmeg beraklak a húzókerék alá
gyere ki a hóra k*csög gixxeres
ne szójjjáááá bééé mert én vagyok az erősebb
persze :)

ha lesz szabadnapom a Bernáthnál akkor okt.28tól -nov.6.ig egész napokra betudok segíteni ha kell.
tuning lelkiismeret furdalás nélkül szórja fel a képeket szal nyugodtan
Motoros fórumba kamiont?........ja jövő héttől...
képeket dobj

akkor jövőhéttől nyomod neki ?
Már a ház előtt van, jövő héttől melózni is kéne vele...