Gondolom arra gondolsz, hogy kb mennyi km-t megy el nagyjavítás nélkül.........1.5-2 milla km körül szoktak előjönni a nagy gondok attól függően mennyire tartották az olajcserét stb.....ez azért fontos mert a kamionos cégek nem nagyon szervizelnek hanem csak javítanak ha megdöglik.........és persze mint minden járműfajtánál itt is erősen típusfüggő, hogy mit bír........a francia autókhoz képest meglepően jó a Magnum megítélése, igaz MAC motor van benne(legalábbis ettől az évjárattól, előtte még Renault volt)
Nem tud valaki olcsón eljuttatni nekem Budaörsre egy kevés üvegszövetet és hozzá való gyantát?
Valami kis postai csomagra gondoltam.
Amit itt találtam az 1500Ft, 250ml a gyanta az üvegszövet meg kábé annyi benne, mint egy rövid fásli. Kicsit sokallok ezért 1500 Ft-ot.
majd figyelni fogom
Valami kis postai csomagra gondoltam.
Amit itt találtam az 1500Ft, 250ml a gyanta az üvegszövet meg kábé annyi benne, mint egy rövid fásli. Kicsit sokallok ezért 1500 Ft-ot.
Egyik BME-s dr.prof.minden:
"A mérnök nem tol,a mérnök HÚZ!
Tolni az orvos tol," -(műtősfiú de mind1)-"de az is csak azért hogy lássa a beteget"
tisztelt Matyszlik Zóóótán ÚhhhR ! ez a húzókerék
ha lesz szabadnapom a Bernáthnál akkor okt.28tól -nov.6.ig egész napokra betudok segíteni ha kell.
akkor jövőhéttől nyomod neki ?