Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megvan miért nem fogom érezni
igazából én azt a nézetet vallom, hogy ami meg jár egy motornak azt meg kell adni. ha 4 gyertya kell bele akkor megkapja. azt hiszem nem azon a + kb. 5000 ft-on fog múlni.
Van fehér bőrruhád?
nekem még sok is. nem mostanában fogom " kinőni"
Múltkor pont ezt számolgattuk Rolival hogy vajn megéri-e és az jött ki hogy bőven
ez igaz, de mellette szól a sokat vitatott fogyasztása a motornak.
Meg vehetsz annyi gyertyát mint egy gixxerbe.
K8-ast nem kell tuningolni,alapból elég amit tud!
szia !
nekem is volt a motorhoz kaptam. én tényleg nem vettem észre rajta semmi különbséget mikor beleraktam. nekem igazából a fokozatkijelző miatt kellett. sajnos akkor még a 2008-as sv-hez nem volt tökéletes mert állandóan égett rajta az FI lámpa. írtam a prop tech-nek és kicserélték újra amivel ugyan ez a problémám volt. szervízbe vittem ott kivették belőle az a fokozatkijelzőt és már nem égett az FI. Csunderlik Csabával váltottam pár e-mail-t és vissza vették tőlem teljes áron plussz még ajándékként adtak egy olyan fokozatkijelzőt ami csak a fokozatokat jelzi. 2008-ban változtattak valamit a motoron és azért nem működött rendesen a dolog, azóta már biztosan tovább fejlesztették.
ettől függetlenül ha azt mondják vissza veszik ha nem jó akkor az úgy is van, bescületes kereskedők ,hisz velem is megtették pedig még számlám sem volt mert a motorhoz kaptam csak nem volt beszerelve.
akkor egy ilyen átlag józernek mint nekem pl nem éri meg?Mondjuk nekem k6os van azt mondtad abba lehet vmi mással trükközni...
Akkor megvan mért nem érzem.
Érezni csak akkor fogod ha használod is a gépet....ha csak közúton tötymörögsz akkor nem lesz valami nagy durranás....ha kerózol térded leteszed mindenhol akkor igen...
Mint mondtam vagy bekapcsoltam vagy nem.
Na még tovább érdeklődtem PropTechnél és azt mondták, hogy érezhető a hatása és ha nem érzem, visszaveszik, elég magabiztosak. Ez kicsit ellent mond Zoli32-ék tapasztalatának.
Mindkettő szürke?
És benzin kell bele.
Szerintem az lenne a legtalálóbb,ha azt mondanánk,hogy a két motor nagyon hasonló.......
ja
faterod olyannal tolta anno,nem?
szép is az az Actros
igen ezutáni generációban Volvo van.

Magnum AE széria - rönó :P
Magnum I. - MACK
Magnum II - III - Volvo
az újabbakban?.......nem tudom, ezt is csak azért mert utánanéztem...
igen, így értettem:)
Nem-nem. Van egy hobbi foto oldal ahol csak kamionosok vannak és ott kategóriákra/cégekre bontva.
utána pedig Volvo FH motorok vannak benne :)
Csak nem haverod aki rajta ült?