Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak pályázgatni kell.Később lehet áthidaló megoldás is lesz.
Azért mi jövőhét szombaton vagy 30-an még gurulunk egy lazát a pilisben.....
szép idő lesz és szerintem idén az ucccsóó
Zoli, pályázgatni nem lenne rossz: http://kepesmotor.hu/yamaha-sp...
Rendben.....szerintem úgyis kicsit késve indulunk mert mindig szállingóznak még azok akik nem jelzik, de gondolkodnak a dolgon....
én kb fél 10 kor tudok indulni Érdről,ha nem problem várjatok meg az m3 shellnél

Pár perccel 10 után érnék oda...
Ha ki akarod próbálni szólj...
A lábtartó helyzete kicsit sportos,de még így is le tud érni kanyarban
A kykee ha jól tudom 78-al adta el,amiből 10-et egy keréken ment
150-ig így idom nélkül is kényelmes,de ezt egy N-es sv-s tudja...gyorsabban meg nem kell menni inkább a szerpentin ott meg majd megvárjuk a sportgépeket
Igen, kb akkor.......találkozhatunk a stop-shopnál is 9 körül.....
Nem tudom még pontosan merre megyünk, de majd meglátjuk........pedig nincs ez olyan korán..... ......
Jó reggelt!

Sanyi! 10 kor van az indulás az m3 shell-ről?
Mi rövidesen indulunk......
hehe, azt egybol gondoltam

jav.- 0.4 to 1.4
A hirdetett 0.4M-ért jelen pillanatban negyed kettőkor tudnék indulni
mármint az enyém?

mihez képest...

ha nem lett volna a baleset, árulhatnám 1.3-0.4M körül...vagy extrák nélkül 1.2Mért...
ez így van.Utcára naked való,de pl a csutka kormányos SV már nem vészes sőt.Az R125,na az egy csukló killer volt...
Utcára a naked való,ha az ember kényelmesen akar motorozni.Nekem az sv is túl sportos volt ami a kormánypozíciót illeti.Ha sokat mentem városban vele a csuklóm kikészült teljesen és már nem nyújtott örömet a motorozás,sajgó csuklóval.
Persze az is igaz,hogy az ember nem csak észérvek alapján dönt ami a motorvásárlást illeti..
Felolem ahogy erzed.
Bar megkimelt gep lesz az fix.
minden racionális érv ellenére, főleg, h a mocivásárlás nem kevés szubjektív érv mellett dől el, marad az idomos sportgépes verzió...

az sv-t sem észérvekkel vettem, hanem mert a hang és a kinézet okozott eufóriát...A hangja továbbra is f@szállító , de az átépítése meghaladná az ép elméjű költségvetést...
"lehet többször reggelni"...arra is lusta vagyok hogy töröljem a régebbi képeim:)
Lehet többször regelni, nicket 1X lehet váltani a modinak szólva.....ha jól tudom...
lehet nicket váltani?
a kykee nevű csóka azóta már váltott vagy 3 szor nicknevet.Nem tudom van-e motorja jelenleg.
és a Kykee nevű csóka mocsok mód húzta neki Én azért nem néztem gsrt mert idomosat szerettem volna (bár az elején nem,csak rájöttem hogy nekem idomos gép kell,csutka kormánnyal)
Nekem nincs bajom a marhaszívlámpával, sőt!
Egy KTM superduke vagy egy Street Triple nem kispályás de ott van a fazék ezrese is meg a béka azok sem gyenge gépek.
Vagy a digó kínálat.Ott nagyon sokan birják a nakedeket.Mert sokoldalúak.A Benelli TNT a cagiva raptor ezrese az aprilia tuono,a ducati ezres monstere stb.
Nem minden a bebújunk az idom mőgé és nincs szél.
Pláne hogy a mostani sportgépek háttttt nem tom de irtó picik.
Benn voltam az apriliában mikor kijött az RSV4.Nézek bambán mint az a bizonyos pocok a lisztben hogy mennyire kicsi.
Há kurvára.
Eddig nem akartam elhinni hogy 170 cm-re tervezik a gépet de egen arra.
Mint egy RS125 akkora volt a gép.