De, viszont amíg eljut oda az ember kicsit kényelmesebben teheti.....amúgy az ereje jelen esetben teljesen mellékes mert a 600-as is tud annyit mint egy 1000-es SV a 750 pedig......azt nem kell ecsetelni....
Nem kell ahhoz sportmotor,hogy valaki sportmotorokat verjen oda egy szerpentinezés során.Nekem mindíg az Oncsik Z.az élő példa arra,hogy egy lomha nagy csigacsápos motorral sokkal jobb időt ment mint egy hasszázassal.
Meg ne sértődj de hol vagy az 1.58 tól?
Nagyon nagyon nagyon kell tudni ahhoz hogy ennyit menj és nem túráról hanem kőkemény évekről pályán.
Bár célnak nagyon jó csak ahhoz a pályán kéne élni.
viszont egy jobb driver 600-zal olyan időt tud menni, mint egy gyengébb 1000-rel...
ha megnézed a road and ride IV. 2részét a zoutube-on, látod, h az ezressel menő gyerek 1:58 at ment a Hringen, a 600assal menő srác pedig 1:58 még valamit
ja, persze, még nem ültem rajta, szóval, egy túrára el fogom kérni és megnézem, h az 1.85öm elfér-e rajta egyáltalán:)
Múlt héten voltam Bécsben és láttam egy tök fekete Gladiust. Egész máshogy nézet ki, mint "divat" színekkel. Már-már férfias volt.
Furcsa volt egyébként, hogy tele volt a város (mármint Bécs) nagymotorral. Minden sarkon parkolt legalább kettő, pedig akkor pont nagyon hideg volt. Úgy látszik, ott tovább használják őket. Illetve jobban használják városi közlekedésre a nagy gépeket is.
A duplalámpa jobb de ott a randa lábtartó/kipufftartót még le kéne cserélni.
Nagyon nagyon nagyon kell tudni ahhoz hogy ennyit menj és nem túráról hanem kőkemény évekről pályán.
Bár célnak nagyon jó csak ahhoz a pályán kéne élni.
viszont egy jobb driver 600-zal olyan időt tud menni, mint egy gyengébb 1000-rel...
ha megnézed a road and ride IV. 2részét a zoutube-on, látod, h az ezressel menő gyerek 1:58 at ment a Hringen, a 600assal menő srác pedig 1:58 még valamit
ja, persze, még nem ültem rajta, szóval, egy túrára el fogom kérni és megnézem, h az 1.85öm elfér-e rajta egyáltalán:)
Amúgy hogy viszed ki az országból messzire?
Nem kéne inkább ott venni egyet?
hát jah...hozzáértők meggyőztek, h tartsam szem előtt a kompaktságot, meg a minimális difit a literes és a 600 közt...
egyébként, a megbízhatóság a döntő, ismerőstől, megóvott darabot néztem ki magamnak.A lutris mocivásárlás nem az én asztalom
szóval, ha neki literes mocija lenne, azt venném meg
Valahogy csak megbékélnék azzal az elbaszott lámpával
jelen állás szerint egy gixxer600 az utód...de ahhoz valami csoda kéne, h a vasam elmenjen...
Furcsa volt egyébként, hogy tele volt a város (mármint Bécs) nagymotorral. Minden sarkon parkolt legalább kettő, pedig akkor pont nagyon hideg volt. Úgy látszik, ott tovább használják őket. Illetve jobban használják városi közlekedésre a nagy gépeket is.