Odaadhatod megoldja öcsi.Gurulást sajnos kihagyom.Kocsit belezem ki.Ülések,padlókárpit minden megy ki belőle.
Oldalkárpit meg megy fel az ajtókra zárat kell cserélni ülést meghegeszteni és mindezt összerakni ujból.
Oda kéne adnom a mio-t is némi frissítésre.....C510-et lehet?...ha igen akkor átadnám szívesen..... ....holnap nem jössz?....nincs kaja csak gurulás egy rövidke Zirc felé...amúgy ez szól mindenkinek, akinek inge az vegye magára! ........
A Triple inkább a kerekezős hajlam miatt veszélyes talán......nehéz lent tartani az elejét ha tempósan akar menni az ember.....legalábbis ezt hallottam...
Lehet hogy az...
106 LE annyira nem lehet durva de viszont jó futómű,jó fék
és az a dupla kerek lámpa nagyon zsivány
az ára viszont komoly viszont tele van tunying motyóval...
Szerintem ez a tesztgép a videóból.Már most megvan a 2 mila feletti rész fele.
Megyek megveszem.
Nemrég volt egy nem R-es levelibékazöld 1,6m ért csak gyorsan elkelt.
2009-eseket láttam angol ebayon KB 1,6 milláért.
A terv az hogy jövő év végén ha már nem esek-kelek kiruccanok fapadossal angolba és körbenézek.
Ha találok olyat amit ki tudok fizetni és megéri akkor hazabiciklizem vele.
És baxok átírni.
De ez távlati terv pénzügyiektől függ meg ez nem kispályás bringa tudnom kéne hozzá motorozni is.
szerintetek a gixxer topicban mennyire fognak örülni az új fórumtársnak, meg a vele járó esőnek?Vagy a meki előtt már nem számít, h kint mennyire esik?
Oldalkárpit meg megy fel az ajtókra zárat kell cserélni ülést meghegeszteni és mindezt összerakni ujból.