Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtankoltam mielőtt hazamentem volna... ott kezdett esni... A községbe volt ma a legnagyobb gyorshajtásom
Úgyhogy pár cseppel de megúsztam.
ahogy betoltam a garázsba elkezdett csepegni...

Jó kis gurulás volt...köszi mindenkinek
Én is itthon, nekem kicsit esett a 7-esen.....viszont jó időnk volt amúgy és az utak is üresek voltak...
Jelentem Itthon! Még jó hogy leléptem Szentendrén mert mire haza értem esni kezdett
Egy másik terméknél írja h nemjó a dátumozása a gépének. Mea Culpa!
Jelen esetben (2003-ig van kiírva a suzuki felirat a tankra + szürke váz) szerintem nem erről lehet szó.
Lejárt az aukció, de ha gugliban beírod h 'SV1000 vatera' akkor az első találat tárolt változata ez lesz.
a fényképezőn a dátumot én se nagyon szoktam állogatni
Meg a legviccesebb, hogy a fényképeken van dátum:)2004-es a kép, a motor meg 2006. :D:D:D
Árul egy simsont is, annak az órájába a fényképen 1830km van és 10E km-esen hirdeti. Lehet, hogy valami szám fóbiája van
látom nekem viszont nem írt tuti felrakja újból...
Visszaírt a vaterás, h tisztelt vanyek, nemértem mire gondol. Mi az, h szabadon választható a km? Hát válaszoltam neki szépen, de elküldeni már nem tudtam az üzenetemet mert valamiért az aukció eltűnt
Ja Csak engem egy csomó vásárlás után nem értékeltek
Mindkettőnknek szinte ugyan olyan értékelése van vaterán De izgi
szabadon választható,kombinálható és permutálható
A futott km szabadon választott
asszem így van
hát a 650es K6tól már tuti fekete mer az enyém is az de hogy az 1000resnél hogy van
én írtam neki:D
ja meg most 8000km vagy 15510km?
ez maximum 2003-as esetleg 2004 forgalomba helyezésű.Tankon a felirat az 2003-ra utal mert 2004-től csak s betű van.
A váz színe is ezüst ami ha jól tudom 2005-ig volt szürke,k6-tól már fekete

Első blikkre ennyi.
Ki találja meg a hibát?:D
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
az utolsó mondat nagyon jó
Lassan én is.
no, indulok...