Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 636-ost szeretnék, de még kicsi vagyok hozzá.
mire nagy leszek hozzá, addigra meg olyan öregek lesznek a legfiatalabbak is, mint most az sv-m...
kelepce! :)
utcára sportmotort,akinek van egy kis esze az nem vesz.Nekem már volt 2, 3. nem lesz
mer' nem a csővel van baj hanem a fittinggel (ill. benne a cserélhetetlen tömítőgyűrűvel), ami úgy van a csőre rakva, h ember ki nem cseréli. komplettice kellett rendelni az egészet, 30cm cső + a végein a 2 fitting = 10-12EFt.

bútor: magam fogom csinálni, de egyszerűsítettünk a koncepción :)
2 év múlva Gixer lesz a segged alatt.
hát eladni nem szándékozom max ha szétesik,aminek az esélye azért nem sok...

a)ha rommá töröm úgyse ülök vissza
b)ha családos felnőtt ember leszek úgyis eladom
c)Mégis ki a franc fog megvenni egy 15éves SVt?
Fiatal vagy meg ilyen kijelenteshez.
utcsó gép...........egyelőre.................
Azon gondolkodom hogy me nem kocogsz be egy otosbotba meterre venni benyacsovet?
én se veszek új motort,sőt én fent tartom azt az álláspontot hogy az SV az utcsó gépem
gsr-t is vehetsz, vagy gsxr-t ;)

engem pl nem fenyeget a veszély, h 0km-es motort vegyek.
amíg meg vannak használtak, jól elvagyunk a régebbi választékkal is :)

btw még mindig nem jött meg a benzincsövem, erre a hétre igérik... szerintem megvárják hogy essen a hó és fagyjon az ónoseső, majd akkor hozzák :)
Milyen igaz!
Ez egy fasza Zephyr reklám! ! ! ! ! ! ! ! ! !
meg az enyémért...szerintem így már hihető .
Neki lehet jó,a gyárnak nem jó.Túrázni akarsz?Vegyél Banditot...pályázni?vegyél gixert...mindkettőt?hát akkor vegyél mindkettőből egyet...
úgy tudom azt is kinyirta az euroX-es norma...de lehet hogy azt még nem
twinair

itt van...beszéltem az auditól egy sráccal ő azt mondta hogy lassan jönnek a sor4 helyett a 3-2 hengeres blokkok az ótókba...(turbóval persze)

meglátjuk.
szerintem meg nézz körül a fiatnál .
Megmagyarázzátok, hogy éjjel sötét van...
Pedig de.Igazi marketingsztár lehetnél.Csak egy SV-t be a képbe és mindenki ezt venné.
Ezt úgysem hiszem el, hogy a Suzuki csak az én kedvemért gyártotta az SV-t
a CBF500 is megszünt gyártásilag.. az új Eu szabvány miatt...
Amcsiba a GS500 még piacon van!
Eu ennyi az egész...
Jött az Euro3.
Neked jó is az.
De most itt globális márkapolitika van.
Míbű adnak el a legtöbbet?
Számomra is hihetetlen, hogy a Suzuki leállította az egyik legsikeresebb szériájának a gyártását... Kíváncsi lennék az eladási statisztikákra. Nekem személy szerint gyengém a sportos vedérlámpás
hát, így is lehet nézni. én úgy nézem, hogy univerzális gép. túrázni is jó, meg egy-egy pályanapra is. Ez lenne a sport-túra kategória