Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen guma van fennt neked?Én gondolkodom jövőre valami diablo supercorsán ha jó áron sikerűl kifogni..Mondjuk tartok,hogy az a százakárhány nm megviseli kicsit..
Éééééééén?
Nemigen.Csak 8e ig pürgrettem életemben.Néha 9 de az fosatós előzés vót.
Én azért reménykedem hogy elpöfögök vele annyit.

A lámpától mindig nyélen indulsz.
Szerintem ahány évjárat annyiféle gumival jöttek ki.. Mindenesetre a keményebb túragumival nem művészet tizenezer kilómétereket menni..Lehet ha lecserélem a gyári gumit sportosabbra nekem sem fog elmenni a csiga 15e km-t egy gumival..
Én is ledobtam róla,miután beletettem 18417 km-t.
A vége felé vizes úton már csúszkált.

Tényleg lassan kopik.Igazából mediterrán országok motorosainak merném ajánlani,forró,száraz nyári napokra.

Azt viszont nem tudom,hogy Banditán hogyan viselkedne.CB 1300-as gyári gumija is ez volt(talán még most is).
Láttad volna a D207-es közepit.
7000 és olyan volt mint az úthenger.
Pedig én vok a világ legszelídebb szelídgesztenyéje.
nekem is az van rajta,dehogy az előző tulaj rakatta rá,vagy ezzel jött ki azt nem tudom
Koptat az bazze.
Há nem mondom.
az a furcsa,hogy én sem gyilkolom a gépet és mégis....Mondjuk azért még lehet vele menni 1-2000km-et szerintem
Múltkor még koptatott a sampon, most már regenerál?
Nekem egészen jól bírta a michelin mivel 15e km volt benne de még egy 10-est simán bele lehetett volna rakni.Nálam lelke van a motornak tehát aki tőlem vesz motort jól jár..
Valszeg a sampon miatt.
Nekem a legkopottabb részén is 1-1,5 mm-et kopott 7000 alatt.
Bár valszeg kakukktojás lehetett.
Jelen.
Melyik sv-t szerelték dunlop gumával?Az enyémen pilot road volt asszem
szép a Banditád!
Állítólag nagyon kemény gumi.
Me szar.

Má a gumi nem a bandit.
sokak szerint arra jó, hogy ne felnin told ki a motort a szalonból
de majd a tőlem okosabbak írnak részleteket
Felesleges kifosztani adnak ők pénzt.
Ha lesz melóm akkor egy mély levegőt veszek elsősorban..
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy az SV-k ről miért dobálja le sok ember a Dunlop D220 gumikat? Tudnék venni most jó áron első hátsót. Suzuki Banditra lenne (nem pályázok nem versenyzek túrázni járok) de nem szeretném ha egy körforgóba kimenne a hátulja.
És bukta lenne a történet vége!
Aki ismeri a gumit legyen szíves segítsen jövő hétig kéne eldöntenem.

Köszönöm szépen előre is.
és jövőre milyet veszel?
Nyomatékos Amennyit én megyek vele motor lesz még 20 év múlva is.. Egyébként kényelmes és jó,soha nem gondoltam volna,hogy városban 40-nel elmászkálok 6.-ban is egy sor4-el.