Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a fotógalériát!
Motorral voltál
Na kiderült mi volt a visszafordítóba lepencén?
Ja.Viszont neked még új a dolog nem vagy 110+kg és nem esel be lassan kanyarba amit gyorsítással próbálsz kompenzálni.
N-es verzió:45/15
S-es verzió:44/15
hát nem tudom,én egyszer forgattam le 1be,engem meggyőzött
Így szól a legenda.
a nakedon mennyiben más az áttétel?Az még jobban is gyorsul mint az idomos,nem?
Egen.
pont a gyorsulásával van bajod?
jelentem ma megtekintettük a lepence felé túrázó csipet - csapatot és intettem!
Fene tudja.Szabvany gyari S-es.Viszont nehez vagyok.
Én biztos nem rövidítenék.
Hányas van neked hátul?
Ha netalan megmarad lanccsereig en egy pici lanckerekmodositassal fogok operalni.Kicsit gyosuljon jobban.
Nekem sincs problémám a teljesítményével, néha szerpentinen felfelé tudnék elviselni egy kis pluszt, de tökéletesen megfelel.
Megfordulni egy traktor kisebbet fordul nalam a gazt egyenesben batran huzom kanyarban inkabb remulten.
De van onmersekletem es nem mondom hogy hoho kis SV nem motor ezres gixer ko mikor mentem ket ev alatt 10 e ret.
Viszont a trip azert kell nekem mert szerelem elso latasra de halasztok mig nem tok rendesen menni vele.A legfontosabb hongy no mani egy budos petakom nincs ra igy jovore spor oszt utana jon az ereszd el a hajam.
a smileyt lefelejtettem az előzőről.

szóval volt itt szöveg h ki tud motorozni és ki nem, ki ülhet sportmotorra és ki nem, vízszintessel bezárt 23fokot aki nem tudja megfordulni az max 125ccm :-), stb...

kontra: mit engedhetek meg magamnak és mit nem, birtoklás öröme, vigyázva gázhúzás fogadalma, stb...

direkt nem szóltam bele :)
Hogyhogy?
Kanyarvadászunk elrettentett?
én szeretnék, meg a pénzt is összekaparhatnám (úgyse csinálok mást csak dógozok örökké), de az elmúlt pár nap hozzászólásainak fényében az sv-nél kell maradnom, sőt nekem még az is sok!
Őőőőőő melyik pesti cserél?
Gumit.Másik motorra nincs pénzem. Csak a pesti gyerekek cserélnek motort meg a martonvásáriak.
A gumit.
Nekem meg ereszt a kereken.Hetente 0.5 bart,és 1,4-1,6 a mintamélység.Cseréljem?
Én a 40-nel vagyok így, de tuti meglesz addig.