Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...az EVO hibrid lesz,a WRX is,a type-r és integrale pedig nem kaphatók (nálunk) már jövő évtől mert nem teljesítik az eu5ös normát.Az új S60 R-re leszek kíváncsi
Amcsi mostani izomautói.
Bár kell hozzá locsolni pénzt mindre mert a széria gépeik futóművére simán csomót kötnek az erősebb V8-asok.
2005-os Mustang,Mostani camaro,az a tusko dodge caliber,stb stb.
egy angol barátom, aki korábban Ladával (!), most BMW E36 compact-tal rallizik, mondta a kis középmotoros MG-re is: "hairdressers' car" :-) ez a komment is mindent elmond LOL
jó8
de az gixer,nem sv
na mára jóéjt :)
Akartam már mondani MX-5,Pug valamennyi CC modellje mind gay autó.Csak 1,5-es személlyi számú emberke vesz ilyet.
viszont viszi a 750-es kategóriát!
épp ma gondolkoztam, h autóiparban nincsenek szériagyártásban olyan kőkemény versenykész típusok, mint a motorok közt. illetve van, de teljesen más árkategóriában. nem úgy, mint a motoroknál, h egy "fapados" árát megkétszerezve már ott vannak a superbike-ok...
Mert mi is létezik? számomra: bmw M-ek, Micu Evo, Subaru WRX... esetleg egy-két integra type-R, van más?
akkor vegyé gixert.Kapsz mellé megdonálcos kupont is!Má megéri.

Egyébként Osamu bácsi nem lopta a szívembe magát azzal,hogy nem gyárt 1000-es sövö-t
MX5... akkor már inkább Z3 :-)
De valahogy úgy.

Ölégaz naná hogy ölég.

De hát akkor má 38-39 leszek gazdag és szép.Kő valami menő is hozzá.
én a kapuzárási pánikomra egy MX-5öt,vagy egy K.I.T.T.-et tervezek...tudom messze van még,de szeretek előre gondolkodni
KÖSZI :-)

nemúgyvan h azonos évesek vagyunk?

és neked ménemelég a KIS :-) esvé?
lessz ott még jó vas közöttük
na ja, ezért kellene mihamarabb a 636.
de a 675 az még gyártásban van, nem?
addig meg gyűjteni kell a tapasztalatot mert még én is a pozőrök közé kerülök: sv650 az első motorja és már "kicsi neki" fujjjjj :)
Ezt hívják kapuzárási pániknak.
Egyre öregebbek és ramatyabbak lesznek a nem gyártott gépparkok.Az idő múltával egyre nehezebb lesz jó példányt kifogni belőlük.
a negyvenedikre meglephetném magam egy sportmotorral :)
ha nekem lesz egyáltalán másik motorom az egy ezres sv lesz
fejidom hasidom kombóval
Őőőőő ez azt jelenti hogy kifizeted és maradhat nálam.
Basszus, ezt már akkor árulták, amikor én venni akartam... de durva...
csúnya a kipufogó...nem kell
Én még adtam 2 évet magamnak.Így talán a frissített trip lesz a nyerő nálam.
De tuti valami naked lesz.
Idomos nem fekszik.Báááár csak pályára biztos jobb.
én mostanában a street triple felől a 675 felé kezdek hajlani.
vagy az óccóbb kategóriában még mindig a 636... :)