Hát...az EVO hibrid lesz,a WRX is,a type-r és integrale pedig nem kaphatók (nálunk) már jövő évtől mert nem teljesítik az eu5ös normát.Az új S60 R-re leszek kíváncsi
Amcsi mostani izomautói.
Bár kell hozzá locsolni pénzt mindre mert a széria gépeik futóművére simán csomót kötnek az erősebb V8-asok.
2005-os Mustang,Mostani camaro,az a tusko dodge caliber,stb stb.
egy angol barátom, aki korábban Ladával (!), most BMW E36 compact-tal rallizik, mondta a kis középmotoros MG-re is: "hairdressers' car" :-) ez a komment is mindent elmond LOL
épp ma gondolkoztam, h autóiparban nincsenek szériagyártásban olyan kőkemény versenykész típusok, mint a motorok közt. illetve van, de teljesen más árkategóriában. nem úgy, mint a motoroknál, h egy "fapados" árát megkétszerezve már ott vannak a superbike-ok...
Mert mi is létezik? számomra: bmw M-ek, Micu Evo, Subaru WRX... esetleg egy-két integra type-R, van más?
na ja, ezért kellene mihamarabb a 636.
de a 675 az még gyártásban van, nem?
addig meg gyűjteni kell a tapasztalatot mert még én is a pozőrök közé kerülök: sv650 az első motorja és már "kicsi neki" fujjjjj :)
Én még adtam 2 évet magamnak.Így talán a frissített trip lesz a nyerő nálam.
De tuti valami naked lesz.
Idomos nem fekszik.Báááár csak pályára biztos jobb.
Bár kell hozzá locsolni pénzt mindre mert a széria gépeik futóművére simán csomót kötnek az erősebb V8-asok.
2005-os Mustang,Mostani camaro,az a tusko dodge caliber,stb stb.
Mert mi is létezik? számomra: bmw M-ek, Micu Evo, Subaru WRX... esetleg egy-két integra type-R, van más?
Egyébként Osamu bácsi nem lopta a szívembe magát azzal,hogy nem gyárt 1000-es sövö-t
Ölégaz naná hogy ölég.
De hát akkor má 38-39 leszek gazdag és szép.Kő valami menő is hozzá.
nemúgyvan h azonos évesek vagyunk?
és neked ménemelég a KIS :-) esvé?
de a 675 az még gyártásban van, nem?
addig meg gyűjteni kell a tapasztalatot mert még én is a pozőrök közé kerülök: sv650 az első motorja és már "kicsi neki" fujjjjj :)
fejidom hasidom kombóval
De tuti valami naked lesz.
Idomos nem fekszik.Báááár csak pályára biztos jobb.
vagy az óccóbb kategóriában még mindig a 636... :)