Fogós ez a PR2-is.Eringen döntve sehova nem mozdult kanyarban egyenesen is csak 2x visszaváltáskor.
Bár én nem vagyok mérvadó.
Igaz a hülye pacskerjaim miatt nem ment le csavarig.
Ja r17 27e akárhány road 2 meg 29e akárhány.Bár szotyi kolléga embertelen hogy tudott karcolni a bandittal road2-vel.
Nem semmi sebességeel zúztak lavamündnél.
Mikor vettem szettben 70 volt az ára de utána hallottam 64e ért is.
Számolgattam picikét hátsóra ha külön veszem 40e/ 15000Km re 2,66 Ft jön ki kilóméterenként ha használt valami pályagumit veszek 15e/ 5000 Km el az 3 Ft kilóméterenként és a szerelések nincsenek benne.Még a D207-es 15e/ 7000 Km e a legolcsóbb 2,14 Ft kilóméterenként de szart tapad a PR2 höz képest.
Racsingosabb gumit meg nekem nem sok értelme van nem vagyok én vadén ember aki lapon gyön ki a tecso körforgiból is.
Mondjuk talán 7000km-et kibír
Bár én nem vagyok mérvadó.
Igaz a hülye pacskerjaim miatt nem ment le csavarig.
Nem semmi sebességeel zúztak lavamündnél.
Számolgattam picikét hátsóra ha külön veszem 40e/ 15000Km re 2,66 Ft jön ki kilóméterenként ha használt valami pályagumit veszek 15e/ 5000 Km el az 3 Ft kilóméterenként és a szerelések nincsenek benne.Még a D207-es 15e/ 7000 Km e a legolcsóbb 2,14 Ft kilóméterenként de szart tapad a PR2 höz képest.
Racsingosabb gumit meg nekem nem sok értelme van nem vagyok én vadén ember aki lapon gyön ki a tecso körforgiból is.