Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2 ct közepére kiváncsi lennék.Meg arra is,hogy mennyivel bírja tovább az 1 komponensűnél.
Attó függ melyiken.
Nekem adta a tónyón..Szerintem jó kis gumi.Mondjuk én még a metzeler gumin is gondolkodom..
most van akciósan pilot power 31825ft-ért.Igaz csak 1 komponensű de akkor is frankó tapadós.
Mondjuk talán 7000km-et kibír
Fogós ez a PR2-is.Eringen döntve sehova nem mozdult kanyarban egyenesen is csak 2x visszaváltáskor.
Bár én nem vagyok mérvadó.
Igaz a hülye pacskerjaim miatt nem ment le csavarig.
kopós viszont fogós
Ja igen a conti kopós 10e körül birhat mindkettő.
Ja r17 27e akárhány road 2 meg 29e akárhány.Bár szotyi kolléga embertelen hogy tudott karcolni a bandittal road2-vel.
Nem semmi sebességeel zúztak lavamündnél.
Olyan hamar-kopós-féle....
A Miki szerint jó.
Ajjaj!Akkor vajon milyen lehet?
Micsoda fétiseid vannak.
Az 1-nél is ócsóbb.
Nem.Szerintem pár ezressel drágább.
Megfelelő partnerral őőőőő kurvajól.
óccsóbb mint a road atack2
Azzal hogy karcolnál az 577-en?
Ha most vennék talán egy lukas Durex lenne a dologból.
Sztem ha most vennék akkor Sport-Attack lenne.
Mikor vettem szettben 70 volt az ára de utána hallottam 64e ért is.
Számolgattam picikét hátsóra ha külön veszem 40e/ 15000Km re 2,66 Ft jön ki kilóméterenként ha használt valami pályagumit veszek 15e/ 5000 Km el az 3 Ft kilóméterenként és a szerelések nincsenek benne.Még a D207-es 15e/ 7000 Km e a legolcsóbb 2,14 Ft kilóméterenként de szart tapad a PR2 höz képest.
Racsingosabb gumit meg nekem nem sok értelme van nem vagyok én vadén ember aki lapon gyön ki a tecso körforgiból is.
Ha ott lesz az idő utána érdeklődök mennyi lenne az árban.. Lehet,hogy lefosom az árat ha meglátom a bokámat..
Az elég stresszes lehet a kiesni akaró blokk miatt.
Az fz1 topikban van egy garnitúra pirelli angel st túragumi.Kérdezd meg mennyibe mérik és,hogy jó e a te gépedre..
Én meg 3000 fölé ritkán forgatom.
Őőőőő a drága misleny PR2.Eddig KB 3e és meg sem látszik rajta.Olyan mint a grand kanyon az árok.